Ingrediente:
-350g feta (suficient pentru a face 40 de pătrate)
- 120ml ulei de măsline
- 1 lămâie, coaja rasă
-2 linguriţe oregano proaspăt tocat
-1 linguriță piper negru
-40 roșii cherry
-un buchet mare de busuioc
-40 frigărui lungi
Mod de preparare:
Se taie feta în 40 de pătrate şi se pun într-un castron. Se toarnă peste ulei de măsline; adaugă coaja de lămâie, oregano şi piper negru.
Lasă la marinat timp de cel puțin două ore sau peste noapte. Pentru a asambla, se ia un băț și se pune pe el întâi o roşie cherry, apoi un cub de feta. Aţi putea să pregătiţi frigăruile în avans, apoi să le ţineţi la frigider.
Terminaţi fiecare frigăruie cu o frunză de busuioc. Repetați până când veți avea patruzeci de frigărui.
Sursă: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/cherrytomatomarinate_68101
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Vizualizari: 243
Ultimele comentarii
Acum 4 ore
MB
Acum 5 ore
Claudiu
Acum 5 ore
Liberal autentic
Acum 5 ore
Neli Oproiu
Acum 5 ore
Bobo