Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

ACTUALIZARE - FOTO: Tamponare in lant cu 10 masini, pe DN1

ACTUALIZARE ora 09:20 - Accidentul s-a produs după ce un șofer a derapat în curbă și a intrat în parapeții de pe mijlocul șoselei. Șoferul din spatele său nu a mai putut evita coliziunea. Rând pe rând, alți opt șoferi care au încercat să frâneze au derapat și au intrat fie în autovehiculul din față, fie în șanț.

Niciunul dintre șoferi nu circula cu viteză mare, motiv pentru care nici nu există răniți grav. Un singur bărbat de 80 de ani a fost transportat la spital, cu traumatism toracic, însă starea sa este relativ bună.

Meteorologii au emis în această dimineață un cod galben de polei, valabil pentru județul Sibiu.

Lucrătorii CNADNR susțin că au acționat cu materiale antiderapante pe drumurile naționale, încă de la ora 4 dimineața. Compania a avertizat, însă, că materialele pot fi șterse de pe șosea. "Atenţionăm participanţii la traficul rutier asupra faptului că, din cauza ploilor abundente şi a temperaturilor scazute, poate apărea fenomenul de spălare a materialelor antiderapante împrăştiate pe partea carosabilă a drumurilor naţionale, în aceste zone existând posibilitatea ca pe aceste sectoare să alterneze suprafeţe lunecoase cu suprafeţe umede" - se arată într-un comunicat din partea CNADNR.

Traficul în zonă este în continuare deviat prin Veștem.

Știrea inițială:

Nu mai puțin de 10 mașini s-au ciocnit în această dimineață, pe Drumul Național 1, în zona Veștem. Incidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile carosabilului. Șoseaua, în zonă, este alunecoasă și se semnalează polei.

Polițiștii au deviat traficul prin Veștem, până la terminarea cercetărilor. Din primele informații, chiar dacă sunt multe mașini implicate, o singură persoană este posibil să fie rănită ușor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 349

Comentarii

9 comentarii

goge

Acum 9 ani

Asta e . .trebuie sa traiasca si vopsitorii auto !
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

Tipic romanesc!Drumarii au actionat cu materiale antiderapante,dar ploaia le-a sters(cum care ploaie?n-a pouat la Bucuresti?).
Raspunde

dan

Acum 9 ani

A fost doar ploaie slaba, burnita care ingheata.Afirmatia cu ploaia torentiala care a spalat materialul antiderapant este o ineptie.
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

Pe DN 14, Medias-Sibiu, prima masina cu materiale antiderapante am intalnit-o in loc. Slimnic, la orele 7:50. Din Copsa Mica pana la Slimnic nu exista antiderapant imprastiat pe sosea, asfaltul era \"sticla\" si nici urma de ploaie. Mai platim rovigneta in continuare? Sau ar trebui sa urmeze ceea ce se cheama \"greva fiscala\"?
Raspunde

cnadr

Acum 9 ani

soferi nesimtiti ! sa platiti Ro Vigneta ca daca nu venim si luam si asfaltul de pe sosea !
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Cred ca drumarii au dat cu praf de stele, iar dimineata și ploaia l-au stres!
Raspunde

radu

Acum 9 ani

se vede ca si drumurule au trecut la donmul Rus care ne va pune pe drum cu***în sus.
Raspunde

siby

Acum 9 ani

De ce nu deschide in Romania nimeni o actiune in instanta impotriva CNADR sau a factorilor responsabili pentru starea proasta a drumurilor..egal ca este vorba de drumurile nationale sau de cele din interiorul localitatilor? .... apoi instanta va decide cine este vinovat de producerea accidentelor...
Raspunde

marius

Acum 9 ani

daca sensurile de circulatie nu erau despartite de parapetii de beton, sigur erau si ceva morti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus