Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Adrian Besoiu si Horatiu Marin. PSD Sibiu are doi candidati

Vicepreședintele PSD Sibiu, Adrian Besoiu, și președintele organizației municipale Sibiu de tineret, Horațiu Marin, și-au anunțat intenția de  a deveni președinte al organizației județene. 
Și unul și celălalt susține că au decis să candideze în urma cererilor venite din interiorul organizației. ”La inițiativa mai multor colegi mi s-a propus să candidez. Atât cât se poate spune în acest moment, probabil mă voi înscrie în această competiție pentru șefia organizației. Asta pot spune în acest moment. Probabil vor fi mai mulți candidați, dar noi trebuie să dăm acum un semn de unitate, mai ales că suntem într-o zonă cât de cât ostilă, iar noi trebuie să dăm acum semnalul solidarității”, a declarat Besoiu pentru Turnul Sfatului. Același lucru îl spune și Horațiu Marin. ”Am avut discuții cu mai mulți colegi și sfatul lor a fost să candidez. Luni sau marți voi putea ieși public să spun sută la sută dacă voi candida și voi prezenta intențiile mele”, a declarat Horațiu Marin.
Întrebat cu ce proiect se va prezenta în fața alegătorilor din PSD, Besoiu a explicat că își propune un altfel de discurs politic. ”Eu vreau să vin cu un nou tip de discurs politic. Dacă voi fi ales, nu știu când se va întâmpla asta, dar pentru mine este esențial ca lucrurile să fie cât se poate de clare din punct de vedere al doctrinei și al ideologiei. Trebuie să înțelegem și să explicăm oamenilor că PSD nu are nicio legătură nici cu socialismul și nici cu comunismul”, a mai spus Besoiu.
Legat de alegeri, vicepreședintele Besoiu spune că data se va stabili în zilele următoare. ”Nu este stabilită nicio dată, trebuie să se hotărască în cadrul partidului. Nu are nicio legătură cu congresul partidului de la nivel central. La Sibiu este o situație puțin specială. Posibilele alegeri care vor fi organizate la Primăria Sibiu ne obligă și pe noi să ne limpezim lucrurile. Se prezumă că vor fi alegeri la Primăria Sibiu. Noi pornim de la ideea că trebuie să fim pregătiți de situația în care se vor organiza alegeri locale inetrimare”, a declarat Adrian Besoiu. Legat de viitorii contracandidați, Besoiu susține că dacă vor fi mai mulți, va fi un semn de democrație. ” La alegerile interne se poate înscrie oricine. Este stabilit prin statut un criteriu de selecție, dar acesta este foarte permisiv. Cert este că la inițiativa mai multor colegi mi s-a propus să candidez. Atât cât se poate spune în acest moment, probabil mă voi înscrie în această competiție pentru șefia organizației. Asta pot spune în acest moment. Probabil vor fi mai mulți candidați, dar noi trebuie să dăm acum un semn de unitate, mai ales că suntem într-o zonă cât de cât ostilă, iar noi trebuie să dom acum semnalul solidarității”, a spus Adrian Besoiu.
Vicepreședintele PSD Sibiu spune că este timpul ca social-democrații să vină cu un nou tip de discurs. ”Trebuie să avem o reacție și o viteză de reacție a partidului. Dacă se dorea un echilibru în Consiliul Județean n-am fi comentat. Dar atunci ar fi trebuit să vină în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean un memru FDGR. Atunci ar fi fost reprezentate toate cele trei forțe, care au o pondere relativ egală în Consiliul Județean. N-am înțeles această decizie a FDGR, mai ales că indiferent de ce opinii au avut de-a lungul timpului inclusiv colegii mei, eu mereu am spus că FDGR este un factor de echilibru local, obiectiv. În momentul în care s-a făcut acest pas, fără supărare, dar FDGR s-a înscris în remorca PNL. Aceasta este părerea mea, iar noi trebuie să strângem rândurile”, a mai spus Besoiu.
 
Cine e Adrian Besoiu
 
Adrian Besoiu s-a născut la 12 septembrie 1954 în Turda, jud. Cluj, dar s-a stabilit împreună cu familia în Sibiu, din 1960.  A absolvit Facultatea de Drept Economic şi Administrativ Sibiu în 1974. A fost până în anul 1985 jurist la Intreprinderea de Piese Auto Sibiu, iar din 1985, până în 1997 a fost revizor vamal, șef de birou, și director adjunct la Vama Sibiu. A mai lucrat la "Împăratul Romanilor", unde a ocupat funcția de director general, la SC "Forestsib" SA Sibiu și la SC "Cometex". A fost totdată director executiv Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară.  Din anul 2010 este vicepreședinte al PSD Sibiu şi are în subordine departamentul de Marketing şi Analiză Politică.
 
Cine e Horațiu Marin
 
Horațiu Marin a absolvit Facultatea de Drept a Universității Lucian Blaga, este avocat în Baroul Sibiu și din 2010 este președinte al organizației municipale de tineret a partidului. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

26 comentarii

Mariana

Acum 9 ani

Voi cei din PSD .....treziti-va odata! Nu lasati partidul pe mana PDL-ului. Fami(g)lia Marin este asociata cu lideri importanti Pdl, cu Cristi Bicher si Grigore Popescu. Daca PSD-ul se vinde PDL-ului pentru un pumn de arginti e clat ca va disparea. Oricine verifica la registrul cometului o sa vada asta. Se doreste o lovitura de palat. Horatiu Marin nu mai este de mult presedinte TSD. A fost dat afara.
Raspunde

Mariana

Acum 9 ani

Voi cei din PSD .....treziti-va odata! Nu lasati partidul pe mana PDL-ului. Fami(g)lia Marin este asociata cu lideri importanti Pdl, cu Cristi Bicher si Grigore Popescu. Daca PSD-ul se vinde PDL-ului pentru un pumn de arginti e clat ca va disparea. Oricine verifica la registrul cometului o sa vada asta. Se doreste o lovitura de palat. Horatiu Marin nu mai este de mult presedinte TSD. A fost dat afara.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Adrian Besoiu este singurul sibian care a demisionat din functia de director atunci cand PSD a iesit de la guvernare. Nu s-a agatat de functie, n-a pretins ca e apolitic, ca a fost numit prin concurs...etc, asa cum au facut ceilalti. Probitatea sa morala nu poate fi pusa la indoiala. Cred ca PSD Sibiu va avea foarte mult de castigat (nu doar ca imagine) cu un astfel de lider. De Horatiu Marin ce sa zic? Un lucru slab, un papagal. Probabil ca are vreo 3 adepti, asemenea lui.
Raspunde

un PSD-ist cu drept ds vot din sala

Acum 9 ani

Viorele draga, abia acum am inteles de ce doar tu cu amanta te-ai abtinut de la votul pentru Adrian Besoiu. Dar nu prea am inteles de ce l-ai pus pe primarul din Agnita sa vocifereze aiurea in tramvai. Sa inteleg ca paraseste corabia ? Din 115 membrii PSD care au fost in sala, doar voi v-ati trezit Gica contra.Penibil. Rusine. Rusine Rusinica Viorica draga. Cum naiba te-ai gindit tu sa ne conduci pe noi si sa ne si unesti ? Te-ai luat dupa prima doamna ? Oare ce masina si-a tras amanta pe bani europeni ?
Raspunde

un pieton

Acum 9 ani

BMW-ul X6 negru, parcat in fata PSD, (acolo la farmacia 24) , pe locul de handicapati, cu numarul HOR, e al lui....... pretendentul asta ? Beizadeaua e ....data draqu. CURAT MURDAR. Rusinica.
Raspunde

un pieton

Acum 9 ani

BMW-ul X6 negru, parcat in fata PSD, (acolo la farmacia 24) , pe locul de handicapati, cu numarul HOR, e al lui....... pretendentul asta ? Beizadeaua e ....data draqu. CURAT MURDAR. Rusinica.
Raspunde

Smith

Acum 9 ani

Noi, cei din clubul select al posesorilor de Bmw X6 ne bucuram ca Horatiu a intrat in organizatie. Gigacalorie, Bicheru si Atlanta sunt bucurosi ca au alaturi un tanar visator. Vise placute sau mai bine welcom in the club!..... bai fraiere.
Raspunde

psd

Acum 9 ani

este de neacceptat ceea ce se intampla in psd-Sibiu.Cele doua persoane amintite in acest articol consider ca nu reprezinta nici un fel de reper pentru a conduce organizatia psd Sibiu. In aceasta perioada organizatia risca sa intre pe un trend periculos al nemultumirilor membrilor sai, atata timp cat lideri recunoscuti si respectati in cadrul organizatiei nu intervin.Trebuie pusi in valoare oameni tineri cu o pregatire temeinica, oameni de perspectiva,care au dovedit ca pot coaliza in jurul sau parte a comunitatilor din care fac parte, chiar din organizatiile locale.Nu am nimic personal cu cei doi, insa sunt constient de faptul ca nu pot gestiona problemele si situatiile dificile cu care se confrunta organizatia in acest moment.
Raspunde

Catalin

Acum 9 ani

Daca Horatiu Marin e asa de tare , de ce nu candideaza la Primarie ? Organizatia judeteana a PSD e altceva. Aici trebuie sa ai fler, diplomatie, nervi de otel, strategie si intelegere pt toti primarii din judet. Nu-l vad pe un copil cu asemenea calitati. Besoiu e alt aluat, e altceva, impune respect de cum il vezi. Cred ca se descurca. Mai cred ca nu-i cazul sa spalam rufele in public. PSD-ul nu are nevoie de asa ceva. Situatia trebuie transata rapid.
Raspunde

Membru

Acum 9 ani

Treziti-va!!! Partidul trebuie reformat cu oamenii tineri nu cu oameni de 60 care in afara de ruleta si rummy nu stie altceva
Raspunde

Amalia

Acum 9 ani

Gata cu neveste angajate!!!! Gata cu directori pusi pe functie de la alte partide Gata cu batrani corupti si agramati
Raspunde

gicu

Acum 9 ani

E DISTRACTIV SA VEZI PE UNU CARE A NENOROCIT ORGANUZATIA DE TINERET...AU AJUNS SA FIE LA SEDINTE 4-5 TINERI...E SUPER SI CUM VORBESTE ...VANGHELIE E DR IN COMPARATIE CU EL. MAI BAIETI NU AJUNGE DOAR TINERETEA...TRE SA AI SI CEVA IN CAP...NU DOAR TARATE...E PENIBIL...JENANT
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Mai speranta de la tineret e mana in mana cu PDL -istii. Tatal lui e\" apropiat \" doar cu PDL- istii. Pe vremea cand era presedinte la tineretul PSD sa le fie pe plac si-a dat cu portocaliu prin birou...si in poza pe care a trimis-o la ziar apar perdelele portocaliiiiiiii...super tare sa ajunga individul asta presedinte la PSD...ar fi haios.
Raspunde

angajat la CJ

Acum 9 ani

De cand cu campania in interiorul PSD, vocea Presedintelui, respectiv Stelian , are cu totul alte atributii, posteaza comentarii. ;))))) Ce adunatura de oligofreni!
Raspunde

Nicoleta

Acum 9 ani

Epitetele folosite va denota.....atat activitatea cat mediu, asta ca sa nu amintim de timpul de care dispuneti pentru a scrie asemenea \"stiri si informatii\" cu care cred ca ati putea avea mare succes dar doar la voi in fata blocului...va sugerez sa sa va consumati energia in vederea ridicarii coeficientului de gandire sa treceti macar deasupra pragului zero.
Raspunde

Rascarache C-tin

Acum 9 ani

Imi pare rau sa va spun, dar mai bun ca mine in tot partidu nu gasesti. Sunt si sef la RAR si profesor universitar si inginer si economist si am si firme de succes. Oare unde veti ajunge cu mine in frunte?
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Pentru domnul Rascarache: ai uitat sa marturisesti ca ai \"dirijat\" o locuinta ANL , acum catva ani spre o fetita din Rep. Moldova... Iti aduci aminte ?
Raspunde

fara culoare

Acum 9 ani

ba jale mare va scapat nea nelu de la judeteana din mina ,pina la urma tot el va fi salvarea ,la aia cu primaria lasatio mai moale ,nici o sansa ,la saibiu nu este loc pentru ciocoii si baroni ,vati dat masura ,voi astia de la psd cum ajungeti la cascaval ,uitati cine va votat si de ce ,incepeti cu nepotismele si incuscririle dupa modelu PCR aripa stf ghiorghiu
Raspunde

alin

Acum 9 ani

Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e ***! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Pentru detalii, *** ”job” la adresa de e-mail: [email protected]
Raspunde

Gabi Stirea

Acum 9 ani

Ambii au \"adsolvit\' la Sighi... ,lasati-ne!!!!!!! Au famelie ,copilasi ? Nu e buni !!!!(sa fim consecventi...)
Raspunde

Moonwalker

Acum 9 ani

Tot asa draga-i e ruleta electronica lui Besoiu?
Raspunde

teutonicus

Acum 9 ani

ma besoiule vrei smecheresti afacerile de la ocna sibiului
Raspunde

besoiule

Acum 9 ani

tu esti prea prost pentru tara aceasta stie nevastata cite amante ai besoiule
Raspunde

mihaela munteanu

Acum 9 ani

Doresti un loc de munca fara stres lucrand acasa?Noi iti oferim un job part-time cu contract de comision legal,foarte sigur,iti oferim toate dovezile legale,lucram cu multa lume,suntem o echipa mare aici in tara cat si in strainatate,suntem cunoscuti in toata lumea,pentru mai multe detali *** INFO la ***:[email protected]
Raspunde

ULOS

Acum 9 ani

Marin ala intai sa faca ceva scoala, sa invete sa vorbeasca, sa aiba cei 7 ani de acasa si pe urma sa candideze la presedinte de bloc. E maxim ce poate!
Raspunde

filc -flac

Acum 9 ani

E clar nici asta nu a dat in viata lui un examen sau concur pe bune. Totul pe pile.. Un zero taiat ca si excrocul de Besoiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus