Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Turcan: Nu am asteptari in privinta PSD. Isi platesc polite

Copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că nu o bucură situația din PSD, unde ieri s-au făcut mai multe excluderi din partid. ”Pe mine nu poate să mă bucure un lucru care se desfășoară pe spinarea românilor. Pentru că odată încheiate alegerile pentru președintele României, ei se ceartă. Și se ceartă de o manieră care arată desconsiderarea pentru români și în același timp eu mă aștept să vină cu niște soluții la probleme grave cu care se confruntă românii”, a declarat Turcan și a dat exemplul manualelor pentru clasele primare, unde situația nu s-a rezolvat de la începerea anului școlar. ”România, în momentul de față, dacă o mai ține așa o să arunce sistemul de educație în haos. Gândiți-vă că aveam declarația premierului Ponta care spunea că dacă în două săptămâni de la începerea anului școlar, adică 15 septembrie, nu se rezolve problema manualelor școlare, ministrul Educației trebuie schiombat și să vină unul care nu se mai uită cum se derulează licitația pentru fiurma pe care o dorește, ci pune pe primul loc interesele copiilor de clasa întâi și a doua. Suntem la mijloc de decembrie, ministrul este în funcție, manualele nu sunt și auzim că acum prin bugetul de anul viitor al Ministerului Educației se vor da tablete tuturor copiilor din România”, a mai spus Turcan.
Referitor la suspendările lui Marean Vanghelie, Mircea Geoană și Dan Șova, Turcan spune că nu s-au produs pentru a eficientiza partidului, ci din cauza lupptei pentru putere. ”Nu am așteptări în privința PSD. Și din păcate, aceste epurări nu se fac pentru eficientizarea PSD, ci pentru a se plăti niște polițe. Asta preoccupă PSD în momentul de față, nu guvernarea”, a mai declarat deputatul PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

@@@

Acum 9 ani

Sunt prost vai steaua mea, doresc sa fiu eutanasiat.
Raspunde

bibi

Acum 9 ani

Ai uitat guvernarea din care ai facut parte? Memorie scurta aveti voi astia din fostul PDL!!!!! Cum dracu ai tupeu sa apari si sa comentezi tu despre altii cand perioada in care ati guvernat voi a fost cea mai neagra din viata cetatenilor aceste tari? Tu, Blaga , Anastase , Videanu si toata clica voastra nu ar trebui sa mai vorbiti. Capul la CUTIE.
Raspunde

pana

Acum 9 ani

Domnilor penelisti sibieni cand ne vaduviti de sinistrele aparitii de la televiziunea Antena Sibiu a politrucului pesedist si a nimeni altul decat Radu Micu pozarul de curte al lui Cindrea care acum se lauda ccu diferite chestii despre fostul sau stapan. O ntrebare identica despre purtatorul de cuvant al Prefecturii.
Raspunde

@pana

Acum 9 ani

Despre ce pana mea vorbesti? Penelisti sau pesedisti? Sau pt. tine toti sunt o apa si un pamant?! Si mai ai si drept de vot, dupa ce ca nu intelegi ce citesti!!!
Raspunde

antipana

Acum 9 ani

Nu prietene,nu am gresit dar aceste doua lepre pesediste care in toata viata lor au supt bani publici, pusi la dispozitie de PSD nu pot fi date jos de PSD, deoarece i-a slujit permanent. Apropo, Claudia Stanciu cum este platita de catre prefectura pentru orele efectuate, maxim 3-4 pe zi.
Raspunde

mosu

Acum 9 ani

Dl Iohannis este bun de presedinte al Romaniei dar....colaboratori lui Vechiul si noul PDL aceasi gloabe din romania ce si-a batut joc de romani vor fi langa dl presedinte atunci ce sa mai credem.... ca gloabe ca Turcan redistribuita face politica si conduce opinia publica cu aiurelile ei la dezinformare ....ca ea sant foarte multi ...
Raspunde

baba pentru mosu

Acum 9 ani

Purica-silicon nu se asteapta de la PSD dar are asteptari de la prietenii alesului FSB???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus