Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Turcan: Bugetul Victor Ponta-PSD saraceste Sibiul!

Copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, reclamă faptul că zeci de localități din județ au primit alocări financiare net inferioare față de cele de anul trecut. ”O comună precum Cristian cu 4500 locuitori a primit zero lei din sumele alocate din cotele defalcate, de la bugetul de stat, în timp ce Mihăileni, cu o populație de un sfert din populația comunei Cristian, a primit 1,2 mil de lei, cei mai mulți bani din județul Sibiu, comparativ cu celelalte commune”, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Raluca Turcan.
Deputatul PNL consideră că cele mai importante cause pentru această situație o poartă modul communist în care a fost alcătuit bugetul pe 2015 și un președinte de Consilul Județean Sibiu care nu a fost vocal pentru județul lui. În concluzie, Turcan cere demisia premierului Victor Ponta și a ministrului Liviu Dragnea. ”PNL Sibiu, solicita premierului Ponta și ministrului dezvoltării regionale, Liviu Dragnea, să-și asume eșecul acestei desconsiderări față de munca și interesul public. PNL Sibiu solicita demisia lui Victor Ponta și Liviu Dragnea. De asemenea, înainte de demisie, le solicităm echilibrarea bugetelor locale din unitățile administrative-teritoriale din județul Sibiu prejudiciate, pe bază de criterii transparente și stimulative”, a mai declarat Raluca Turcan. 
Conform datelor PNL, județul Sibiu care este în primele 7 județe din țară ca și contribuție la bugetul de stat și pe locul 5 ca și colectare, dar  la alocările de fonduri de la bugetul de stat Sibiul este lăsat pe ultimele locuri. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

25 comentarii

dann

Acum 9 ani

tanti turcan(PDL) uita cind o pupa in poponet pe elena udrea \"kill bill !\"al politicii romanesti!!!!!si uita si cind ai ei faceau afaceri cu tigari si alcool la moldovili da-ti demisia antisibianco udrista,basista,vopsita in pnlista
Raspunde

**

Acum 9 ani

Asta se intimpla de zeci de ani, judetul asta numai contribuie cu fonduri la bugetul de stat si inapoi primim pe ultimile locuri. STOP cu bataia de joc impotriva la judetul asta. Care au fost planurile de dezvoltare de la centru ptr. Sibiu de zeci de ani? JOS CU VOI HIENE COMUNISTE, FACETI LA ALTII SALI DE SPORT, STADIOANE, AEROPORTURI SI JAFURI PESTE JAFURI DIN BANII SIBIENILOR.
Raspunde

Unu

Acum 9 ani

Da tu turcano ce ai facut pt judetul sibiu, cat timp erati la guvernare? Pt colegiul in care ai fost aleasa?? Raspunde pt ce ai facut, apoi da trage la raspundere si intreaba ce fac altii? Asa se intanpla cand alegem hotii, curvele, betivii si ticalosii!
Raspunde

Justice For All!

Acum 9 ani

Raluca,Raluca ...nu mai debita tampenii si mai face pe patrioata locala ca nu mai tine deloc...basca se cam strange latul in jurul vostru de portocalii penali si hoti(a se vedea zanganitul de catuse dinspre elena udrea,videanu,bica,cocos,basescu)...va vine randul la toti escrocii ce-ati jefuit tara asta in ultimii 10-11 ani..indiferent din ce functie sau partid...game over!
Raspunde

xxx

Acum 9 ani

Botoxato, cred ca locul tau e langa Udrea si Videanu. Cat despre oful matale; probabil la Mihaileni e mai mare nevoie de bani pentru infrastructura, la Cristian toate strazile sunt asfaltate si lucrul la infrastructura e pe sfarsite...la Mihaileni acum incepe. Dar dai din botox ca si rinocerul din coada cand face kk
Raspunde

Un calator prin judet

Acum 9 ani

Comuna Mihaileni are in alcatuire niste sate uitate de lume, pe care tanti di la Moldova nici macar nu a auzit (nu ca le-ar sti pi celi din Botseni), de asemenea mai are un monument al naturii ce poate fi promovat turistic (Canionul de la Mihaileni), multe strazi neasfaltate, nu exista canalizare, drept urmare e normal ca investitiile mai mari sa fie in asemenea comune.
Raspunde

Mar

Acum 9 ani

Era de asteptat ca o s arunce cu pietre n ponta!!! Gata! Johannis presedinte si vai doame, daca a plecat de la sibiu, ponta se razbuna pe sibieni. Oameni buni, suntem prosti??? Chiar suntem?? Cate mai putem inghiti?? Turcan sa taca, ca primul comment o descrie bine! Daca e atat de interesata de loc. Cristian sa doneze ea bani, nu sa vina sa mi zica, ca ponta o saraceste!! Cand guvernul Boc a saracit o tara intreaga, a inchis spitale, a taiat pensiiile, unde si fost Turcano sa ti i partea poporului!?!?!???? Ia mai abtine te, ca ne am saturat si noi!
Raspunde

io

Acum 9 ani

Cine dracu v-o pus sa votați cu un plagiator ?ia banii din zonele bine dezvoltate....Sibiu , Brașov , Cluj , Timișoara , Arad , etc....si ii da la miticii lui care in mare parte nu plătesc taxe si trăiesc din ajutoare sociale.....jos comuniști
Raspunde

justitia

Acum 9 ani

La puscarie cu toti care au furat, sabotat, vindut, izolat Sibiul
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Uluitor de josnic populismul infect al acestei votbitoare. Nu e proasta, dar mizeaza ( si castiga) pe pristia sibienilor .Cat a primit Selimbarul, madam ? Nu stii, demagoago , ca bugetul comunelor limitrofe Sibiului este excedentar? Ca solutia este Zona Metropolitana (vezi Brasov, Oradea) ?
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Alzara, faptul că îi consideri proști pe sibieni te descalifică profund și e dovadă clară că nu mai gândești rațional. Sibienii sunt cam cei mai progresiști votanți din țară, ia uită-te pe statisticile votărilor din 90 începând, întotdeauna au fost la dreapta și mai mult decât atât au fost primii care și-au votat primar aparținând unei minorități. Faptul că o metresă barbie și un hoț de carburant au câștigat voturile sibienilor, spune mult despre calitatea contracandidaților, încârdășiți cu pesedeul în lovitura de stat din 2012. Sibienii iartă, dar nu uită, în schimb, tu probabil că ești amnezic, dacă mă uit cu vreo 8 luni în urmă, chiar în ziarul asta, îl lăudai de mama focului pe antonescu, acel pleiboi răsuflat, ridicol ca un personaj caragialian, care se pupa în fund cu ponta. Acum, ați întors-o ca la Ploiești, punând tunurile pe plagiator, he,he, cine să vă mai ia în serios??? Norocul vostru s-a numit Iohannis, care a transformat peneleul într-un partid cât de cât onorabil. Așa că, uită-te mai bine în ograda voastră, și nu-ți vărsa frustrările pe bieții sibieni.
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Atat de performanti, de ce sunt sibienii \"bieti \" ?1. Sibienii au votat branduri politice :Serbu, Codurat, Dejeu, etc. Partidele nu le -au oferit valori. 2. Antonescu are partile lui bune si altele mai putin ; fara el nu ar fi aparut nici \"marele PNL \" .3.Linisteste -te (-va) , nu platesc cotizatie niciunui partid .4. De ce nu comentezi declaratia demagoagei? 5. Pentru ca in timp ce eu nu sunt amnezic, tu esti orbit de partizanat (oare si intetesat sau doar idolatru? Ambele alternative nu merita atentia) .
Raspunde

@joseph

Acum 9 ani

\"Sibienii sunt cei mai progresisti votanti din tara\"Statistic vorbind din 90 incepand ...nu au construit nimic nou. Traiesc pe baza a ceea ce le -au lasat comunistii...teatru nou yok, bazin nou yok, patinoar yok , cinema yok, stadion yok, mall yok, paltinis yok ,turisti yok.Putem spune insa ca sibienii sunt cei mai \"plangaciosi\" votanti din tara. Rezultate insa yok...vezi fonduri europene atrase din 90 pana azi. Concluzia este ...ei pot putin si fac si mai putin , si atunci ii acuza pe altii de neputinta lor
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

1.Sorin Șerb, a fost la vremea respectivă, o alegere isteață. 2.Antonescu o fi având merite ca armăsar, în tinerețe, n-am de unde să știu, dar acum, a fost un dezastru, noroc că l-au pus americanii pe linie moartă explicându-i ce va să vie.3. Faptul că ai uitat să îți plătești cotizația, nu te face mai puțin liberal (deci, doctrinar). 4. Nu pot să mă cobor atât de jos încât să comentez declarația unei fufe care habar n-are nici unde e Mihăileniu\'. 5. Eh, dacă sunt atât de idolatru, ia te rog să-mi spui tu mie cine îmi e idolul? Hai să te văz dacă ghicești...
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Atat de performanti, de ce sunt sibienii \"bieti \" ?1. Sibienii au votat branduri politice :Serbu, Codurat, Dejeu, etc. Partidele nu le -au oferit valori. 2. Antonescu are partile lui bune si altele mai putin ; fara el nu ar fi aparut nici \"marele PNL \" .3.Linisteste -te (-va) , nu platesc cotizatie niciunui partid .4. De ce nu comentezi declaratia demagoagei? 5. Pentru ca in timp ce eu nu sunt amnezic, tu esti orbit de partizanat (oare si intetesat sau doar idolatru? Ambele alternative nu merita atentia) .
Raspunde

klaun

Acum 9 ani

Sluga joseph scrie doar cu citate din Fuhrerul Klaus: \"Sibienii iartă, dar nu uită\"... Asa spunea si autistul, referitor la campania electorala, ca el iarta, dar nu uita. Ptiu, trazni-te-ar de paduche pupincurist!
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Frate, m-am săturat de ciocănitoarea asta care bate întruna din botic! Cine ne-a procopsit pe noi, ardeleniii, cu așa ceva? Cred că de șobolani putem scăpa, dar de dna Turcan, ba!!!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

13, ai dreptate, în schimb, am făcut un președinte.
Raspunde

@18

Acum 9 ani

Un presedinte aerian si incet la vorba si gandire...care habar n-are nici de constitutia Romaniei nici de cloaca de hoti ordinari fosti pdl-isti ,actuali pnl-isti !
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

16, ești sigur, fraiere, că nu el mă citează pe mine? Poate că eu îi scriu discursurile, cine știe? Și ce, s-a umflat deja rânza-n tine, fii calm, ce naibii te faci încă zece ani de-acuma încolo?
Raspunde

@13

Acum 9 ani

Vezi ma Joseph cat de rupti de realitate sunteti! Nu l-ati facut voi , daca tot iti plac statisticile ai sa vezi ca altii l -au facut mult mai mult. Dar bag seama ca voua va place asa ca va urez sa tot \"faceti \" presedinti, guvernatori, mitropoliti si sa ramaneti tot asa. Mie imi convine de minune!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Hai, mă, că noi l-am făcut, adică na, nu chiar noi ci mama și taticu\' lui, da\' noi l-am format. Ceea ce nu e puțin!
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Dragi forumiști, mai maturi, care ați prins desenele animate duminica la ora 14 , la Album duminical, nu vi se pare că dna Turcan seamănă cu ciocănitoarea Woody?
Raspunde

@23

Acum 9 ani

...da ,ea este...Woody Woodpecker de Soldova...si mai e si tunata cu mult botox!:))))
Raspunde

romaneee

Acum 9 ani

turcano, voi ne-ati bagat mainile alea lungi in buzunare, ne-ati jefuit ordinari ce sunteti !!!!!! genocid ati facut,... in locul vostru mi-as vedea de viitorul care nu se arata tocmai roz. Valea din Sibiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus