Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Maria Georgiana a disparut de acasa de aproape o saptamana

Polițiștii sibieni anunță dispariția Mariei Georgiana Fîrtat, din Sibiu, în vârstă de 16 ani. Ultima dată aceasta a fost văzută pe 18 decembrie (în ziua de joi a săptămânii trecute), când a plecat de acasă fără a se mai întoarce. ”Mama acesteia a sesizat Serviciul Investigaţii Criminale Sibiu, fiind demarate de urgenţă activităţile de căutare pentru găsirea minorei. Minora nu este la prima plecare voluntară de la domiciliu”, precizează polițiștii. Oricine poate oferi informaţii cu privire la tânără este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmente: 1,70 m, 50 kg, păr lung, vopsit negru, fir drept, ochi căprui, ten alb, constituţie slabă.
Semne particulare: o cicatrice provenita în urma unei operaţii la cap, numeroase aluniţe în zona gâtului de forme şi dimensiuni diferite.
La data plecării, purta pantalon tip colant de culoare albastră, bluză de culoare neagră, haina din imitație de piele de culoare neagră.

Sursa foto: IPJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 582

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

dann

Acum 9 ani

pentru bucuresteanca cu manastirea so mobilizat toata politia romana no acum dle oprea mobilizati toata polita
Raspunde

serbaneci

Acum 9 ani

https://www.facebook.com/georgiana.firtat1
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus