Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Accident grav la Seica Mare. Un sofer a murit carbonizat

ACTUALIZARE 21:00 Traficul a fost reluat pe DN 14.

Șoferul unui autoturism Dacia Logan a murit în această seară după ce a ars în propriul autoturism. Accidentul s-a produs după ce automobilul a intrat în coliziune cu un TIR. Celălalt șofer este accidentat, având după primele investigații un traumatism cranio-cerebral.

Accidentul s-a produs la ieșirea din Șeica Mare, spre Mediaș. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere a incendiilor și una de descarcerare, iar de la SMURD Copșa Mică a plecat o ambulanță.

Vina pentru producerea accidentului o poarta soferul Daciei Logan, care a intrat pe contrasens, unde a fost acrosat de TIR. Autotrenul a impins autoturismul in sant, unde a luat foc, iar soferul a ramas blocat in masina.

Traficul pe DN 14 este blocat la această oră (19.20) este blocat, iar incendiul a fost stins.

În cele două vehicule nu se aflau decât șoferii.

Șoferul care a decedat avea 28 de ani și era din Sibiu.

Foto: arhiva

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

36 comentarii

io

Acum 9 ani

de cand a fost asa zis modernizat ( scazuta limita de viteza si aparitia a numeroase portiuni cu linie continua chiar si in zona cu vizibilitate ),pe acest drum se produc mai multe accidente ca inainte - motivul - excesul de zel al Politiei cu limitele si liniile lor continue absurde pt a putea sta la ciupeala....prin modernizare se intelege cresterea vitezei si scaderea timpului de deplasare dar si cresterea sigurantei.....acum toti depasesc la limita pe unde apuca....te apuca disperarea cand stai 10 min in spatele unui tir care merge cu 20-30 la ora
Raspunde

x

Acum 9 ani

perfect de acord cu 1
Raspunde

irina

Acum 9 ani

esti constient ca nu politia se ocupa de sistematizarea drumurilor nu ? ci Consililul Judetean sau primariile ...
Raspunde

io

Acum 9 ani

Politia Judetean a propus ( si CNADNR a aprobat , fiind drum national ) , toata sitematizarea drumului.Crede-ma pe cuvant - am trimis sesizari la toate organele responsabile
Raspunde

cico

Acum 9 ani

Ptr. nr. 3 In cazul DN 14 propunerea o face CNADNR-ul administratorul drumului, iar avizul este dat de Politia rutiera. Consiliul Judetean sistematizeaza pentru drumurile judetene (DJ), iar pentru drumurile comunale, locale - primariile. Si in aceste cazuri este nevoie de avizul Politiei rutiere. De acord cu nr. 1.
Raspunde

bb

Acum 9 ani

Irina esti varza! Sistematizare zici, cons jud, primaria!!! Nici vorba! Ai auzit de CNADR? Cu avizul politiei! Noapte buna!
Raspunde

sibian100℅

Acum 9 ani

Am mers si eu pe àcest drum,se poate depasi ,nu politia este de vina,ar trebui sa dea si mai multe amenzi.Morala este ca daca circuli ca un prost mori ca un prost!
Raspunde

s

Acum 9 ani

Sigur ca da. Toti sunt de vina, mai putin soferii. Ei saracii conduc foarte precauti si atenti , respectand toate semnele rutiere. Toate accidentele de pe dn 14 au fost din cauza soferilor. Motivul: viteza excesiva. Depasire prin loc nepermis. Etc. Daca se respecta indicatoarele si marcajele nu vor mai fi accidente. Daca e 30 in curba si depasirea interzisa, atunci respectati-le. De cand s-a modernizat dn 14 toti merg ca nebunii si nimeni nu respecta o regula. Degeaba sunt restrictii ca nu le respecta nimeni. La noi toata lumea se pricepe la toate si toti sunt de vina mai putin cel care greseste.
Raspunde

Radu

Acum 9 ani

Mare dreptate ai 7 si 8...daca se respecta regulile de circulatie ca in restul Europei nu s-ar mai intampla atatea accidente!!
Raspunde

Lucian

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l odihnesca. Păcat că a murit un copil asa de tânăr.Era sofer livrator la Farmexim si se întorcea de la Medias.
Raspunde

wd

Acum 9 ani

DUMNEZEU sa-l ierte si sa-L odihneasca in pace. De acord cu nr.1
Raspunde

@ sibian 100%

Acum 9 ani

Esti prost ba, esti prost 100 % sau minti de ingheata apele si nici macar nu ai masina! Mai mult de jumatate din drumul Medias _sibiu este linie continua. De exemplu, daca vii dinspre Medias, de la intrarea in Rusi si pana la iesirea din Slimnic, spre Sibiu, nu poti sa depasesti fiiundca este linie continua tot drumul, asa ca nu mai tot mancati rahat pe aici, daca habar nu aveti!
Raspunde

pt 12 sibian100℅

Acum 9 ani

Am masina ,merg lunar la Blaj pe aici pacat ca ai tu masina si mai ales ca ai acces la net!
Raspunde

Radu

Acum 9 ani

Pentru 12,din Rusi pana la Slimnic e cel mai periculos drum,numai curbe periculoase..cum vrei sa depasesti?
Raspunde

raduradu

Acum 9 ani

nimeni altcineva decat soferii inconstienti nu poarta vina acestor accidente. pacat de oameni nevinovati
Raspunde

x

Acum 9 ani

pt 14. exista locuri suficiente unde ai vizibilitate. nu poti sta in era internetului dupa un tractor cu 30km/h. Inainte se putea depasi, acum de ce nu se mai poate?
Raspunde

coz

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l odihnesca pacat de tineretea lui. Dumnezeu sa ii intareasca familia.
Raspunde

Radu

Acum 9 ani

Daca depasesti un tractor..oare ramai fara permis???
Raspunde

mada.

Acum 9 ani

Nu era sofer livrator ci era agent farmaceutice si era la farmexpert. Nu era un prost ca sa moara ca un prost si era foarte atent la trafic plus ca drumu asta il facea de 2 ori pe saptamana de aproape 3 ani. Dumnezeu sa te odihneasca prieten drag!!!!. Sufletul tau bun si calm a ajuns acolo unde trebuie printre cei buni. Dormi in pace ADI
Raspunde

unknown

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa aiba grija de familia lui. Din pacate asta a fost tot pentru Adi.... Sa ne rugam pentru ei....
Raspunde

d

Acum 9 ani

A fost o persoana extrem de calda si buna la suflet. Este socant. Sa te odihnesti in pace Adi! O sa ne fie dor de tine....
Raspunde

mada

Acum 9 ani

Un inger merge la ingeri din cauza soferului de tir care a adormit la volan si la facut pe acest om sa faca o manevra fara a mai putea iesi di ea. Loganu avea 63 km si tirul 90 in momentu impactului iar sansa de supravietuire f mica dupa impact deoarece ia fost sectionat piciorul si artera femurala. Dormi in pace Adi draga !!!
Raspunde

unknown

Acum 9 ani

Dumnezeu sa l odihneasca. Mare pacat .
Raspunde

Ghe

Acum 9 ani

Dumnezeu sa l odihneasca pe adi ,
Raspunde

Ghe

Acum 9 ani

Cat despre politia romana ce sa spune m . . . Cat a fost drumul acela in reparatie nu gasea i gram de militian si dupa ce l a reparat sunt mereu prezenti cu radarul la \"panda \" sa adune amenzi la buget ca i trimite si pe ei sefii sa si faca target de amenzi. . .
Raspunde

anamaria

Acum 9 ani

sa nu uitam ca nu toti iesim pe strada sa neplimbam sa vedem piata din sibiu.sunt oameni care trebuie sa ajunga in sibiu in timp sa isi faca treaba si pe urma inapoi acasa.chiar iti iasa tire albe daca stai dupa toate tirurile autocamioanele carutete, cei care fac echitatei pe drumurile publice. va pot da exemple cu tonele nu doar de pe drumul cu pricina
Raspunde

anamaria

Acum 9 ani

si nr 10. Adrian Nu lucra ca livrator la farmexim ci a fost agent vanzari FARMeXPERT
Raspunde

Kati

Acum 9 ani

In numele tuturor reprezentantilor care te cunosteau Adi, trebuie sa spun ca ne-a lovit vestea ca un trasnet! Erai un om cu caracter, drept, constiincios, responsabil! Si se pun mii de intrebari....la care nu vom primi raspuns niciodata! Odihneste-te in pace Adi! Condoleante familiei
Raspunde

stefan

Acum 9 ani

Odihneste te in pace.Veste trista pentru noi toti din farma.Condoleante familiei.
Raspunde

george

Acum 9 ani

Pt primi care au scris pe acest sait sunt convins ca nu faceti zilbic sarcini de serviciu cu automobilul din dotare, acest baiat mi-a fost coleg 1 an si il cunosc f bine cum circula. Din nefericire era casa natala chiar la seica, drumul acesta il trecea de 4 ori minim saptamanal...iar la 63 km/h cat a aratat gps nu putea sa ii fuga masina in nici-o curba..nu depasea pe nimeni...din cate stiu ultimele cuv la tel cu un coleg au fost \" ce dracu intra in mine\"..Dzeu sa te odihneasca Adi drag!
Raspunde

george

Acum 9 ani

Aseara pe la 9:40 mergem spre Adi, la iesire din Sura in panta spre Medias, in afara carosabilului era parcat MCV -Ul politiei la panda ca poate accelerai in timp ce ieseai din localitate in panta..numai la panda stau acesti politisti ..acest drum este facut numai la directiva lor si e groaznic, cu ce limite au venit...
Raspunde

x.

Acum 9 ani

ptr Mada. esti ....varza!!!!cum poti spune ca soferul TIR-ului a fost vinovat cand impactul sa produs pe sensul de mers a-l TIR-ului !!!!!! sau...... ,,erai cumva in cabina TIR,, si ai vazut totul??? esti o proasta !!! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
Raspunde

Doar eu

Acum 9 ani

Domnul x , nr.32!!Ce limbaj de mahala ai! Nu jigni daca habar nu ai de poveste!! Baiatul vorbea la telefon cu o persoana iar ultimele lui cuvinte au fost\"ce Dumnezeu face tir-ul asta\"...A vazut TIR-ul venind spre el si a incercat sa-l evite!! de-aia a tras de volan si a fost gasit pe contrasens. Cel mai probabil soferul TIR-ului a adormit la volan...saracii ei sunt cei care fac sute de km fara odihna!!Adi nu avea viteza, a vazut TIR-ul venind spre el insa ...nu a mai avut timp sa-l evite...Dumnezeu sa ne fereasca pe toti si pe el...sa-l Odihneasca in pace!
Raspunde

tudorache

Acum 9 ani

COPII CIRCULATI CU MULTA PRUDENTA CA TOT ACOLO AJUNGETI MAI DEVREME SAU MAI TIR ZIU
Raspunde

Nume

Acum 9 ani

Ce pofta nebuna de senzational, Ce lume ordinara... \"Cine conduce ca un prost, moare ca un prost\" In timp ce sufletul curat isi doarme somnul De veci; Vorba cantecului Suflete de sluga Ei \" traiesc la borcan vieti de sobolan\", Iar tu, om frumos, te odihnesti In PACE. Focul a purificat trupul Pentru ca viermii pamantului sa nu guste din el, Iar, noi sa ramanem cu imaginea ta frumoasa. Sufletul tau cald Si zambetul curat Raspandesc liniste si dragoste Iti MULTUMESC, Adi Pentru caldura, echilibrul si dragostea nemarginita /De timp, spatiu si imprejurari/ Pe care le-ai adus in viata mea Voi mentine vie amintirea ta, Zambetul si scanteia ochilor tai Dumnezeu sa fie cu tine, Voi tine aproape de El. Am sa te astept mereu, Cu drag si dor \" inca 10 minute\" Dragoste frumoasa!
Raspunde

nume

Acum 9 ani

E usor sa zici \"conduci ca un prost, mori ca un prost\" cand nu e vorba de cineva drag tie...adi a incercat sa ocoleasca moartea, dar nu a mai reusit...o manevra gresita, dar fortata, l-a luat dintre noi ... a fost un om atat de bun, de calm, cum nu am mai intalnit... sper din tot sufletul sa stie ca desi ne-am certat/batut atunci cand eram copii, eu l-am iubit si il iubesc mult si nu exista secunda data de D-zeu sa nu ma gandesc la el... si sa astept sa imi apara pe ecranul telefonului \"va apeleaza Mon Frere\"...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus