Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

SURSE: Cristian-Gheorghe Pavel avea dosar penal pentru alcoolemie

Fostul director adjunct al Tursib, Cristian-Gheorghe Pavel, găsit spânzurat ieri în locuința părinților săi, avea un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Se pare că problemele îl copleșiseră încă de săptămâna trecută pe soțul consilierului FDGR Anita Pavel. Acesta a fost oprit în trafic sâmbătă seara, pe o stradă din Sibiu, iar polițiștii au constatat că acesta se afla sub influența alcoolului.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Cristian-Gheorghe Pavel a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat o alcoolemie de 1,15. Fostului director adjunct al Tursib i-a fost întocmit dosar penal.

Potrivit acelorași surse, Pavel s-ar fi sinucis cu o zi înainte să fie găsit spânzurat în locuința părinților săi. Casa era în renovare și nelocuită.

În cauză nu există suspiciuni de omor, motiv pentru care dosarul în privința decesului lui Gheorghe Pavel va fi închis.

Citește mai multe aici: ACTUALIZARE Directorul adjunct al Tursib, Cristian-Gheorghe Pavel, găsit spânzurat

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 968

Comentarii

8 comentarii

aidi ba ca miroase a pute

Acum 9 ani

Citeam ca cei care l-au cunoscut il stiau ca fiind un om tonic, cu simtul umorului, baiat fain. Aflam ca acum 5 zile il opreste politia in trafic si-l premiaza cu dosar penal. Pentru chestia asta omul isi pierde simtul umorului si se spanzura. Mai rasfirati baieti, mai rasfirati !
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

\'\' Potrivit acelorași surse, Pavel s-ar fi sinucis cu o zi înainte să fie găsit spânzurat în locuința părinților săi \'\' - ce gluma buna !Chiar asa ? Cu o zi inainte ?
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

...a avut omul altceva pe suflet.Probabil cei apropiati cunosc adevaratul motiv.D-zeu sa-l ierte pt pacatul lui !
Raspunde

Eu

Acum 9 ani

A scris Libertatea despre dosarul penal si despre alcohol cu o zi inante.
Raspunde

rosu

Acum 9 ani

Astia multi, avizi de scandaluri precum cel de la 1., dar si presa, nici nu-si dau seama ca sunt si ei vinovati de asemenea tragedii. Tocmai ca un om fin, cu gandul la hienele ce-l asteapta dupa aflarea greselii facute, cedeaza. Pacat, mare pacat!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Roșule, e un pic cam mult să pui asemenea evenimente în cârca presei, nu cred absolut deloc că spaima aflării veștii prin presă, l-a făcut pe bietul om să-și pună capăt zilelor. Mai curând, spaima asta ar fi trebuit să-l cuprindă când s-a urcat la volan, machit fiind. Eu zic că uneori, pur și simplu ni se umple paharul, și nu e nevoie decât de o picătură că el să se verse.
Raspunde

rosu

Acum 9 ani

joseph, daca prinde militia pe vreu-un nime-n drum baut la volan, si se publica in presa, suna cam asa: C. P. a fost oprit si testat...etc. In cazul nostru, citesti in toata presa, inclusiv cea nationala: un apropiat al presedintelui, ...numele, ... prenumele, meseria etc. Un criminal, violator, orice bandit, in schimb, are dreptul sa nu-i fie facuta public identitatea in presa. Ca s-a urcat baut la volan, a fost greseala lui. Eu nu caut scuze, ci incerc sa inteleg ce l-a putut determina sa-si puna capat zilelor. Presa a mai speculat odata, in cazul sefului Polisano, ca precis o sa mai apara si alte ilegalitati, scandaluri etc. Eu, cel putin n-am mai auzit nimic. A fost la fel si in cazul lui, dupa parerea mea: toata ziua, o haita de \"jurnalisti\" stau in fata portii si te hartuiesc pe unde mergi, bagandu-ti microfoane in gura. Numai cu gandul la tiraj. Ca participa la distrugerea unui OM, nu conteaza. Eu nu stiu, daca as face fata presiunii...
Raspunde

Roy

Acum 9 ani

Let Tetea now rest in peace, a great guy and good friend he should have not passed like this
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus