Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Mut de uimire. Sergiu Muth, jucatorul Gazului, convocat in premiera la nationala: “Mi-era greu sa cred ca voi fi antrenat de Iordanescu"

Gaz Metan Mediaş va avea un reprezentant în naţionala divizionară pentru turneul amical din Antalya. Selecţionerul reprezentativei naţionale de seniori a României, Anghel Iordănescu, a anunţat lotul de 25 de jucători cu care se va deplasa echipa, în perioada 3-15 februarie 2015, în cantonamentul din Antalya. Printre aceştia se regăseşte şi fundaşul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Sergiu Muth, care se află la prima sa convocare în echipa naţională.

"Când eram mic şi mă uitam la meciurile echipei naţionale şi îl vedeam acolo, era greu să cred că voi ajunge sa fiu antrenat de el, dar sunt bucuros. Este un pas mare, visul oricărui jucător profesionist de fotbal este să ajungă la echipa naţionala a ţării lui şi este o onoare să joace în tricoul naţionalei", a spus Muth pentru Dolce Sport.

Conform www.frf.ro, cei 25 de jucători care au primit fax de convocare sunt:

Portari: Silviu Lung jr. (Astra), Cristian Bălgrădean (CSU Craiova), Valentin Cojocaru (Steaua)

Fundași: Andrei Dumitraş (CSU Craiova), Cristian Manea (FC Viitorul), Paul Papp (Steaua), Srgian Luchin (Steaua), Sergiu Muth (Gaz Metan), Ionuț Nedelcearu (Dinamo), Florin Bejan (Târgu Mureș), Steliano Filip (Dinamo), Bogdan Vătăjelu (CSU Craiova)

Mijlocași: Adrian Popa (Steaua), Valentin Lazăr (Dinamo), Alexandru Bourceanu (Steaua), Paul Anton (Pandurii), Andrei Prepeliță (Steaua), Alexandru Crețu (CSMS Iași), Constantin Budescu (Astra), Ioan Hora (Târgu Mureș), Florin Tănase (FC Viitorul), Claudiu Bumba (Astra)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Steaua), Raul Rusescu (Steaua), Mihai Roman (Pandurii)

Reprezentativa divizionară a României are programate trei jocuri de pregătire: cu Bulgaria (7 februarie), cu Sioni Bolnisi (L1/Georgia, 10 februarie) şi cu Moldova (14 februarie).

Sergiu Muth, în vârstă de 24 de ani, a bifat meciuri în tricoul echipei naţionale doar la Under 17 ( o prezenţă), U 19 (4 prezenţe), U 21 (6 prezenţe).

 

Foto: www.fanatik.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus