Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

CSU Sibiu, pregatita de o confruntare tensionata cu CSM Oradea: ambele formatii au nevoie de victorie

Duelul dintre CSU Atlassib Sibiu și CSM Oradea, care va avea loc mâine, pe parchetul Sălii "Transilvania" din Sibiu, se anunță unul extrem de tensionat. Orădenii sunt în căutarea revanşei, după eliminarea din Cupa României, când sibienii i-au învins la o singură posesie diferență atât ȋn tur, cât și ȋn retur. În timp ce “galben-albaștrii" doresc să-şi spele păcatele în faţa proprilor fani, după prestația mai puțin reușită din partida cu Asesoft Ploiești.

”Jucăm cu o echipă foarte bună, dar care nu a început campionatul foarte bine. Cred că au așteptări mari în acest sezon, pentru că este o echipă valoroasă,  și cred că vor face totul pentru a schimba puțin lucrurile. Am mai jucat cu ei, dar am câștigat la doar 2 puncte diferență. Acum au ceva accidentări în echipă,  dar oricum, nu ne va fi ușor să câștigăm acest meci, mai ales că vorbim de echipa  vicecampioană”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

CSU Sibiu poate să profite de forma mai slabă pe care o traversează CSM Oradea, cât şi de problemele medicale cu care se confruntă orădenii. Formația antrenată de Cristian Achim are două ȋnfrângeri consecutive. Etapa trecută a suferit un eșec usturător la Cluj, fiind pulverizată de "U" Banca Transilvania Cluj-Napoca cu scorul de 94-60. Mai mult de atât, orădenii se confruntă în continuare cu probleme medicale. Ţibîrnă este indisponibil pentru mai mult timp. Guţoaia şi-a reluat antrenamentele şi a jucat în meciul echipei secunde CSM U 2 Oradea cu U BT 2 Cluj-Napoca, dar nu este încă la potenţialul fizic obişnuit. În plus, Daniel Popescu acuză si el probleme la tendonul lui Ahile.

"Avem nevoie de suportul fanilor"

La rândul său, Brandon Johnson este de părere că suportul fanilor sibieni va fi providenţial într-un astfel de meci cu miză. ”Cred că va fi un meci bun, competitiv. Noi venim după o înfrângere la 20 de puncte, cu Asesoftul, ei vin cu o înfrângere la 20 de puncte, cu Clujul, așa că ambele echipe vor dori să câștige. Dar CSU Sibiu are cei mai buni fani. Ei ne sprijină și, ca echipă, apreciem foarte mult faptul că vin la meciuri să ne susțină și să ne transmită energia lor”.

După 21 de confruntări directe ȋntre CSU Sibiu și CSM Oradea, formația de pe Cibin se află ȋn avantaj. Echipa condusă de tehnicianul Miodrag Perisic are la activ 12 victorii ȋn fața formației din Oradea. Duelul ultimelor șase partide directe este câștigat tot de CSU Sibiu, care dispune de 4 victorii și 2 ȋnfrângeri.

Partida va fi condusă de brigada de arbitri Laurenţiu Grigoraş, Bertalan Istvan, Dragoş Nicolae, iar comisar FR Baschet va fi Romi Stănciulescu.

Ȋntâlnirea dintre CSU Sibiu și CSM Oradea, din cadrul etapei a IV-a din Liga Națională de Baschet masculin, se va disputa ȋncepând cu ora 17:30, ȋn Sala "Transilvania" din Sibiu, iar primii 500 de suporteri care ajung la sală vor fi răsplătiți cu câte un sticker pentru mașină.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus