Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Tunelul de lumini peste Podul Minciunilor a fost pus in functiune | Foto si video

Laolaltă cu decorațiunile nou cumpărate și montate pe stâlpii din Piața Mică, în seara zilei de vineri au fost puse în funcțiune și luminițele înșirate pe 200 de metri liniari de cablu care ”îmbracă” structura de tip tunel amplasată pe Podul Minciunilor. Reprezentanții administrației locale au anunțat că acest tunel luminos și celelalte 21 de corpuri au costat 128.000 de lei.
Iluminatul festiv de Crăciun a fost pus în funcțiune în întreg centrul istoric al Sibiului vineri, de la ora 17:30. Cupola de lumini amplasată peste Piața Mare va fi pornită separat, de la ora 19:00, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun.

foto Silvana Armat/video Traian Deleanu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

17 comentarii

Turist

Acum 9 ani

O prostie, dar ma rog.. insignifianta oricum. 1. Fiind la nivelul parapetului podului, toata lumea se va rezema, agata de ele si inevitabil o parte din ele se vor strica rapid. 2. Majoritatea turistilor si nu numai vor sa-si faca poza de pe pod inspre turnul sfatului, ceea ce acum devine imposibil.
Raspunde

x

Acum 9 ani

atatia carcotasi...nimic e bun?
Raspunde

Ovidiu

Acum 9 ani

Oferte de lucru alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email:[email protected]
Raspunde

3. Ovidiu (IP 178.138.35.79)

Acum 9 ani

La Bârlibăşoaia angajati? :)
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

Vine si Mickey Mouse la Podul Minciunilor ?
Raspunde

wow

Acum 9 ani

Nemaipomenit....Buna idee an de an ceva nou si tot mai fantastic....WOW
Raspunde

@5

Acum 9 ani

magda sigur numai da prin sibiu mikey maus ,popcorn,copy right doar cand il ridica pe cindrea si penalii lui in drum spre parnaie
Raspunde

Cecilia

Acum 9 ani

Am fost chiar in seara asta, e absolut superb, tunelul de peste podul mincinosilor wow. Iar tagul de Craciun parca e mai fain, casutele sunt adorabile.
Raspunde

baba

Acum 9 ani

Sa va fie rusine si intr-o zi asa frumosa cum este targul de Craciun faceti politica ? Lasati ca vine guvernul din 2009-2011 si ne vor taia din nou pensile si salarile .Si dupa cum vad va convine foarte mult @5
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Perfect de acord cu 1, și mai adaug, tunelul creat inhibă perspectiva, rezolvarea e una primitivă și naivă, curbele alea atacă goticul pieței... Cu toate astea, nu pot să nu remarc și un avantaj, la primăvară, poate punem de un solar în parcul Verzelor.
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Cine, dracu\', aproba asemenea \"initiative culturale \"? Am crezut ca s -au lecuit dupa tunelul indian (regal din Turnisor) !
Raspunde

luminatu

Acum 9 ani

Semn ca in Romania minciunile ies la lumina
Raspunde

ligia

Acum 9 ani

Este foarte frumos! Dar carcotasii de serici si Gica contra nu pier asa repede!
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Plin de oameni cu atitudine tipic romaneasca, arhetipul romanului etern nemultumit. @9 esti prost rau de tot, daca ti s-a taiat pensia in 2009-2011 inseamna ca o aveai nesimtit de mare sau erai vre-un functionar public, un bugetar cu un salariu ingrasat prin sporuri si bonusuri, de aia e atata tam tam cu taiatul pensilor si a salarilor, pentru ca s-a taiat de la cel mai mare angajator al tarii, statul ... daca vrei sa scapi de somaj nu faci angajari la stat .. asta intr-o tara normala nu in jungla asta de romania
Raspunde

Pulpicioni

Acum 9 ani

ABSOLUT SUPERB! BRAVO!
Raspunde

toro

Acum 9 ani

bai astia cu daca vine ,mike mauze[ponta ]nici o sansa ,a fost reperat dupa disparitie la un bar exclusivist de milardari din dubai cu amicu lui de suferinta ,ghita ,asa ca ,johannis nu mai insista cu bugetu pe 2015 ,ba pe ce mina era s-a pice acest bobor oropsit ,va dati seama cite pensi de alea minime s-au ca pensia lui subsemnatu o fi costat intrarea in acel bar al milardarilor ,cerd ca pensia mea pe un an de zile ,asta da lup moralist ,la asta i-i este in banana de tara ,uite ca va unea de nu va trezeati la timp ,are balta peste ,asta da ortodox [ponta ]s-a dus s-a se roage acolo [dubai ]
Raspunde

IOI

Acum 9 ani

Mie îmi pare foarte apetisant, ca o pųlă gata de penetrare. Na, că mi s-o umezit rozeta !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus