Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un biciclist a fost trantit de o soferita neatenta sub o masina scoala

”Se poate spune că biciclistul a avut mult noroc”, susțin martorii unui accident în care un biciclist a ajuns la propriu sub o mașină-școală. Din fericire, mașina care nu avea viteză nu a trecut ”la propriu, cu roata peste biciclist”, ci l-a târât câțiva metri. Accidentul a avut loc miercuri dimineața, cu câteva minute înainte de ora 09:00, pe Calea Dumbrăvii, vizavi de Facultatea de Drept ”Simion Bărnuțiu”. ”Doamna care se afla în Volkswagenul parcat a deschis brusc ușa și l-a lovit pe biciclist. Acesta a ajuns sub mașina şcolii de şoferi”, au descris martorii accidentul.
Potrivit unor membri ai echipajului SMURD care i-au acordat primul ajutor biciclistului de 53 de ani, acesta acuză dureri în zona umărului, dar starea de sănătate a bărbatului este bună.

”Conducătoarei auto în vârstă de 22 de ani, care nu s-a asigurat la deschiderea portierei, i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment rutier”, anunță polițiștii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Lu

Acum 9 ani

Pe Calea Dumbravii e nevoie urgent de piste de biciclete. Preferabil in ambele sensuri!
Raspunde

@ Lu

Acum 9 ani

Si crezi ca o dunga de vopsea rosie o impiedica pe proasta sa deschida usa?
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Nu, dar poate insasi marcarea si existenta pistei ar fi creat un spatiu mai mare intre masinile parcate si cele care stationau in coloana inainte de giratoriu, oferind astfel posibilitatea biciclistului sa evite inconstienta actiune a vinovatei..
Raspunde

Lu

Acum 9 ani

Chiar și pistele astea marcate cu o dungă de vopsea roșie sporesc siguranța bicicliștilor in trafic. Șoferii (majoritatea lor) chiar le respectă și sunt mai atenți la bicicliști pe o stradă cu piste marcate. Ar fi de dorit însă, ca la o viitoare și probabilă modernizare a Căii Dumbrăvii să se treacă la nivelul următor în privința pistelor de biciclete. Proiectanții trebuie doar să arunce o privire peste niște exemple din Danemarca sau Olanda. Nici măcar nu trebuie să se deplaseze până acolo, se recunoaște chiar și de pe Google Street View treaba făcută cu cap.
Raspunde

Cosmin

Acum 9 ani

Sunt atat ciclist, dar si sofer si tin sa va spun ca tampita idee a avut cel care a gandit pista de biciclete intre sosea si locurile de parcare. Peste tot in lumea asta pistele de bicicleta (unde nu sunt separate total de sosea) se afla langa trotuar, sau intre trotuar si locul de parcare, nicidecum in mijlocul strazii!! Asa ca pentru a evita astfel de patanii (pentru ca si soferi cascati sunt cu duiumul) domnilor si doamnelor care sunteti responsabili cu configurarea strazilor, reganditi putin situatia, pana cand nu ne alegem toti fie cu dosare penale fie sa fim victime!!!
Raspunde

bmw

Acum 9 ani

pizzda la volan plus ca biciclistul are pista in sub arini
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus