Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Tanar de 19 ani, mort dupa ce a fumat etnobotanice

Un tânăr de 19 ani, elev la Colegiul Mediensis din Mediaș, a fost găsit astăzi mort, într-o gură de canal. Băiatul consumase etnobotanice și, cel mai probabil, a căzut singur în gura neacoperită.

Cadavrul a fost descoperit în această dimineață, de locatarii din apropierea intersecției străzilor Sticlei și Hermann Oberth. Tânărul a fumat aseară, împreună cu trei prieteni, o țigară halucinogenă. Aceștia le-au spus anchetatorilor că Alexandru a tras cel mai mult din țigară și că  a început să aibă un comportament ciudat - mergea în patru labe, se târa pe jos și a început să strige cuvinte fără noimă. Prietenii săi au încercat să-l convingă să se potoloească, dar pentru că nu au reușit, au plecat și l-au lăsat acolo, de teamă ca nu cumva cineva să cheme Poliția.

Băiatul de 19 ani a fost găsit în această dimineață în gura de canal neacoperită, cu capul în jos, prezentând lovituri la cap și la nivelul frunții. Cel mai probabil, a căzut singur acolo, mai ales că pe corpul său nu au fost găsite alte urme de violență. "Cercetările în acest caz continuă. Se așteaptă rezultatul necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor morții", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Alexandru era elev în clasa a XI-a, la Colegiul Mediensis din Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

rusu ana

Acum 9 ani

si nu se stie cu exactitate cauza decesului? ce pacat ca a murit tanar avea doar 19 ani!!! pacat
Raspunde

mmm

Acum 9 ani

nush ce nu interzic kkturile astea definitiv. nu pe baza de substante active. efectiv ca tip de produs si punct
Raspunde

Achtung ciobanilor!

Acum 9 ani

Pentru ca e foarte grav ce s-a intamplat n-o sa va mai aduc aminte de faptul ca Brasovul va fi Capitala Regiunii Centru. Hotarati-va tostusi: ori nu mai vindeti etnobotanice, ori acoperiti-va gurile de canal !
Raspunde

...

Acum 9 ani

desi sunt impotriva halucinogenelor de orice fel, cred ca titlul si articolul trebuiau sa infiereze faptul ca exista canale fara capac pe strada. Daca, Doamne fereste, cadea in el un copil sau un batran, atunci de ce anume ne mai legam? De lipsa ochelarilor?
Raspunde

Achtung kaprelor rosii!

Acum 9 ani

Acum cu Iohannis presedinte sigur Sibiul va fi capitala de regiune. Iasovul o sa ramana capitala sholdaviei.
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Un copil sau un batran daca, cadea era destul de lucid incat sa se loveasca putin si cam atat, nu sa moara, in schimb sub efectul halucinogenelor nu si-a dat seama cum cade asa ca era foarte usor si sa isi rupa gatul pe loc drept. De multe ori etnobotanicele au efect mult mai intens si decat LSD sau ciupercile halucinogene ceea ce le face mult mai periculoase.
Raspunde

@6

Acum 9 ani

Totuși, nu aveți dreptate. La fel de bine putea să se lovească la cap și un vârstnic sau un copil, dacă ajungea în situația să cadă în acel canal neacoperit. Dacă nu cădea în canalul acela, tânărul ar fi zăcut pe asfalt câteva ore, poate făcea hipotermie, dar nu murea. Știm bine cum Primăria Mediaș lasă săptămâni dacă nu chiar luni de zile gurile neacoperite! E drept, nu e vina lor că se fură, dar nici nu poți să le lași așa, uitați ce se întâmplă. Familia tânărului decedat poate da pe bună dreptate Primăria Mediaș în judecată. Nu sunt de acord deloc cu consumul de etnobotanice, să nu mă înțelegeți greșit. Să schimbăm o variabilă: dacă tânărul s-ar fi îmbătat și ar fi căzut în canal și ar fi murit, nu tot un drac era? Tot așa se putea lovi la cap și muri. Și Redacția Turnul Sfatului: de ce puneți titlul în așa fel încât să creați impresia că a murit din cauza unei supradoze de etnobotanice? Titlul corec era: tânăr mort după ce a căzut într-un canal neacoperit.
Raspunde

7. Erată

Acum 9 ani

Canalul se afla în interiorul unei curți. Deci nu e responsabilitatea Primăriei Mediaș. Mea culpa!
Raspunde

Achtung ciobanilor, achtung!

Acum 9 ani

Canalul se afla in interiorul unnei curti, iar curtea se afla pe afla pe teritoriul judetului. Cum nu e atent Johi o secunda, cum faceti prostii.
Raspunde

geo

Acum 9 ani

Stie cineva de unde vine denumirea asta: \"etnobotanice\"? E un neologism?
Raspunde

Cititor

Acum 9 ani

Da, sunt produse crescute în grădina botanică de către telespectatori ai Etno TV.
Raspunde

Ina

Acum 9 ani

Halal prieteni!!
Raspunde

Ovidiu

Acum 9 ani

Oferte de lucru alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email:[email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus