Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Pastarnac prajit cu miere

Ingrediente:

-500g păstârnac, decojit și tăiat în sferturi pe lungime

-4 linguri sherry

-4 linguri de miere

-sare și piper negru proaspăt măcinat

Mod de preparare:

Se încălzește cuptorul la 200 ° C. Puneți păstârnacul cu sherry și mierea într-o tavă de copt și se amestecă pentru a acoperi păstârnacul.

Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.

Se bagă la cuptor pentru 20 de minute, întorcand păstârnac în tavă după 10 minute. Se scoate când păstârnacul este fraged și auriu.

Sursă: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/honey_roast_parsnips_80898

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 631

Comentarii

2 comentarii

costica

Acum 9 ani

*** Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e *** si NU e MLM! *** care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce *** \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

adi

Acum 9 ani

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce *** ”Info” la adresa de email: [email protected].
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus