Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

CSU invinge entuziasmant Clujul

CSU Sibiu a reușit să câștige derby-ul Ardealului, împotriva echipei U-Mobitelco Cluj Napoca cu scorul de 73-70. Sibienii au gestionat exemplar primele două sferturi ale partidei. Cu o tranziție a mingii excelentă și o apărare agresivă, sibienii au reușit să distrugă jocul Clujului și să lovească tăios pe contraatac. Johnson a condus jocul excelent iar Smith a părut că se apropie de forma din tur. Sfertul III a fost însă o decepție totală. Clujul a recuperat întreg handicapul, ba chiar a preluat conducerea. Ultimul sfert a fost unul de calvar. Ambele echipe au mers cap la cap iar cu 13 secunde înainte de final, scorul era egal, 70-70. Brown și-a asumat aruncarea decisivă și a înscris 3 puncte de la aproape 7 metri de inel. Cum Sibiul avea un singur fault de echipă, jucătorii lui Darnell Clavon și-au permis să fragmenteze jocul. Cu 5 secunde înainte de final Silvășan a aruncat de trei, dar a ratat. Krstanovic a recuperat, a încercat să arunce de trei însă a călcat linia de aut și, oricum, Smith îl și căpăcise. Vom reveni cu amănunte după conferința de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

6 comentarii

Lu

Acum 14 ani

nu puneti si niste video-uri de la meci? asa, pentru cei mai departe de casa :)
Raspunde

stoica bianca

Acum 14 ani

sunteti o echipa foarte buna pentru mine va ador
Raspunde

dvdjuniormix

Acum 14 ani

youtube punct com/watch?v=91wCOuQgynw
Raspunde

bluerayseniormax

Acum 14 ani

youtube.com/watch?v=4MSjCxV4smw&feature=related
Raspunde

tsgcdbc

Acum 13 ani

Raspunde

BVLMveXtpCUuVK

Acum 12 ani

The forum is a brighter place tahnks to your posts. Thanks!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus