Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Strada care duce catre Spitalul de psihiatrie a fost modernizata

Mai bine de 1,3 milioane de lei, fără TVA, au costat lucrările de modernizare a străzii Dumitru Bagdasar, stradă cunoscută de sibieni și pentru faptul că asigură legătura cu Spitalul de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda”. Administrația locală anunță că lucrările începute în primăvară au fost recepționate.
”Constructorul a modernizat pe această stradă reţelele de apă şi canalizare, dar şi carosabilul şi trotuarele pe toată lungimea străzii care măsoară aproximativ 450 de metri liniari. O porţiune care a necesitat foarte multă atenţie a fost cea intersectată cu calea ferată, aici fiind necesară traversarea pe sub linii cu conducta de apă şi instalarea unor dale speciale cauciucate pentru trecerea la nivel cu calea ferată”, se arată într-un comunicat emis de Primăria Sibiu.
Strada Dumitru Bagdasar a fost licitată pentru modernizare ”la pachet” cu strada Abrud. Contractul a fost semnat cu firma sibiană Terra Building, pentru suma totală de 2,12 milioane de lei, fără TVA. Lucrările la strada Abrud au fost, de asemenea, finalizate.

Foto: Primăria municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

dr. alban

Acum 9 ani

Foarte bine! Drum lin sa avem, pt. ca in curand f. multa lume va avea nevoie de tratament. Daca se scumpesc dazul si lumina, atunci sa vedeti depresii!!!
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Foarte frumos, dar am o nelamurire, iluminatul public de ce nu a fost modernizat... uitati-va in ce hal e ...
Raspunde

fusereala

Acum 9 ani

Si cablurile alea de ce naiba nu le ingropati? Faceti treaba aia ca lumea. Bagati bani in modernizare si luati apa chiar langa mal.
Raspunde

square

Acum 9 ani

si locurile de parcare sunt patrate...
Raspunde

nume

Acum 9 ani

bijuterie ,acum cred ca urmeaza si ,petru maior ,sincai ,ecaterina teodoru si berzelor ,stau de 50 de ani in acest cartier dar nu mam gindit vreodata ca voi trai s-a vad ,canalizare ,asfalt si apa in casa ,felicitari sunteti in grafic daca modrnizati si giratoriu de la tirg ,perfect ,pina in 2016 putem spera ca tot cartieru ,gara mica va arata precum str recent inaugurata ,dr bagzadar
Raspunde

%

Acum 9 ani

In sfarsit poate merge acasa linistit si postacul agramat.
Raspunde

radu

Acum 9 ani

Interesant, au pus borduri si intre carosabil si parcare... O fi avut exces de zel. Sau excedent de borduri care trebuiau consumate. Puteau sa puna borduri si in loc de linia discontinua vopsita, de pe mijlocul strazii.
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Frumos, doar soseaua si trotuarele arata relativ bine; iluminatul, retelele de curent, telefonie, alte cabluri...sunt la vedere...oare cand vom lucra eficient de prima data, fara sa mai revenim la locul respectiv de 3-4 ori pana rezolvam totul? La anul probabil, se vor introduce in subteran cablurile si se va monta noul sistem de iluminat...alte santuri, alte gropi, alti bani-alta distractie...si asa vom avea permanent de lucru!
Raspunde

dezamăgitor

Acum 9 ani

Dacă nu băgați în pământ cablurile e toată treaba degeaba. Arată ca naiba! Se pare că doamna Fodor, care conduce de fapt Primăria, face lucrurile pe jumătate de măsură. Adică ce, s-a vrut să se economisească din bani ca să se facă mai multe străzi? Și lăsăm cablurile așa în aer până la următoarea modernizare și iluminatul ca la 1920?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus