Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cu politica prin oras. Proiect PNL

Cafeneaua politică este un proiect propus de tinerii din PNL Sibiu prin care se organizează întâlniri lunare, în diverse locuri publice din oraș, cu tineri din municipiu. Tinerii vor aici să prezinte și să dezbată evenimentele de pe scena politică. Sunt invitate diverse personalități locale, cu o vastă experiență, susțin organizatorii. ”Pentru prima întâlnire din acest an tema a fost – Rolul tânarului în politică.

La eveniment au fost invitați pentru a prezenta punctul de vedere personal: lect. univ. dr. Gabriel Șerban de la Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, directorul Direcției pentru Cultură și Patrimoniu Național Sibiu, Răzvan Pop, precum și consilierii locali din municipiul Mediaș, Dan Păltan și Cristian Marian. Pe lângă invitați au mai participat președinții organizației municipale de tineret Dacian Iosif și Mircea Frățilă. Invitații prezenți s-au adresat unui număr de 50 de tineri din Sibiu, împreună cu care au dezbătut subiecte diverse privind implicarea și rolul tănărului în viața politică actuală”, se arată într-un comunicat de presă. Se specifică faptul că ”seriozitatea, devotamentul, implicarea și profesionalismul au fost ideile cheie, tranșate de fiecare invitat”.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

jAN VALJAN

Acum 9 ani

PNL partid de carciuma ? acolo ei racoleaza mahmurii si drogati clienti ai cafenelelor .PNL partid serios candva cu staif si priza la public . Acuma intrun concubinaj dubios cu gunoaiele pdl a inceput sa fermenteze eliminand repulsie si greata ..pdl partidul hot a lui basescu impartit in clanuri de tip mafiot a terorizat si furat acest popor si Romania iar acuma hop in caruta PNL Romani au ales presedinte nu partide si au ales fff bine presedinte ,om serios si echilibrat ,scapandu-ne de imaginea gunoiului care a plecat in Dec,2014...Pnl sa se scape de balast -ul pdl , poporul si tineri vin singuri la acest partid frumos,Acest partid (pdl ) sa dispara rapid din imaginea tari ptr ca trage totul si pe toti in adancul perzaniei ..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus