Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Traducatorii sibieni vor protesta vineri in fata Prefecturii

Traducătorii și interpreţii din Sibiu anunţă că vor protesta vineri, începând cu ora 10:00, împotriva proiectului de lege privind traducătorii şi interpreţii judiciari. Protestul va avea loc pe strada Andrei Șaguna, în fața Instituției Prefectului din județul Sibiu, reprezentantul guvernului în teritoriu.

„Considerăm că acest proiect de lege este abuziv şi incoerent, îngrădind drepturile şi libertăţile traducătorilor autorizaţi - angajaţi și/sau proprietari ai birourilor de traduceri sau persoane fizice autorizate – PFA. Protestul nostru se doreşte a fi unul de solidaritate, alăturându-ne, astfel, colegilor care organizează proteste similare în alte orașe la aceeași dată”, spun Silvana Vulcan, reprezentanta traducătorilor din Sibiu.

Proteste similare au fost anunţate pentru mâine, de la aceeaşi oră, în București și Cluj Napoca.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

Radu Hristu Buiuca

Acum 9 ani

Dacă proiectul ăsta va deveni lege, mulţi ne vom reprofila!
Raspunde

Mariana

Acum 9 ani

Daca proiectul asta va trece, luati aminte, se va aplica apoi si altor profesi liberale!!! Va fi numai un precedent! Luati aminte! Medicii vor fi fortati sa aleaga intre a lucre la stat SAU la privat! Iar sistemul Sanatatii este urmatorul pe lista! Majoritatea medicilor vor migra la privat, si se va allege praful de spitalele de stat! Ca la stat ei mai muncesc din pasiune, daca nu ar vea si veniturile de la privat, nu ar mai fi stat demult!
Raspunde

unu

Acum 9 ani

nu mai stie acesrt guvern de unde s-a ia bani ,s-a recupereze ce au furat ai lor ,microsoft si alte jafuri nationale ,ba astia nu au doctrina ,sunt niste lupi pusi la stina paznici ,s-au nu vedeti cum se dau in git uni pe alti ,dar nu peste mult timp o s-a ajunga si la jupini ai mari ,care acum stau cu caca la fund si asteapta s-a guite esalonu din fata
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus