Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Castigatorii concursului "Castiga doua premii de cate 50 l de combustibil de la benzinariile TOTAL": "V-as ruga sa continuati cu astfel de actiuni"

Andreea Bulzan și Diana Blaga sunt cele două câștigătoare ale concursului "Câștigă două premii de câte 50 l de combustibil de la benzinăriile TOTAL", inițiat de către publicația Turnul Sfatului și benzinăria Total.

Concursul suna astfel: "Pentru a vă înscrie în concurs trebuie să daţi like paginii de Facebook a ziarului Turnul Sfatului - și apoi să postaţi un comentariu la articolul care conţine această notă, prin care să vă anunțaţi înscrierea în concurs. Câștigătorii concursului vor fi desemnați utilizatorii care vor primi cele mai multe like-uri la comentariul postat".

Andreea Bulzan și Diana Blaga au adunat cele mai multe like-uri la comentariul pe care l-au postat pe pagina de Facebook a ziarului Turnul Sfatului, astfel că au devenit posesoare ale celor două plinuri de rezervor din benzinăriile TOTAL (50 l combustibil, primiţi în bonuri de câte 50 de lei).

Reporterii Turnul Sfatului au luat legătura cu sibianca Andreea Bulzan, una dintre cele două câștigătoare, care s-a arătat entuziasmată la aflarea veștii că se află printre câștigători. "Sunt extrem de ȋncântată. Acum, că am rezervorul plin, sunt nerăbdătoare să fac o plimbare cu mașina, alături de prieteni, peste tot, pe unde pot. Asta e răsplata pe care pot să le-o dau prietenilor mei, care m-au ajutat să strâng cât mai multe like-uri la comentariul meu. Nu a fost chiar așa ușor, a trebuit să mă rog de ei. Dar s-a dovedit și ȋn această situație că prietenii ajută la nevoie", a spus Andreea Bulzan.

Ȋntrebată despre inițiativele publicației Turnul Sfatului de a organiza concursuri, ȋn mod regulat, Andreea a răspuns: "Aceste inițiative ale ziarului Turnul Sfatului, ȋn colaborare cu diferite evenimente sau firme, sunt foarte frumoase, pentru că le oferă tinerilor, mai ales, cadouri pe care nu toți și le pot permite mereu. V-aș ruga să continuați cu astfel de acțiuni", a mai precizat câștigătoarea. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus