Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

PMP Sibiu "editie noua": Cindrea, demisia!

Noua conducere a PMP Sibiu îi cere demisia președintelui Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, în urma condamnării cu suspendare în dosarul inițiat de Agenția Națională de Iintergritate (ANI).  Refuzul de a da curs acestei solicitări va afecta iremediabil imaginea şi prestigiul instituţiei Consiliului Judeţean Sibiu, susține conducerea PMP Sibiu. “Deşi decizia nu este încă definitivă, nu putem accepta ca la conducerea Consiliului Judeţean să se afle persoane asupra cărora să existe astfel de acuzaţii. Din punct de vedere moral şi din respect faţă de sibieni, domnul Cindrea trebuie să îşi prezinte urgent demisia şi să îşi clarifice problemele pe care le are în justiţie.”, a declarat Diana Simona Popa, Preşedinte interimar PMP Sibiu.
Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, a fost condamnat de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție a României la un an de închisoare cu suspendare, sub acuzaţia de conflict de interese. Liderul PSD Sibiu a anunțat deja că va face recurs. Ioan Cindrea este acuzat că, în perioada octombrie 2009-februarie 2011, şi-a angajat ilegal soţia la biroul său parlamentar şi a avizat contractul individual de muncă încheiat cu aceasta, contract în baza căruia s-a realizat în mod direct un folos material în cuantum total de 35.061 lei, sumă plătită din bugetul Camerei Deputaţilor.
Aceasta este prima inițiativă a PMP Sibiu după numirea noii conduceri. Fostul președinte, Cornel Știrbeț a fost demis în urma rezultatelor slabe de la alegerile prezidențiale. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

36 comentarii

ali baba

Acum 9 ani

in sfarsit si o initiativa adevarata.....ceilati sibieni dorm se pare si adora sa si bata cindrea joc de ei ..la parnaie cu seful nepotismelor
Raspunde

NELU WERNER CINSTEA

Acum 9 ani

Niste loseri politici cu niste pancarte...bleah,sunteti zero barat in politica...la munca cu voi ,nu la sediul partidului la cafele si la barfe!
Raspunde

stirbu

Acum 9 ani

Vai de ei! Diana Popa, care a sabotat un an de zile partidul din interior, pusa sefa. De fapt, cei din poza sunt tot partidul la ora actuala la Sibiu, mai putin individul din stanga care sta jos si e deputat PMP de Alba si unchiul Dianei, cel care o si sustine. Un partid distrus la centru de Udrea si la Sibiu de Diana Popa.
Raspunde

John

Acum 9 ani

e bine macar ca s-au trezit din somn si fac ceva... ani de zile cindrea si-a facut de cap in Sibiu... ma mir ca celelalte partide nu zic nimic de condamnarea lui Cindrea. bravo PMP!
Raspunde

observator

Acum 9 ani

Nimic altceva decât un gest politicianist, menit să amelioreze imaginea publică a PMP.
Raspunde

observator

Acum 9 ani

Nimic altceva decât un gest politicianist, menit să amelioreze imaginea publică a PMP.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Bine ca au scapat de \"generalul\" Sava si Stirbet. poate incepe si PMPul sa existe in Sibiu. Foarte buna initiativa lor. Sibiul trebuie sa se scape de PSDisti !
Raspunde

Radu Hristu Buiuca

Acum 9 ani

Loserii politici sunt ăia care se ascund sub pseudonime politice gen \"nelu werner cinstea\" sau \"obositor\", pardon, \"observator\"! Noroc că nu-i ascultă nimeni!
Raspunde

Radu Hristu Buiuca

Acum 9 ani

Nea stirbu, PMP-ul de abia acum începe să existe! Până acum a băltit în apele unor ipocriţi gen sava şi ştirbeţ, cu care probabil eşti prieten, în caz că nu eşti chiar tu unul dintre ei!
Raspunde

Radu Hristu Buiuca

Acum 9 ani

Erată: pseudonimele sunt penibile, nu politice
Raspunde

@8,9,10

Acum 9 ani

Esti prea prost....stai jos...nota 2!:))))))))))
Raspunde

Radu Hristu Buiuca

Acum 9 ani

Şi dacă eu acum o să-ţi răspund în stilul \"ba pe-a mă-tii\", ce o să câştig? Ştii, toţi ăştia care scriu tâmpenii şi glume căznite râd singuri imaginându-şi că lumea întreagă râde cu ei! Wow, m-ai pus la punct! Mi-ai zis-o! Eu n-o să îţi spun că eşti prost, nea cinstea, o să îţi explic numai că eşti penibil şi needucat!
Raspunde

Radu Hristu Buiuca

Acum 9 ani

Oricum, PMP-ul merge înainte şi fără tine ori fără companionii tăi frustraţi ;)
Raspunde

hi hi!

Acum 9 ani

PMP=ZERO BARAT=O ADUNATURA DE RATATI POLITICI.....Statisticile o demonstreaza,nu zic eu ,la 0,00000011111 % ma mir ca mai deschideti pliscul...vai de steaua voastra!
Raspunde

John

Acum 9 ani

@Hi hi, nu inteleg care e problema ta. din partea mea initiativa putea sa fie din partea oricui. Esti frustrat rau sau ai vreo legatura cu Cindrea de sari la gatu oamenilor astora de abia s-au infiintat... JOS PSD!!!
Raspunde

Radu Hristu Buiuca

Acum 9 ani

Nu, nu! Rataţi sunt şobolanii care se ascund în spatele pseudonimelor. Un om adevărat şi-ar scrie numele, nu s-ar intitula pe aici ba \"cinstea\", ba \"hi hi\"! Şi problema ta este că de abia acum începem să deschidem pliscul! Poţi liniştit să îţi bagi unghiuţa în gât!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA DEMISIA
Raspunde

Radu Hristu Buiuca

Acum 9 ani

Cindrea ar trebui să se ducă, să dispară, aşa cum pesedeul întreg ar trebui să dispară cu ilici de gât! Un prim pas ar fi să îşi dea demisia ca să se împrospăteze aerul în Sibiu!
Raspunde

WTF!

Acum 9 ani

Bai Buiuca,n-am nicio treaba cu nenorocitul de cindrea,din partea mea poa sa-i dea injectia letala,un comunist mai putin in Sibiu! ma deranjeaza papagalii no-name ca tine si ca restul din pmp....nesemnificativi sunteti si o sa fiti,punct!
Raspunde

Radu Hristu Buiuca

Acum 9 ani

:D Tu eşti no-name, băiatu (sau fata, după caz)! Nu decizi tu că suntem sau nu semnificativi! Şi nu pui punct la nimic, aşa cum nici coada la prună nu ai pus-o! Ia două pastile şi calmează-te că nu vreau să te am pe conştiinţă ;)
Raspunde

bobi

Acum 9 ani

ioooiii daca scapam de Cindrea nimic nu mai conteaza! in rest va certati degeaba. noroc ca or avut astia initiativa ca ceilalti dorm in papuci
Raspunde

@@@@@

Acum 9 ani

Am spus punct,cu asta basta ...si nu te mai inflama aiurea radu mamii...NO-NAME ....DON T FORGET THIS!
Raspunde

Radu Hristu Buiuca

Acum 9 ani

Ete na! Şi dacă eu vreau să scriu poezele pe aici? Ce o să faci? Ce bombe o să-mi trimiţi? Ce măsuri o să iei?
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Dar cine e PMP -ul sa ceara demisia cuiva ales prin vot? Partidul Pompelor Marinarului??? Si ce tot aveti cu Cindrea? V-a furat cascavalul? V-a luat boii de la bicicleta? Mai lasati-l in pace si concentrati-va asupra idoluluin vostru Johannis care a adus noi soiuri de trandafiri pe care sa-i planteze in gradina vilei Lac 3 ca altceva nu va fi in stare sa faca!!!
Raspunde

Maria B

Acum 9 ani

Pacat ca ura dintre organizatiile politice nu permite sa se arate realitatea. Trebuie sa acceptam ca Dl. Cindrea a facut pentru judet in 2 ani ce nu au facut altii in zece!!!Are proiecte concrete: Maternitatea Sibiu renovata dupa standarde europene, Piata Taraneasca, scolile din diferite comune amenajate de asemenea, drumuri judetene reparate.
Raspunde

Radu Hristu Buiuca

Acum 9 ani

Ciudat! Te cerţi cu un anonim care scrie tâmpenii, apoi apare un alt anonim care scrie tâmpenii mai mari! Măi ip 86.123.144.13, noi îl vrem plecat pe Cindrea pentru că e corupt, nu pentru că i-am vrea răul! Să îi dea Dumnezeu sănătate şi minte să se apuce de o treabă cinstită!
Raspunde

Doru Popa

Acum 9 ani

Domnul Buică nu mai explicați tâmpiților că atunci furi trebuie să faci pușcărie. Cindrea și-a permis să fure de la noi datorită unor tâmpiți, care acum sunt deranjați că avem ceva cu el. Nu trebuie să-i ceară nimeni demisia, dacă avea caracter trebuia sa și-o dea înainte de pronunțare a sentinței și dacă ieșea nevinovat am fi zis noi „uite un politician corect care a fost mazilit politic de justiție” Un ordinar!
Raspunde

tuti

Acum 9 ani

Udrea si toata clica basista impreuna cu bolsevici psd si cioarile corupte din noul pnl dupa gratii !!! Basta!!!
Raspunde

maria

Acum 9 ani

Nu cred ca sunteti in masura sa faceti asta! Vorba unei reclame....nu sunteti in masura sa cereti asta. Nu sariti gardul...mai priviti si in gradina dumneavoastra!
Raspunde

tury

Acum 9 ani

bai ce politician este a stat atitea mandate si nu a stiut ca este alesu cetatenilor sa-i reprezinte ,ba acolo nu este srl familia,esti platit nu sa-ti creezi avantaje ,indemnizatile de parlamentar le platim noi astia amariti cu salari si pensii de mizereie ,s-a faca legi bune ,s-a gatat ,numai tine cu aburelile din campanie ,fapte nu povesti cum va spus ,johannis in campanie ,,pusi oameni s-a rspecte legea nu s-a o incalce ,voi astia de la psd aveti apucaturile ,comuniste ,considerati ca totu vi-se cuvine ,ba mai dati si pe la serviciuri de alea in 3 schimburi la takata ,rulmenti ,etc ,s-a vedeti cum se transpira cu adevarat pentru i bucata de piine ,la sapat santuri si constructi ,ca de gargara suntem satui
Raspunde

@30tury-retardatu de serviciu

Acum 9 ani

Bai ***...da-ti un glonte-n cap,rapandula analfabeta!
Raspunde

lora

Acum 9 ani

Hai mă ca sunteti penibili! Tocmai voi v-ati găsit sa vorbiti?!!! Dar dra Udrea si problemele ei, de ea ati uitat?!!!
Raspunde

DORU

Acum 9 ani

la cate procente ati avut in judet in locul vostru PMP nici nu a-si iesi cu asemenea declaratii Cindrea a fost ALES NU A FOST NUMIT FRAIERILOR SI MI-AR FI RUSINE UNI CA VOI SA CEARA ASA CEVA , NU O SA II AJUNGETI LUI CINDREA NICI LA DEGETUL MIC ,UITATIVA IN OGRADA VOASTRA...........
Raspunde

DORU

Acum 9 ani

MA UIT LA POZA VOASTRA SI NU IMI SPUNE NIMIC , CINE SANTETI? DE UNDE A-TI APARUT SI VOI? IN CALITATE DECE CERETI VOI DEMISIA UNUI OM CARE A FACUT CEVA DE ATATA TIMP DE CAND ESTE IN POLITICA PT. JUDETUL LUI .ACUM V-ATI TREZIT SI VOI SA CERETI DEMISIA ,UITATIVA IN PARTIDUL VOSTRU SI LASATI CAPUL JOS............... SI GURA MICA
Raspunde

@33

Acum 9 ani

ai iesit in apararea ciorului cindrea?tot aceeasi ora zilnic...sa vezi ce ne bucuram cand il ia la zdup....numai are multe...acum lucra dna la maxim....rahova e a lui..JOS CINDREA SI romanii hoti care au distrus tara
Raspunde

unde pot fi

Acum 9 ani

gasiti pîmpii Sibiu ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus