Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Programul de 1 Decembrie: ora 11, parada miliara, ora 14,30 Spectacol Junii

Consiliul Județean Sibiu a dat publicității programul manifestățiilor de Ziua Națională. Nu lipsesc nici anul acesta parada militară de pe Bulevardul Corneliu Coposu și spectacolul oferit de Ansamblul CIndrealul Junii Sibiului, de la Sala Transilvania.
 
PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI 
1 DECEMBRIE 2014
 
 
ORGANIZATORI:  Consiliul Judeţean Sibiu, Instituţia Prefectului – Judeţul Sibiu şi Garnizoana Sibiu
 
9:00 Şedinţa solemnă a Consiliului Judeţean Sibiu - Sala Thalia, Str. Cetăţii nr. 3 – 5.
10:00 Depunere de coroane la sediul fostului Consiliu Dirigent din Transilvania -  Str. Nicolae Bălcescu nr. 6.
11:00 Parada militară - B-dul Corneliu Coposu.
12:00 – 13,00 Expoziţie – prezentare tehnică militară - Parcare Piaţa Teatrului.
12:00 Inaugurarea Muzeului Asociaţiunii ASTRA - Biblioteca Astra – Str. Gh. Bariţiu nr. 5.
12:30 Expoziţie fotodocumentară, B-dul Victoriei nr. 3 – 5.
14:30 Spectacol susţinut de Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul Junii-Sibiului”-Sala Transilvania, (Spectacol televizat – accesul este liber şi permis până la ora 14:15).
17:30 Retragere cu torţe, organizată de structurile din cadrul Sistemului Naţional de Apărare şi Ordine Publică
19:00 Concert simfonic susţinut de orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu - Str. Cetăţii nr. 3 – 5
(Accesul este liber în limita locurilor disponibile).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

psdisti

Acum 9 ani

ati uitat sa treceti defilarea cu boii! Cindrea in fata si slugile dupa!
Raspunde

Geaba program, bă!

Acum 9 ani

Georg, rosu si joseph nu vin la sarbatoare, ei o tin tutuca pe ogor cu placa : la 1918 una s-a proclamat , si in 1921 alta s-a realizat . Răscoala de la Bobâlna nici n-a fost mentionata in Proclamatie . In plus, la Posada valahii au aruncat cu pietre in unguri, und so weiter.
Raspunde

gore

Acum 9 ani

iliesiu va fi invitat ,ca este rost de mincat si de baut pe gratis ,un pic de teatru cu niste plinsete la comanda si gata ,s-a traiti bine dar nu acum pe curind
Raspunde

gore

Acum 9 ani

iliesiu va fi invitat ,ca este rost de mincat si de baut pe gratis ,un pic de teatru cu niste plinsete la comanda si gata ,s-a traiti bine dar nu acum pe curind
Raspunde

@4,5

Acum 9 ani

Analfabetule,pe tine te-a invitat seful tau iohannus-sens unic la paranghelie?poate o jumara si-o bere la pet meriti si tu....la cate ode pupincuriste fara noima ai scris numai aici pe forum...plus la Tribuna...vai de capul tau de sluga fomista!
Raspunde

Georg:_pentru @3 (IP 192.3.203.97)

Acum 9 ani

1. Nu ma vad coautor al Enunturilor D-Voastra. 1. Nu stiu ce au afirmat CEILALTI.3 Insa, fiindca mi le atribuiti calomniator, PRESUPUN ca ENUNTURILE VA APARTIN total, aici nu sunteti Doctor prin Copy-Paste, sunteti original si sincer. 4. Deci sunteti AUTORUL acestor enunturi. 5. ORIGINAL..6. Textul va apartine in totalitate.
Raspunde

Vă lipsește esența

Acum 9 ani

Domnilor, vă lipsește esența! Vă jigniți degeaba. Decapitându-l pe Ponta, Serviciul de Informații Externe i-a arătat lui Johannis care este puterea lor și ce ușor îl pot dărâma și pe el. Ofițerii din ambasade și consulate au făcut să iasă rău alegerile, au încetinit la maximum votarea, le-au trântit românilor porțile în nas și i-au îndemnat pe votanți să reclame, să ceară familiilor din țară să voteze cu Johannis, iar specialiști I.T. au multiplicat pe internet mesajele anti-Ponta și au catalizat menținerea traficului, pentru a nu se bloca din cauza aglomerației foarte mari. În paralel, polițiile din statele europene au avut ordin să-i bată pe români, să-i irite la maximum, să le dea cu grenade lacrimogene, să-i jignească etc. Fiind la guvernare, toate acestea s-au răsfrânt împotriva lui Ponta. Vinovăția lui Ponta a fost indusă. Votul anti-PSD(=FSN=Iliescu+fariseii din decembrie 89) nu-i conferă lui Johannis nici un merit. Un om superficial care venea la serviciu la ora 10.00 și pleca la 12.00-12.30, care conducea prin telefon, în timp ce se întreținea cu spionii nemți. Nu este pregătit pentru funcția de președinte, nici juridic, nici pe problematica de securitate, nici pe relații internaționale, nici informativ etc. Ce așteptați de la el? Pe cine să aducă? Care să facă ce? Nu mai vrem minciunile lui Ponta! Corect! Acuma o să ascultăm „adevărul” că, din meditații, un profesor de liceu, la o materie din care nu se prea dau examene, și-a cumpărat șase case (unele mari) în centrul Sibiului. O să mai ascultăm „adevărul” că nu s-a ocupat de vândut copii și că banii cu care a renovat centrul Sibiului (numai centrul) nu provin exclusiv de la Guvernul României și din îndatorări la bănci, ci de la nemți. O să mai ascultăm „adevărul” că toate retrocedările revendicate de comunitatea germană s-au făcut corect. Serviciile și puterile care ne conduc au din nou un președinte vulnerabil, șantajabil și care va fi CUMINTE. Pa, băieți și fete, jigniți-vă în continuare pe forum, că alții au treabă cu țara numită România.
Raspunde

jos lichelele

Acum 9 ani

Mai ales voi securisti specializati in manipulari si induceri in eroare
Raspunde

@7

Acum 9 ani

F tare si mai ales f realist commentul tau,ai descris exact situatia din Romania -tara condusa de masoni,tradatorii din guvern si serviciile secrete(care toaca bani cu nemiluita,pt ce,pt a fi slugile Occidentului)...cat despre mult laudatul iohannis,el e doar o marioneta jalnica,un trepadus care habar n-are cu ce se mananca functia de presedinte al unui stat.
Raspunde

florin

Acum 9 ani

Ba ia vedetiva de primaru vostru pe iohannis sal lasati in pace ce***aveti cu primaru nostru acuma daca lati votat taceti dracu din gura aia ca nu era mai bine daca iesea ponta sau altcineva asa ca vedetiva de primarii vostri!!
Raspunde

@7

Acum 9 ani

Ponta are \"meritul\" de a conduce guvernul din 2012 si pana acum. E ceva timp, nu ? A luat tara din mlastina unde o adusese pdl, si a inamolit-o si mai tare. Intre timp a facut cele un milion de locuri de munca promise ( adica a plantat oltenii lui in functii de conducere pana la cele mai mici nivele). Ponta a organizat alegerile, si nu serviciile de informatii. Apropo, stii ca avem 90 de ofteri de informatii la 100 de mii de locitori ? Italia, de pilda, are 12 ofiteri de informatii la 100 de mii de locuitori. Ponta este doar un sinistru posesor al discursului dublu (ca sa nu zic mincinos notoriu) si Johannis nu poate fi pus langa el. De la Johannis eu astept parlamentul ala unicameral cu 300 de slujbasi ai poporului, o asteptare de maxim un mandat. Una peste alta, Justitia sta bine la capitolul \"productie\" ceea ce ma face un pic optimist. In fine va zic un \"La multi ani\" tuturor, chiar si voua infrantilor , chiar si victimelor conspiratiei masonice mondiale, tuturor cetatenilor. Multumim Sibiu !
Raspunde

boaca

Acum 9 ani

pinochio o creat locuri de munca inutile,platite bine, la banu public [ca doar acolo nu controleaza nimeni] ptr a inrobi, manipula. asculta si dicta oamenilor [tipic comunist]. Na acuma ce vreti si voi sa creeze locuri de munca unde oamenii sa munceasca sa creeze produse sa construiasca infrastructura,am fi devenit prea occidentali,asa saracie,hotie si smecherie dimboviteana, alias parazitism si trai pe vatrai ptr, clasele privilegiate cu legi date pe masura [ vezi legea pensiilor data in detrimentul oamenilor cu vechime in munca, cei care au muncit cu adevarat un tara asta si care erau indreptatiti sa ia pensii decente]
Raspunde

@7

Acum 9 ani

Subscriu!! Votul nul masiv era solutia cea mai dreapta pt a sanctiona pe toate lichelele de politicieni!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus