Ingrediente:
-500g păstârnac, decojit și tăiat în sferturi pe lungime
-4 linguri sherry
-4 linguri de miere
-sare și piper negru proaspăt măcinat
Mod de preparare:
Se încălzește cuptorul la 200 ° C. Puneți păstârnacul cu sherry și mierea într-o tavă de copt și se amestecă pentru a acoperi păstârnacul.
Se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Se bagă la cuptor pentru 20 de minute, întorcand păstârnac în tavă după 10 minute. Se scoate când păstârnacul este fraged și auriu.
Sursă: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/honey_roast_parsnips_80898
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Vizualizari: 631
Ultimele comentarii
Acum 13 ore
MB
Acum 13 ore
Claudiu
Acum 13 ore
Liberal autentic
Acum 13 ore
Neli Oproiu
Acum 13 ore
Bobo