Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Inalta Curte: Cindrea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a fost condamnat la un an de închisoare pentru conflict de interese de către judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție a României. Sentința dată miercuri seara nu este definitivă și poate fi contestată.

Ioan Cindrea a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte, care l-au acuzat de conflict de interese din cauza faptului că și-a angajat soția la cabinetul parlamentar, cât timp Cindrea a fost deputat. Interesant este faptul că procurorii au fost sesizați asupra acestei spețe de către Agenția Națională de Integritate. Care agenție, la rându-i, a redactat un raport prin care constata incompatibilitatea lui Cindrea, din cauza amintitei angajări. Cindrea a atacat respectivul raport în instanță, ai cărei judecători i-au dat dreptate și pe fond și la contestație.

Ioan Cindrea nu a putut fi contactat pentru a comenta decizia Înaltei Curți. Aceasta poate fi contestată la completul de cinci judecători din cadrul aceleiași instanțe.

Un contract din octombrie 2009 până în februarie 2011

La fel ca și ANI, Parchetul de pe lângă Înalta Curte a constatat că în perioada octombrie 2009 — februarie 2011, la cabinetul de deputat al lui Ioan Cindrea a fost angajată și Amalia Cindrea. ”Ioan Cindrea a propus angajarea în cadrul biroului său parlamentar a soției sale, Amalia Cindrea, și a avizat contractul individual de muncă încheiat cu aceasta, contract în baza căruia s-a realizat în mod direct un folos material pentru aceasta în cuantum total de 35.061 lei, sumă plătită din bugetul Camerei Deputaților”, se arată în comunicatul emis de Parchet în iunie, anul acesta.

O instanță, două verdicte

Dosarul creat pe baza rechizitoriului întocmit de procuri a fost pus pe rolul Înaltei Curți, aceeași instanță la care s-a judecat și recursul în primul proces pe această temă, cel în care Cindrea a contestat raportul de incompatibilitate emis de ANI. Procesul cu ANI a fost judecat pe fond la Curtea de Apel Alba, unde Cindrea a câștigat. Inspectorii ANI au contestat decizia de la Alba, iar dosarul a ajuns la Înalta Curte. În martie, anul acesta, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis definitiv și irevocabil că raportul ANI trebuie anulat. În iunie, însă, speța a fost repusă pe rolul instanței, de data aceasta în cadrul Secției penale, în urma rechizitoriului întocmit de procurori.
 

"Consider că nu am încălcat nicio lege din România, că nu sunt în conflict de interese și că informațiile care apar public încalcă grav principiul constituțional al prezumției de nevinovăție. În spatele acestei campanii murdare sunt interese exclusiv politice, iar instanțele judecătorești sunt singurele care vor dovedi că nu am încălcat nicio lege", Ioan Cindrea, declarație dată în 2011, după publicarea raportului ANI

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

113 comentarii

Sibiu

Acum 9 ani

Hai Cindrea tata, imediat mergi langa motanul Felix dupa gratii. Acolo o sa spui ca esti mandru ca esti puscarias dar iti este RUSINE ca esti SIBIAN !!!
Raspunde

psd

Acum 9 ani

BRAVOS ! Acum ar fi bine să ... ciocu\' mic, tovarășe Cindrea...Deși ar fi putut fi condamnat și pentru altele, e bine și așa rău ! Așteptăm ca odată cu alegerile pentru Primărie să avem și unele pentru CJ. Sărbători fericite !
Raspunde

Gigi berbecali

Acum 9 ani

Da de ce cu suspendare,de ce nu cu executare?
Raspunde

demisia

Acum 9 ani

In aceasta seara imi este rusine ca sunt sibian. Domnule Cindrea, maine dimineata mergeti La Consiliul Judetean si va depuneti demisia. Ar fi un gest...de bun simt fata de cetatenii acestui judet.
Raspunde

5

Acum 9 ani

Ar trebui gonit afara din judet...
Raspunde

The Rock

Acum 9 ani

Cum mah, nici consilierul Nechit nu a putut fi contactat? Ruşinică....
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

neluleeee....ce ti tot scrie lumea marlane de luni intregi?vine coasa incet dar sigur....singurul gest civilizat chiar daca nu esti om ci tovaras ar fii demisia urgenta...deja patezi imaginea sibiul k si ponta pe a romaniei....speram sa mai vina si procesul cu angajarea vacii la opc si a ficei la electrica.....
Raspunde

Obiectivul

Acum 9 ani

Nu ma bucur de raul nimanui am senzatia ca nu as fii un om complet sa stii dl Cindrea ca cel mai mult se bucura cei pe care le-ai facut bine
Raspunde

Gica

Acum 9 ani

Sa isi depuna demisia pentru ce ?? A realizat ce altii nu au facut de 20 de ani incoace ! Mi se pare o chestie banala asta cu nevastasa , pana la urma angajeaza pe cine vrea si cand ai un om aproape normal ca pui oameni de încredere ! Il sustinem si suntem alaturi pentru ca se vede ceva dupa el !!
Raspunde

demisia!

Acum 9 ani

daca are minimul de decenta.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Gica, daca fica-ta/nevasta-ta concurau pe acelasi post cu ale lui si luam amandoua o ***iti placea ? Hai sictir ca miroase urat deja.
Raspunde

Werner

Acum 9 ani

ce va mai bucurati voi basisti mitici si iohanisti. Decizia nu e definitiva si nu afecteaza actuala legislatura. Mai vedeti realizarile din ultimii doi ani. Mai priviti putin la Spitalul Judetean, la drumurile din judet, la pista de biciclisti, la caminele de batrani, la aeroport si apoi comentati. E plina tara de Gica contra.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Werner muriti de ciuda ca v-am batut cu diferenta de 1 milion de voturi ? Auzi ca drumuri in judet...ma baiatule tu ai iesit vreodada din sibiu ?????????? Doamne cum poti spune de drumurile din judet cand ele sunt dezastru..
Raspunde

victor ponta

Acum 9 ani

nelule am spus ca scapa cine poate !! da-ti demisia acum!!
Raspunde

Dan

Acum 9 ani

mi-e rusine ca esti sibian ! mars in lazaret - sa nu te mai vad !
Raspunde

Elena

Acum 9 ani

pacat ca anumite dosare se fac POLITIC ... Dar nu-i nimic asta e o sa treceti si peste acest hop , cel mai important este sa fiti tare si sa nu uitați ca sunt multi sibieni care apreciază ce ati facut pentru ei, in fiecare sambata se strâng in piata Transilvania pentru a mânca sănătos , se pot mândri cu spitalul județean si cu multe alte realizări , va mulțumim pentru tot ce faceți pentru noi oamenii de rand , nu va dați batut suntem alături de dumneavoastră si la bine si la greu!
Raspunde

ati uitat ce-i mai important, ultimul cuvant

Acum 9 ani

Art. 2531 Conflictul de interese Fapta funcţionarului public care, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, îndeplineşte un act ori participă la luarea unei decizii prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material pentru sine, soţul său, o rudă ori un afin până la gradul II inclusiv, sau pentru o altă persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de servicii sau foloase de orice natură, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea dreptului de a ocupa o funcţie publică pe durată maximă. Clar ca lumina zilei
Raspunde

@gica

Acum 9 ani

Ce naiba a realizat in 20 de ani pt. Sibiu, pt. sibieni!?! Poate pt. familia lui a realizat!!! Singura \"realizare\" a fost Piata de la Transilvania unde se face evaziune la greu, niciun control sanitar, vanzatorii trebuiau sa fie locali, dar 80% sunt oltenii de la pietele Rahova si Cibin. Am sunat la d-na Cindrea la OPC ca mi-a vandut o \"\"taranca\" paine cu cartofi, dar cand am ajuns acasa era o pufosenie umflata cu amelioratori. Mi s-a spus ciocu mic ca piata e a d-lui Cindrea. Sper sa-i fie cu executare cat de repede!
Raspunde

la puscarie

Acum 9 ani

la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie ,la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie ,la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie ,la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie ,la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie, la puscarie ,la puscarie, la puscarie, la puscarie
Raspunde

alzara - sibian

Acum 9 ani

Incã o datã suntem infrunte : comparat cu alti \"baroni \"(calificare lansata de E. Hurezeanu in Revista 22 la adresa varfurilor PD !) dl Cindrea e doar un modest ... familist !
Raspunde

realizari?

Acum 9 ani

cu ce il laudati pe puscarias? Piata Transilvania=tarabe montate ad-hoc la care se vinde rachiu fara accize si alimente neverificate sanitar-veterinar si un banner cu CJS; Spitalul Judetean Sibiu=un spital cu cel mai prost renume dintre cele din orasele resedinta de judet. Se moare pe capete. Pacientii din Sibiu fac cozi la Tg.Mures, Cluj...; Pista de bicilete=copie palida a pistei din municipiu, 3 milioane date la Con-A pentru o carare prin padure care la prima ploaie e deja plina de noroaie. Astea sunt maretele realizari. Traiasca maretul conducator.
Raspunde

justitiarul

Acum 9 ani

Ma intreb si eu, ca ardelean neaos, ce vor face \'profesionistele\" tinere angajate pe spranceana PSD, daca DOAMNE FERESTE , le pleaca binefacatorul!!!
Raspunde

ULOS

Acum 9 ani

Cindrea primesti colindul de la DNA!
Raspunde

Amalia

Acum 9 ani

Acuma poti sa pleci de peste tot. Mars acasa comunistule
Raspunde

ahhhhhhhhhhhh

Acum 9 ani

ahhhhhhhhhhhh nelule...lasai in pace.....hai la mine amanta ta L sa te tzin in poala...nu uita pastila inainte k fara nu faci treaba chiar daca ti cade si celalt ochi....hai lasai k ai fost bun la taiatul panglicilor la proiectele bottesch
Raspunde

sb

Acum 9 ani

incepe sa se faca lumina si in judetul Sibiu
Raspunde

alt om

Acum 9 ani

urmeaza ioh*** la mai mare s-au la blaint ober aus de tot pa.
Raspunde

mutu de la manutanta

Acum 9 ani

Ce oameni! Va bucurati de raul altuia! Chiar nu aveti alte bucurii de la viata incat trebuie sa va bucurati de nenorocirea altora?!
Raspunde

Sibian

Acum 9 ani

Il cunosc pe dl Cindrea de cand era director la munca si era un om foarte serios ...politica mai schimba caractere dar nu total regret atunci cand oamenii au necazuri Doamne ajuta pe toata lumea si pe domnul Presedinte Cindrea suntem in post...
Raspunde

ioana

Acum 9 ani

Faină Lege!!!!!! Ar trebui sa nu mai fie presedinte la CJ!!!! Art. 2531 Conflictul de interese Fapta funcţionarului public care, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, îndeplineşte un act ori participă la luarea unei decizii prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material pentru sine, soţul său, o rudă ori un afin până la gradul II inclusiv, sau pentru o altă persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de servicii sau foloase de orice natură, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea dreptului de a ocupa o funcţie publică pe durată maximă. Clar ca lumina zilei (22:06:29)
Raspunde

mihaela

Acum 9 ani

Ma mir ca nu l-a huiduit lumea la 1 Decembrie...atata se fofileza in spatele Junilor Sibiului, domne junii sunt ai publicului nu ai tai!!!!!
Raspunde

ali baba

Acum 9 ani

bravoooooooooo..ce suspendare.?....la parnaie cu el si nevastasa....asa specimene nu merita libertatea....ti am spus cindreo k te asteapta colegii la rahova de cand te a miruit streza...asta va da verde pe ultimul drum spre parnaie ....
Raspunde

2Bob

Acum 9 ani

Duba-i gata nea Cindrea...nu uita sa ii iei cu tine im sejur si pe Bebita Ariton, clanul Euroil, Anaoil si Atlassib...de abia așteptăm sa ne faceți mândri ca suntem sibieni,de după gratii
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) o daaaaaaa, daaaaaaaaa , DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA baby !
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

ars pe rug ! ars pe rug ! ma rog...parlit doar putin, apoi bagat la zdup pt 100ani ! sa-i gaseasca scheletul inlantuit. :))) ar fi fain un festival de asta de ars pe rug anual :P
Raspunde

Biliboc

Acum 9 ani

SPATIILE COMERCIALE SUNT BUBA LUI CINDREA... ACOLO INTRATI DOMNILOR DE LA DNA...
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

Asa Cindreo, acolo ti-e locul ! Ce nerusinare , cu nevasta cu tot se cocoata in conducerea judetului ignorindu-ne !
Raspunde

Fiecare baron primeste ce merita

Acum 9 ani

DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA! DEMISIA!
Raspunde

raduradu

Acum 9 ani

sper sa se faca lumina in toata tara, iar cei care decid sa faga ilegalitati sa ajunga sa tremure inainte sa se gandeasca la ele
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Decizia nefiind definitivă, s-ar putea să primească o pedeapsă chiar cu executare, având în vedere experiența recursurilor cu 5 judecători din ultimul timp. Of,of, vin vremuri grele.
Raspunde

SIBIAN

Acum 9 ani

Cata rautate ,il cunosc pe d-nul Cindrea de cand era director la dir muncii este un profesionist, un adevarat domn, fata de ce au facut altii.. este o prostie ce i se intampla .O! si-a angajat sotia ? ce crima mare a facut . Oricine ar fi facut asta daca erati in locul lui ,nu este o crima fata de ce dezastre si afaceri au facut alti. Capul sus d-le Cindrea nu a-ti omorat pe nimeni. Ati fost ales de un judet .Voi cei pe care v-a ajutat cu servicii cu locuinte unde sunteti acum ,oare nu o fi facut si bine acest om?
Raspunde

@40

Acum 9 ani

E clar,daca face contestatie ia mai mult,dar fara executare.El stie asta,mai ales ca Ionica Preda si familia lui nu-l mai prea pot ajuta ca pana acum.Saraca Amalia,ce batute va lua.....!
Raspunde

Eu

Acum 9 ani

Este penibil cum poate iesi rautatea din oameni... Domnul Cindrea este un om demn si cine nu il cunoaste, mai bine nu mai scrie comentarii pline de venin..Evoluati ..nu mai scrieti comentarii de oameni\"marunti\",frustati...faceti-va o introspectie inainte..scrieti despre voi mai bine...Penibil!!!!
Raspunde

habar n-aveti fraieri Johannisti!

Acum 9 ani

Veniti cu argumente solide! Nu stiti decat sa instigati! Asa v-ati bucurat si de Basescu si uite cum am ajuns! Eu unul, ma bucur de realizarile Consiliului Judetean. Ati iesit din tara asta sa vedeti cum functioneaza pietele traditionale de weekend?! Sunteti niste fraieri atunci cand, in loc sa vedeti partea plina a paharului, cautati doar rahatul din ochii vostri.
Raspunde

Mihai

Acum 9 ani

Ba fartilor, lasati vrajba, ca vin sarbatorile si inca mai suntem in post. Nu uitati ca si Johannis are un dosar asemanator. Decizia nu este definitiva si nu are influenta asupra acestui mandat. Ca va face Cindrea in 2016 o sa vedem, dar pina atunci ar fi bine sa ne uitam ce a facut pina acum. Nu stiu citi dintre voi ati fost pe la Spitalul Judetean, dar acolo s-au schimbat multe, in bine. Imi amintesc ca atunci cind a preluat mandatul, 60 % din drumurile judetene erau de pamant . Atentie, la drumurile judetene ma refer ( cele de genul Blajel- Romanesti, etc ) nu cele nationale. Pina la sfarsitul mandatului o sa avem 99% din drumurile judetene asfaltate. Poate va uitati putin si la caminele de batrani de la Biertan, Saliste, poate va uitati si la scoala speciala de la Turnu Rosu. Piata Taraneasca, in ciuda unora, e de un real succes. Pista de biciclisti s-a dovedit a fi foarte buna, desi unii spun ca e ingusta, pina acum nu au fost probleme. Aeroportul s-a dezvoltat in ultimile 6 luni cit in 10 ani. Doar cine nu vrea sau e rau intentionat nu vede. Asta in conditiile in care Municipiul Sibiu este pe ultimul loc la absortie de fonduri europene.
Raspunde

gigi

Acum 9 ani

MAI OMUL ASTA A FACUT MULTE LUCRURI BUNE PT SIBIU MERGETI LA SPITALUL JUDEAN...E MODERNIZAT FATA DE ACU 2 ANI. DE CELELALTE SPITALE BU NAI SPUN...A REDESCHIS SPITALUL DIN CISNADIE. DRUMURILE JUDETENE SUNT MODERNIZATE...TOATE SCOLILE DIN JUDET AU PENTRU PRIMA DATA AUTORIZATIE SANITARA...CAMINELE SUNT MODERNIZATE. AEROPORTUL SIBIU E IN SFARSIT GATA...SUNT MULTE CURSE NOI...ETC...CHIAR NU MERITA OMUL ASTA SA ARUNCATI ASA CU NOROI. O SA SE INTOARCA LUCRURILE SI IMPOTRIVA VOASTRA SI SA VEDETI CE FRUMOS O SA FIE CAND O SA VA UNGA CU ZOAIE TOTI !
Raspunde

Elena

Acum 9 ani

Asa e dl Mihai, eu ma rog sa ii ajute dumnezeu pt ca si drumul care duce spre Manastirea de la Sadinca tot acum in mandatul dl Cindrea s-a asfaltat. Astfel crestinii au mai acces mai usor la manastire si la rugaciune....ca multa rautate mai e in tara asta!
Raspunde

pietar

Acum 9 ani

Lasa ma cu piata taraneasca de la sala Transilvania, o imputit sala cu miros de brinza, sunt atitea piete care stau goale, o trebuit sa facem dintr-o zona exclusivista o tiganie, altfel nu suntem romani.
Raspunde

fonduri

Acum 9 ani

judetul sibiu e pe primul loc la folosit acei bani, municipiul pe ultimul loc. Acele fete, cum mentioneaza un ingust, au facut o treaba buna, treaba care se vede si nu se vede la primaria Sibiu. Dar de ce sa comentam? Pe langa asta, psd sibiu nu face parte din reteaua psd pe care o cnoastem si ma mir ca nu stiti sa va bucurati de acest lucru. Spre exemplu doamna Turcan, serafim de plastic al judetului, reprezinta campaniile basiste si atat. deci chiar atat. dar cum voi sunteti niste oi.... ce sa mai tot comentam
Raspunde

RADU

Acum 9 ani

CAPUL SUS D-NULE CINDREA,!! SUNTETI UN OM PUTERNIC A-TI FACUT MULT BINE LA MULTI UNDE SUNTETI ACUM ?,LOCUINTE, SERVICII, DRUMURILE COMUNALE CARE AU RAMAS IN PARAGINA SI NU LE-A FACUT NIME PANA ACUM ,AU FOST FACUTE CU AJUTORUL DUMNEAVOASTRA DESI TREBUIAU FACUTE DE PRIMARII NU DE CONSILIUL JUDETEAN .CAT DE RAI SUNTEM CAND OMUL ESTE LA NECAZ SARIM CA LUPII. VOI CEI CARE BLAGOSLOVITI SUNTETI CHIAR ATAT DE CINSTITI .?SARBATORI CU SANATATE D-NULE CINDREA!!!!!! LE MERITATI SI NU PUNETI LA SUFLET RAUTATILE UNOR FRUSTRATI , NU AVETI DECE SA DEMISIONATI SA LE DATI SATISFACTIE \"NU RENUNTATI A-TI FOST ALES SI NU DE NISTE FRUSTRATI !!!! CI DE UN JUDET!!!!!!!!!!!
Raspunde

cristi

Acum 9 ani

Câtă răutate în postaci de aici.Acest om a făcut doar lucruri bune pentru județul Sibiu.Știm cu toții ca totul este o făcătură politica.Succes!
Raspunde

lege

Acum 9 ani

ba ala cu facutu bine ,pai ala este serviciu se ce crezi ca ocupa o functie impotanta si este ales s-a faca rau ,s-au esti si tu o lipitoare la bani publici,ba si aia cu johannis laso jos ,ca s-au ocupat ,aia de la antena 3 si ghita tv ,si ai vazut cum a iesit ,johannis presedinte ,ba unai o semnatura pe un contract regional de bagat apa si canalizare la 3 judete si altai cind iti angajezi neamurile la bani publici ,ca functia este data de cetateni nu este srl familiar ,pe johannis deranjazal dupa 2019 ,pina atunci mincati unghile si roadeti buzele dupa modelu gidea,s-au nu vezi ca ala plinge incontinu dupa marele esec din 16 noiembrie
Raspunde

Dea

Acum 9 ani

Nu mi vine sa cred ca de rai puteti fi si ce vocabular folositi! Acum imi dau seama, ca majoritatea celor care l au votat pe Iohannis sunt cei ca voi, care n au cei 7 ani de acasa, care sunt orbiti si vad doar intr o singura directie, care nu stiu decat sa aduca injurii la adresa celor care fac parte din PSD si celor care l au votat pe Ponta. Nu stiti ce i ala respect pentru ca nu i respectati pe cei care su o parere diferita de a voastra! Dl Cindrea a facut multe in Sibiu si in judet, dar n aveti ochi sa vedeti! Si, va rog frumos, revizuiti va vocabularul, ca mi e rusine sa citesc comentariile scris de majoritatea anti psd istilor, mi e mie rusine, ca le citesc si altii!
Raspunde

blana

Acum 9 ani

Bai securistilor, voi vorbiti de respect si rautate, poate ne spunrti si noua cine l-o amenintat pe Johannis si nu numai pe el si atitea multe alte rautati facute poporului asta, nu le mai scriu aici. Acum sunteti mielusei imbracati in blani de lupi moralisti.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Cum va permiteti mai nesimtitilor sa spuneti ca 6.200.000 de votanti ai dnlui Iohannis nu au 7 ani de acasa, cand 4 din cei 5 milioane de votanti a lui ponta nu au 7 clase ??? Cum nu are nimic ca si-a angajat fiica si nevasta pe posturile alea ? Dar daca erati dvs, fiicele, nevestele dvs la concurs cu aceste doamne si erau mai bune pregatite, dar totusi...o luau in barba ? Cum a ajuns nevasta lui sefa la OPC ??? Deschideti ochii pontistilor ca va spala astia creierele. Vedeti cine a pus roadele proiectelor pe care le-a finalizat Cindrea.
Raspunde

mara

Acum 9 ani

Nu imi place nimic din cea ce este PSD, insa am observat calitatile lui Cindrea, care in afara de coloratura lui de psdist, chiar are o stofa, si realizari, prezenta. Daca nu era in aceasta cloaca, avea alta evolutie, fiindca ar avea din ce.
Raspunde

@51 cRISTI

Acum 9 ani

stim Cristi ca a facut si fapte bune, mai ales pentru tine, nepoate, ca a tinut postul luni de zile la prefectura neocupata ca sa te ia pe tine in prag de alegeri sa faci liste. Si ca acolo stai doarcateva ore pe zi ca in rest pontezi si postezi la sediu la psd
Raspunde

Maria

Acum 9 ani

frustratilor , nu stiti deca sa va bucurati de raul altuia !nici macar acum in postul Craciunului nu puteti sa va domoliti rautatea din suflet !cred ca sunteti negri si in cerul gurii !nu l cunosc pe acest om si nu mi e simpatic dar am citit despre realizarile lui in ziar !dar cum toate ziarele spun minciuni , nu i asa , poate nu i adevarat desi unele realizari se vad cu ochiul liber !dar voi ,cei orbiti de ura , nu vedeti decat ceea ce vreti voi sa vedeti!asa incat bucurati va in continuare, daca asta va face fericiti !dar nu uitati ca s ar putea sa va vina si voua randul candva , chiar daca nu sunteti politicieni !si nu uitati ca hoti sunt in toate partidele si in acelea pe care le iubiti voi atat, desi oamenii lor n au facut nimic pentru tara asta !
Raspunde

@Nelu Cindrea

Acum 9 ani

Cindrea sforarul a influențat cât a putut justiția în favoarea lui la instanțele unde putea, dar sus de tot n-a mai avut acces și i s-a înfundat. E la mintea cocoșului și vizibilă de la o Poștă ilegalitatea făcută de el cu angajarea soției, nu înțeleg cum îl pot apăra unii. Că era sau nu compententă, de încredere etc. e total irelevant din moment ce legea este încălcată. Așa că repejor demisia!
Raspunde

VALI

Acum 9 ani

CE A FACUT TURCANA PT. SIBIU ? MOLDOVEANCA ,CREDETI VOI CA O INTERESEAZA DE SIBIENI SI DE SIBIU ? \'\'BANII \'\' DECE NU A , CANDIDAT IN MOLDOVA ? CE A FACUT ARITON ? SI LISTA POATE CONTINUA SI-AU INCASAT SALARII SI PE EI NU II TRAGE NIMENI LA RASPUNDERE CE NU VEDETI ? CINE IL INTREABA PE ARITON DE SANATATE PT. CE A FACUT ?TRECETI PRIN CREIER CE A FACUT ACEST OM PT. OAMENI SI PT. JUDET A TINUT AUDIENTE A REZOLVAT PROBLEME UNDE SANTETI TOTI CARE VAU REZOLVAT CU LOCUINTE, LOCURI DE MUNCA INDIFERENT DE LA CE PARTID PROVENEATI IL INTERESA SA AJUTE OAMENII UNDE II ESTE MULTUMITA ACUM? IL IMPROSCATI CU NOROI? TOATE SE VOR INTORCE IMPOTRIVA VOASTRA. CAPUL SUS D-NULE CINDREA !! SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI SA PETRECETI SARBATORILE CU BINE ALATURI DE FAMILIA DUMNEAVOASTRA!!!!!!!!!! SA CRAPE DUSMANII
Raspunde

Imparatul Romilor

Acum 9 ani

Ba nu va mai luati de prietenu meu. Gura lu nevasta lui sa nu manance?
Raspunde

Doamna profesoara

Acum 9 ani

De ce sunteti rai? Cindrea este un vizionar, un strateg desavarsit al administratiei publice, un om de inalta calificare si impecabil caracter. Cindrea, te dorim (la Rahova, de ex.) Ca ca tine nu gasim!
Raspunde

Nelu

Acum 9 ani

nu i de mirare ca l improasca cu noroi ,la astia numa daca pronunti psd ,nu mai vad rosu in fata ochilor ,vad negru si ,cum negru intuneca vederea , nu i de mirare ca le a intunecat si lor mintea si nu mai vad hotii din pdl sau pnl ,nu conteaza daca esti cinstit sau nu ,estidin psd ,esti hot ,esti din pdl sau pnl esti cinstit !asta e cu adevarat andire comunista !!
Raspunde

@45 Mihai

Acum 9 ani

n-am aprofundat speta dar orice condamnare penala duce automat la pierderea functiei publice! prefectul va emite un ordin prin care constata incetarea mandatului. O s-o traga de ...cu recursul ca s-o mai lungeasca. asta daca nu mai intervine vreo boroboanta, martori mincinosi, spitalizari, etc
Raspunde

@Nelu

Acum 9 ani

Asa-i sunt hoti si in celelalte partide, dar in PSD sunt HOOOTI frate!!! Dar ai dreptate. Cindrea e un infractor ca oricare altul ;)
Raspunde

...

Acum 9 ani

A umflat femeia cam 2000/luna? A umflat. Pentru frecat menta. Din bani publici. Penru ca merita.
Raspunde

Popa Mihai

Acum 9 ani

Cindrea, esti o rusine pentru judetul Sibiu !!! Nu ai facut nimic notabil pentru judetul Sibiu !!! DEMISIA!!! Pleaca comunistule !!!
Raspunde

DORU

Acum 9 ani

BAI FRUSTRATILOR UITATIVA IN JURUL VOSTRU SI VEDETI CE A FACUT PDL ? AU TAIAT SALARII SI PENSII, AU DEVASTAT TARA SI ACUM V-ATI INTORS ? A-TI UITAT ? AU TAIAT TOT CE SA PUTUT SI ACUM SUNT CINSTITI SI NUMAI ALTII FURA? CAPUL SUS CINDREA!! CEEA CE AI FACUT TU NU SE COMPARA CU CE AU FURAT ALTII UN SALARIU DE 2000 DE LEI ESTE NIMIC ESTE DE BUN SIMT, NU POT SA CRED PT. CE SE FACE ATATA CAZ. AU DEVASTAT PADURII ,AU FACUR VRAISTE DIN TARA SI ACUM SARACII STRIGA ; HOTII STRIGA HOTII!! SUNTETI PENIBILI
Raspunde

DORU

Acum 9 ani

BAI FRUSTRATILOR UITATIVA IN JURUL VOSTRU SI VEDETI CE A FACUT PDL ? AU TAIAT SALARII SI PENSII, AU DEVASTAT TARA SI ACUM V-ATI INTORS ? A-TI UITAT ? AU TAIAT TOT CE SA PUTUT SI ACUM SUNT CINSTITI SI NUMAI ALTII FURA? CAPUL SUS CINDREA!! CEEA CE AI FACUT TU NU SE COMPARA CU CE AU FURAT ALTII UN SALARIU DE 2000 DE LEI ESTE NIMIC ESTE DE BUN SIMT, NU POT SA CRED PT. CE SE FACETI ATATA CAZ. AU DEVASTAT PADURII ,AU FACUT VRAISTE DIN TARA SI ACUM SARACII STRIGA ; HOTII STRIGA HOTII!! SUNTETI PENIBILI
Raspunde

eu cetateam mandru ca sunt sibian!

Acum 9 ani

Sa se duca dreq unde o vrea ca ori cum ii este risine ca e sibian ,ar trebui gonit din oras.
Raspunde

ptr prostimea sibiana

Acum 9 ani

Prostimea sibiana iar isi da cu parerea. Dupa ce ati distrus o tara votand un sas, acum dati intr-un om care chiar a facut ceva ptr voi handicapatilor.
Raspunde

DEMISIA CINDREA

Acum 9 ani

demisia tovarase..urgent ..ne am saturat sa tot tai panglica la proiectele bottesch....nu uita pe tanti de la opc...si fica de la electrica...dragnea te asteapta la teleorman
Raspunde

doru

Acum 9 ani

bai cetatean mandru ,cine iti da tie dreptul sa gonesti pe cineva ? au omarat oameni ,au facut crime ,cum iti permiti tu sa gonesti pe cineza din oras? cine te crezi?ai impresia ca tu nu ai gresit niciodata? acest domn a facut ceva pt. judet ,chiar nu ai nici cel mai elementar bun simt cine te crezi ? frustratule.................pe cine reprezentati voi sa cereti demisia voi reprezentati ce? si pe cine? ceea ce a facut de si-a angajat nevasta o facea oricare dintre voi si acum faceti pe corectii ,nu ii ajungenti nici la degetul mic lui Cindrea din punct de vedere profesional !!!!!!!!!!!
Raspunde

D(ih)ORU

Acum 9 ani

Il iubesc pe Cindrea ca ca el roman mai rar! Traiasca social democratia! Hai sa-l iertam pentru mica greseala si sa propunem guvernului sa dea o OUG in acest sens. La asa un om capabil e si pacat...
Raspunde

rosu

Acum 9 ani

Cum sa se schimbe Romania, daca infractorii condamnati sunt aparati de \"cetatenii\" pagubiti? Carabulea, Vonica, acum Cindrea: daca au incalcat legea, trebuie sa suporte consecintele. Indiferent cat au facut pentru oras, judet sau comunitate. Legea sa fie lege pentru toti. Eu cred ca nici urmatorii 25 de ani n-o sa prea aduca schimbari de mentalitate.
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Mi-e rusine CA ESTI SIBIAN!!! La \"canal\" cu voi toti!!!Saltatii si pe Suditu, Banciu..&comp.!
Raspunde

ella

Acum 9 ani

Se vede treaba ca la aruncatul cu pietre va inghesuiti imediat. Acel salariu de la cabinetul demnitarului oricum era platit cuiva, asa ca fiecare isi doreste sa lucreze cu omul in care are cea mai mare incredere. Culmea...daca acel cineva era nevasta colegului, iar la colegul era angajata nevasta-sa, nu era problema, atunci era perfect legal.....asta cum va suna??? Si ok, daca a gresit, sa-i fi luat banii inapoi!!! si atat, ca doar nu a omorat pe nimeni sa faca inchisoare. Si culmea culmilor este ca, in 2012 cand a fost ales, acest proces era pe rol, atunci de ce nu ati aruncat cu vorbe si jigniri? Stiti de ce mi-e rusine mie...de rautatea care ne inconjoara!!!!!
Raspunde

andrei

Acum 9 ani

@postancii cindreni Bai spalatilor pe creeiere, atata timp cat o incalcat legea, sa plateasca !!! Scurt si cuprinzator si terminati cu laudele. Mergeti si pupatii moastele la parnaie (pacat ca e cu suspendare, insa sa il asteptam faca recurs...). Ce tot veniti cu texte ca nu e mare lucru ce o facut, ba e foarte mare lucru intrucat o incalcat legea cu buna stiinta si orice ciumpalac cocotat pe ciolan trebuie sa stie ca legea e pentru toti nu numai pentru aia care platesc taxe si impozite. Oricine incalca legea plateste, de ce ar fi Cindrea mai cu mot ? Are 3 perechi ? Sau va plateste Cindrea si pe voi sa-i faceti reclama cu un kg de zahar ?
Raspunde

Popa

Acum 9 ani

Ce inchisoare cu suspendare???? sa dea banii inapoi si....sa plece de la Consiliul Judetean! Ce companie mare din Europa vine sa mai negocieze cu un om care are o condamnare chiar si cu suspendare. Ce companie aeriana vine sa negocieze cu un om caruie ii este rusine ca este sibian. Domnule Cindrea, aveti onoare???? Daca vrti sa mai aveti o farama de respesc din partea sibienilor...azi, va dati demisia!
Raspunde

pentru popa

Acum 9 ani

si prezidentul romaniei a incalcat legea, are proces pe rol...deci?...sa plece!!!
Raspunde

STI TU CINE

Acum 9 ani

Cu ce mana faci cu asta ti se face. Cindrea ai dat cu piatra in oameni cinstiti si onesti, DUMNEZEU NU IARTA. CRACIUNUL IN FAMILIA TA VA FI PE MASURA. ACESTA E SFARSITUL TAU.
Raspunde

Sorin

Acum 9 ani

Dar sursa unde ati pierdut-o ma profesionistilor?
Raspunde

dann

Acum 9 ani

cinrea unu werner zece p-mea armata(presedentia)trece
Raspunde

@80

Acum 9 ani

Nu are nici un proces pe rol presedintele, ma creier spalat, uite stire de pe mediafax \"Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a câştigat procesul intentat Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), după ce Curtea de Apel Alba-Iulia a admis, miercuri, contestaţia acestuia la raportul de evaluare prin care ANI constata că se află în incompatibilitate şi a dispus anularea raportului de evaluare, relatează Mediafax.\" Asta e ceea ce are la momentul asta, o sentinta prin care o castigat procesul cu ANI, inca nu s-a luat decizia referitor la inceperea sau nu a noului proces. Tot la acest moment setul tau mult prea iubitul Cindrea are o sentita de condamnare cu puscarie, deci este un puscariabil si toti pesedeii sibieni sunteti condusi de un puscarias, scurt si cuprinzator !!! Daca Iohannis va avea o decizie de condamnare eu in calitate de cetatean platitor de taxe voi urla din toti rarunchii sa mearga la puscarie, insa deocamdata \"Fa Cindrea !\" e in situatia de puscarias nu Iohannis.
Raspunde

@84

Acum 9 ani

Faaa, despre asta ce zici? E oare normala justitia la noi?????????? Înalta Curte de Casație și Justiție a dat verdictul astăzi în procesul dintre Ioan Cindrea și Agenția Națională de Integritate, prin care fostul deputat PSD Sibiu cerea anularea deciziei emisă de ANI. Astfel, recursul făcut de ANI a fost respins, rămânând valabilă decizia Curții de Apel Alba Iulia, care i-a dat câștig de cauză lui Cindrea în procesul prin care cerea anularea deciziei de conflict de interese. Sentința emisă astăzi de Înalta Curte de Casație și Justiție este irevocabilă. „ Respinge, ca neîntemeiată, excepţia inadmisibilităţii acţiunii, invocată de recurenta-pârâtă.Respinge recursul declarat de pârâta Agenţia Naţională de Integritate împotriva sentinţei civile nr. 115 din 21 martie 2012 a Curţii de Apel Alba Iulia – Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondat. Irevocabilă.”, a transmis Biroul de Informare și Relatii Publice al ICCJ.
Raspunde

@85

Acum 9 ani

Documentele privind justiatia se adreseaza persoanelor cu IQ peste 90, adica macar mediocre. Ptr. restul vine duba si te lamureste. Sa-ti explic, in sectia contencios administrativ i-a tinut cu tertipuri, \"sa vedeti ca eu nu am angajat-o, ca era deja angajata, uite, vine x si declara ca era deja angajata...etc\" In Penal, ai luat banii, ai comis-o, nu mai sta nimeni sa se impiedice de detalii, acte contrafacute, despicatu firului in patru, a angajat-o, a transferat-o, etc si martori mincinosi (Steliana a fost respinsa ca martor)
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Părerea mea e că ar trebui să se roage lui Dumnezeu ca ANI să nu facă recurs, ceea ce nu prea cred că n-o să facă, și să-și dea repejor demisia, să-și vadă de afaceri, nepoți, grădinărit, pescuit... Asta dacă va fi înțelept și vrea să-și păstreze puțina demnitate pe care o mai are și mai ales să zică mersi că n-au ieșit altele la iveală, mai grave.
Raspunde

OBSERVATOR

Acum 9 ani

Urmariti comentariile de la numerele 41,43,44,50,60,68,69,73,77,80 (proCindrea) si observati ca sunt trimise de pe acelasi IP 109.99.168.198 intre orele 8.45si 16.01 de pe diferite nume.Cine isi poate permite sa-si piarda o zi de lucru pentru asa ceva? Oare Marcu Steliana,angajata la cabinetul lui Cindrea stie ceva? Ce ziceti de asta oameni buni?
Raspunde

andra

Acum 9 ani

Tie rusine ca esti sibian,dispari cu nevasta cu tot,ai puso directoareeee cind ai ajuns la c.j,rusine mare rusine
Raspunde

@88

Acum 9 ani

Astia-s oamenii lui Cindrea,n-au minte nici cat o gaina! Marcu asta nu era una care se ocupa cu sindicatul pe la Steaua Rosie si pe care au bagat-o la somaj? Cred ca e ea pentru ca scrie dezastruos,asta a baut cerneala...
Raspunde

@88

Acum 9 ani

Astia-s oamenii lui Cindrea,n-au minte nici cat o gaina! Marcu asta nu era una care se ocupa cu sindicatul pe la Steaua Rosie si pe care au bagat-o la somaj? Cred ca e ea pentru ca scrie dezastruos,asta a baut cerneala...
Raspunde

andra

Acum 9 ani

da,ai dreptate
Raspunde

nu conteaza

Acum 9 ani

Sunt sibianca si ca si data trecuta va intreb cate angajarii in sistemul bugetar s a facut din initiativa acestui domn care este scarbit de Sibiu. Domnule ma mir ca nu va este rusine ,iar Sibieni nu vad ca in fruntea institutiilor pe care cu drag le conduceti majoritatea angajatiilor au o legatura cu domnia voastra . Din pacate cunosc si eu cateva cazuri.SA VA FIE RUSINE este putin spus,sper ca o putere divina sa va puna la punct
Raspunde

ptr toti fraierii sibieni

Acum 9 ani

Carul cu prosti s-a rasturnat la Sibiu. Daca ar durea prostia ati geme ca vitele. Sunteti semidocti si dati intr-un om care a facut enorm ptr acest judet, handicapatilor. Ati votat un sas care v-a ignorat in toti anii cat a fost primar. Nici in audiente nu va primea fraierilor. Sibienii sunt rusinea Romaniei.
Raspunde

@94

Acum 9 ani

Noi, fraierii sibieni, te rugam pe tine, maret intelept, sa ne enumeri macar 3 lucruri enorme pe care le-a facut acest drept tovaras, pentru noi, handicapatii :) Si dupa aceea am dori sa ne explici cum gem vitele. Si mai ales cum le faci tu sa geama. Multumim.
Raspunde

@95

Acum 9 ani

Cu placere, dar nu era un compliment. Nu o sa-ti spun eu ce a facut acest om ptr prostimea sibiana. INFORMEAZA-TE!
Raspunde

...

Acum 9 ani

Nu pentru ce a facut pentru sibieni a fost condamnat. Pentru conflict de interese. Eu zic ca scapa ieftin cu suspendare.
Raspunde

...

Acum 9 ani

Este la fel ca atunci cand treci pe rosu si ii explici agentului ca ai fost sef de promotie, iti iubesti parintii, dai bunaziua la vecini, ai adoptat un maidanez,... de\'astea.
Raspunde

DAN

Acum 9 ani

***pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! Asiguram contract legal! Au fost trimise deja primele castiguri! Avem dovada platilor! NU e MLM si NU e ***! Castigati 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va expediem detalii, daca *** ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

ba conteaza

Acum 9 ani

pentru \"nu conteaza\":Crezi ca a invatat ceva din procese si pedeapsa? Nimic.A se vedea la Drumuri Judetene varul Brus, o nulitate absoluta, director. Apoi inca o armata de PSD-isti trepadusi care au lipit afise si au facut propaganda in campanie, tot la Drumuri angajati (fiica si ginerele Stelianei Marcu, \"consiliera\" domnului Cindrea, pensionarul revolutionar Bucur Mircea,fostul primar din Slimnic Sorostinean, prin care se sifoneaza banii publici, pupilele \"marelui afacerist\" Boţa si multi altii). Cand se va face curatenie? Cand vor da socoteala?
Raspunde

ofelia

Acum 9 ani

Comentariul 100. reda adevarul gol golut( si probabil ca mai stie si alte adevaruri si hotii) de la Drumurile Judetene. Hotie la drumul mare! Hey DNA cand faceti curatenie si acolo si dovediti hotia prin \"laurea de parte\" ca banditul asta a avut grija sa puna toti prosti sa semneze ei! Asfaltarea dj cu care se lauda este o hotie la drumul mare un praf in ochii prostilor. Timpul o va dovedi ca praful se va alege de \"asfaltarea\" cica \"electorata\". Alo DNA se aude.
Raspunde

@100

Acum 9 ani

Măi, cum le stii! De ce nu anunti forurile de specialitate, DNA-ul, Cedo si altele... Stai si scrii pe forum ca toti nechematii..
Raspunde

ask

Acum 9 ani

Cindrea este un parvenit. Un troglodit si un ipostor. Si a facut sala de baie la casa de pensii si regula fete cat cuprindea. Moralist si reprezentant al Sibiului.
Raspunde

DORU

Acum 9 ani

NU ARE ROST SA NE MAI CONVERSAM CU FRAIERI SI FRUSTRATI !!! ACEST OM ESTE DE CALITATE SI A FACUT MULTE PT. JUDET ZICETI VOI FRUSTRATILOR CE A-TI FACUT VOI?
Raspunde

@Doru

Acum 9 ani

Ba Dorule, \"zimi\" unde ai facut scoala? Tiau placut orele de gramatica? Sau t-eau frustrat/pliktisit? \"I-mi\" place cu scrii. Viva el lider maximo Cindrea! Viva la revolutzion! Ci au!
Raspunde

Ana

Acum 9 ani

Nu am vorbit niciodată cu acest Cindrea, dar știu fapte care nu-i dau calificativul de om. Fata lui trata colegii de muncă cu o superioritate doar că are un tată intr-o funcție mare. A indrăznit de a stricat și relația unor tineri primițând un post bun viitorului ginere. Așa s-a și întâmplat .Dar, pentru că se vorbește de P-ța Transivania vreau să ștriu câți bani a costat repararea scărilorpentru că aproape 2 sau 3 luni s-a lucrat in următorul stil : venea un om dimineața, pe la ora 9, cu câte o găleată și ceva scule, la ora 13 nu mai era și nici nu se vedea să fi făcut ceva.Și tot așa pănă în luna octombrie. Banii scriși că au intrat în repararea acelor scări se găsesc în efectuarea altor lucrări la persoane fizice. RUȘINE !!
Raspunde

Ana

Acum 9 ani

Nu am vorbit niciodată cu acest Cindrea, dar știu fapte care nu-i dau calificativul de om. Fata lui trata colegii de muncă cu o superioritate doar că are un tată intr-o funcție mare. A indrăznit de a stricat și relația unor tineri primițând un post bun viitorului ginere. Așa s-a și întâmplat .Dar, pentru că se vorbește de P-ța Transivania vreau să ștriu câți bani a costat repararea scărilorpentru că aproape 2 sau 3 luni s-a lucrat in următorul stil : venea un om dimineața, pe la ora 9, cu câte o găleată și ceva scule, la ora 13 nu mai era și nici nu se vedea să fi făcut ceva.Și tot așa pănă în luna octombrie. Banii scriși că au intrat în repararea acelor scări se găsesc în efectuarea altor lucrări la persoane fizice. RUȘINE !!
Raspunde

@105

Acum 9 ani

tot acelasi IP ii ia apararea tovarusului cindrea....sper k vei intra si tu la zdup curand impreuna cu mitocanul si licheaua cindrea ,baronul nepotismelor
Raspunde

@102

Acum 9 ani

corect!!! ce atata vorbarie si miinguri. dati drumul la o petitie pe FB, lasati-o la Turnul Sfatului la redactie si cine trece prin zona s-o semneye ca s-o putem depune unde trebuie. DNA , DIICOt, SRI, etc. ca numa din comentariiile de aici si iasa de vreo 10 dosare de angajari si vreo 3 de drumuri!
Raspunde

@100

Acum 9 ani

AUTOSESZAREA ANI, DNA, procuratura NU functioneaza si in cazul Cindrea???????? Sau nu suntem toti egali???!!!!!!! Un simplu cetatean
Raspunde

@100

Acum 9 ani

Apropo, de Spitalul Judetean ati auzit?? Dr. CIPAIAN care stie si a vrut sa faca ceva pt.spital a fost schimbat abuziv de acelasi baron Cindrea pt. zugraveli???care nici in ziua de azi nu s-au facut??? Si ghici cu cine a fost schimbat oare? Dr. Chicea doctorul 7 in 1 fara conflict de interese (alo ANI?) DIRECTOR MEDICAL- PRESEDINTE DE COLEGIU ( ORGAN CARE LUPTA PT. INTERESELE MEDICILOR IN FATA PATRONATULUI HEEEE!( adica un soi de Kramer contra Kramer)- mare cadru universitar- mare doctor de insamantari polisano- mare consilier judetean- mare fin Vonica- mare exponent Polisano care reprezinta interesele evident ale Spitalul Judetean- DOAMNE SARACU CATE DUCE... POATE IL AJUTA ANI SAU DNA SA SCAPE CA MAI UN PIC SI II D-ZEU PE PAMANT. GREA POVARA
Raspunde

@100

Acum 9 ani

Apropo si continuand! De Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate ati auzit? Oare cine ii director acolo? Ghici? Cineva din marele neam al baronului? Oare ce zice legea functionarului public de RUDE...... ORGANELE ABILITATE POATE SE AUTOSESIZEAZA SI DESCOPERA CULMEA CA VARU II SI FOST DIRECTOR POLISANO SI CA BANII DE ASIGURARI PUBLICI AU MERS CULMEA MAI MULT ACOLO UNDE VARU AVEA O DATORIE CEL PUTIN MORALA, SAU CA PT. 40 BOLNAVI SI AIA TRATATI VAI MAMA LOR SI ABUZIV ( dpdv al raportului cost-beneficiu) CA METODA DE TRATAMENT APLICATA STANDARD TOT POLISANO PRIMESTE 100.000 EURO/ luna echivalentul a 1.200.000 euro/an. Alo? Varu daca ma privatizez si eu imi dai si mie atatia bani? Sau poate se AUTOSESIZEAZA si la tine ANI, DNA sau macar DZEU
Raspunde

dan

Acum 9 ani

oare acel IP 109.99.168.198 e cumva de la Primaria Selimbar?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus