Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Viorel Arcas: Nu stiu daca votul a fost pro Iohannnis sau anti PSD

Senatorul PSD, Viorel Arcaș, a declarat astăzi, pentru Turnul Sfatului că votul de la alegerile prezidențiale va fi analizat în partid după ce se va face o analiză la nivel central, în București. ”Nu știu dacă votul a fost pentru ACL, pentru Iohannis sau mai mult împotriva PSD sau a lui Ponta. Am impresia că votul nu a fost pentru ACL. Așteptăm să se facă o analiză la nivel central, iar apoi să se facă și în teritoriu. Noi am făcut în campanie ce am avut de făcut, am muncit”, a declarat președintele PSD Mediaș, Viorel Arcaș.
La Mediaș, Victor Ponta a fost votat de 11,30% dintre participanții la scrutin, în timp ce Iohannis a avut în turul al doilea al alegerilor prezidențiale 79,70%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

19 comentarii

@turnul safatului!

Acum 9 ani

jos cenzura!
Raspunde

cetitor

Acum 9 ani

Antiprostie si Antihotie! in caz ca poti intelege cuvintele !
Raspunde

curios

Acum 9 ani

si cum analizati? calculati care a furat cel mai putin si il declarati nedemn de PSD?
Raspunde

ali baba

Acum 9 ani

a fost vot pro iohannis si anti psd,tigani,popime si toti retardatii care sau aliat cu pinochio..si contra ciuma rosie .in special la sibiu si contra lui cindrea,besoiu,regele tiganilor ,popilor corupti si tuturor lichelelor
Raspunde

Bratu

Acum 9 ani

Noi muncim, nu gandim.
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

ce sa spuna si Arcas...sa fi sigur ca a fost PRO Iohannis si impotriva hotilor si incompententilor din PSD!
Raspunde

zzz

Acum 9 ani

oricum ar fi fost... you are f***ed
Raspunde

xxl

Acum 9 ani

Da in localitatile in care a cistigat Iohannis nu au ajuns vreascurile din PSD nea Viorel.Toata lumea stie de pomenile electorale si mai comentam.
Raspunde

florin

Acum 9 ani

pentru toate gunoaiele care posteaza cu atac la persoana va intreb cat santeti de romani
Raspunde

...

Acum 9 ani

Eu am votat pro Iohannis deoarece nu pot vota cu comunistii. Cred ca si daca era udrea la baraj cu ponta votam cu Udrea. Vremea comunismului a trecut. Trebuie sa inteleaga TOTI romanii treaba asta. Pro Iohannis sau anti-ponta e cam acelasi lucru. Am votat pe cineva care lupta impotriva tendintelor comuniste, rusofile.
Raspunde

@florin

Acum 9 ani

Eu sunt roman si am votat un roman de origine germana care are radacinile in Romania de peste 800 de ani. Nu am votat un roman de origine albaneza care are radacinile in romania de cca 150 de ani. Asa ca fa-l gunoi pe tac-tu, pe***pe farte-tu, pe sor-ta, pe fiu-to, pe fica-ta dar nu pe toti cei care posteaza. Ca s-ar putea sa o luam ca atac la persoana.
Raspunde

gazist

Acum 9 ani

bai dar sefu tau ,ponta ce roman a fost cind va lasat balta ,dupa scoru dezastruos la care ati pierdut alegerile ,si tuleo pina la abu dabi ,ba feresca dumnezeu de vreun dezastru ,ca de ajungea al vostru presedinte isi lua gasca si apropiati si disparea ,dupa modelu copiilor de nomenclaturisti de dinainte de 89 ,ba s-a votat ,johannis nu o tot mai jeliti ca ,aia cde la antena 3 si romania tv ,tot mai spera intro minune s-a vina popcorn la presidentie , gata loc minat 10 ani ,acum s-a vezi capete incoronate pe la dna ,trebuia s-a vina cineva s-a opreasca jafu la bani publici ,si cu nepotismele ,angajari si facut contracte cu dedicatie la prieteni si rude ,astia care erati obonati la bani publici cautativa joburi serioase ca gata cu baga mina cine vrea si cum vrea in bani publici ,si o s-a vedeti ca si in romania se vor face ,autostrazi cu 5 -6 miloane km de autostrada ,si gata cu licitati peste licitati cu dedicatie ,veti vedea normalitate
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Când un om recunoaste ca NU STIE, incepe sa-mi devina simpatic. Dumnezeu nu vrea pierderea pacatosului, ci indreptarea lui pe calea cea buna. Sokrates, filosoful care n-a scris filosofie, ci a propagat-o in Agora, a spus: Stiu ca nu stiu nimic.
Raspunde

Farcas

Acum 9 ani

Nea Arcas, daca dumneata cu Cindrea ati avea o minima decenta stisi ce ar trebui sa faceti,nu-i asa ? Sa demisionati urgent amandoi.Sunteti groparii judetului, sunteti groparii social-democratiei sibiene. Doi pacalici tragici care va mentineti in scaune prin tot felul de tertipuri comunistoide. Nu vreti sa acceptati ca tinerii social-democrati sunt satui de voi.
Raspunde

nedumerit

Acum 9 ani

Cine-i Viorel Arcas??? Un ilustru anonim pupincurist de funduri suspuse... Fost politruc. Se vede.
Raspunde

T.H.

Acum 9 ani

Farcas ...... uitate bine la ce au facut acesti domni pentru judet si apoi vorbeste ! profesorul care a scos 10.000 de oameni la Cluj in strada a zis ca nu au iesit pro ACL ! si nimeni nicaieri nu a strigat pro ACL doar Sibiul si inca 2 judete daca au votat Johannis pentru ca au vrut Johannis ........ in rest toti ceilalti au votat anti Ponta !
Raspunde

gărboveanu

Acum 9 ani

Perfect de acord cu tine Georg. Din punctul acesta de vedere îl ignorăm și pe T.H. ce să facă sărmanul cu IQ de 15 cîștigat la Stefan Gheorghiu.
Raspunde

Farcas

Acum 9 ani

Ia zi T.H ce realizari marete au tovarasii Cindrea si Arcas in judet ? Unde traiesti , in Constanta ?
Raspunde

pentru11

Acum 9 ani

mai gunoiule eunu ti-am spus cu cine ai votat am discutat de atac la persoana si apropo de amenintare te astept .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus