Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Coada ca in Epoca de Aur, la Cinema Arta. Ruleaza un film erotic

Zeci de persoană au stat la coadă atât sâmbătă, de Ziua Îndrăgostiților, cât și duminică, doar ca să prindă un bilet la film. La singurul cinematograf din Sibiu, Cinema Arta, rulează cel mai controversat film al anului, Fifty Shades of Grey. Pelicula are scene sexuale explicite, însă în România, spre deosebire de alte țări, poate fi văzut și de minori, dacă aceștia au împlinit 15 ani.

Dr. Miriam Grossman, un cunoscut medic psihiatru pentru copii, adolescenți și adulți din SUA, a lansat pe site-ul său, www.MiriamGrossmanMD.com, o campanie care include o serie de articole  despre protejarea adolescenților și tinerilor de pericolele psihologice din film. Cartea și filmul au devenit populare, deși promoveaza sado-masochismul.

Adaptarea romanului Fifty Shades of Grey a fost numit „cel mai provocator film al deceniului”, cel mai lipsit de inhibiţii din punct de vedere sexual. Scenele de sex din peliculă, în număr de 12, însumează aproape 20 de minute din cele 124 ale filmului.

În România, filmul a primit ratingul „N15”, care sugerează că din film lipsesc, de fapt, „scenele de prezentare a actului sexual”, „scenele care încurajează plăcerile sadice” şi „scene cu conţinut de sadism”.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

16 comentarii

F.V.I.

Acum 9 ani

Si se spune de nemti ca au apetit pentru asa sex ... :) Nu inteleg de ce totusi se inghesuie lumea la asa ceva. Uite ce spune site-ul celor de la Astra care preia automat recenzile filmelor de pe Imdb : ***www.cinemagia.ro/program-cinema/arta-sibiu/ mai exact are calificativul de 3.8... As prefera sa vad numai filme de peste 8.7, la calificativul asta nu m-as fi dus nici sa trimita taxiul gratuit dupa mine si sa-mi ofere intrarea gratis.
Raspunde

ion

Acum 9 ani

Se lasa cu sloboz
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Film erotic, film erotic, numai să nu se încățeleze spectatorii din sală!
Raspunde

a@a

Acum 9 ani

In primul rand ar trebui sa te documentezi asupra filmului si pe urma sa scrii..
Raspunde

z

Acum 9 ani

n-as vrea sa fiu in pielea celui care face curat in sala dupa acest film :-)
Raspunde

neamtu

Acum 9 ani

In epoca internetului unde sex-chat-ul si pornografia sunt la un click distanta si accesibile oricui, nu inteleg de ce se face atata tamtam pentru un film erotic din cinematografe. Tind sa cred ca face parte din strategia de promovare a filmului.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Când vreau o comedie de râs cu lacrimi mă uit pur și simplu în oglindă.
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Cu mine vorbeai? Dacă e vorba de scene explicite, cred că tot se încățelează cineva în sală!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

asta arata ca trebuie inca un cinematograf in Sibiu. La un Oras de 200,000 de loc plus judetul nu se poate cu un singur Cinema. Trebuie un multiplex cu 5 sali . Si daca este bun filmul foarte bine ca se duc , dar nu sunt de acord sa se duca minorii...atunci trebuie sa puna peste 15 ani.
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Doamne ce stire ... In Sibiu la singurul cinematograf comunist este coada. Si o imagine tipica anilor 70 , imagine care caracterizeaza nivelul de dezvoltare comunitara. Si sunteti si fuduli gramada. Mailateee numai acolo te puteai naste!
Raspunde

@10

Acum 9 ani

Ia mai taci dreacu de trompeta iasoveana...toata ziua ai debitat numa\' tampenii pe TS...chiar nu te baga nimeni in seama pe la tine pe acolo?
Raspunde

nostalgic

Acum 9 ani

bai baietasi in iepoca de aur era interzis ,copii sub 16 ani ,s-a se duca la filme precum cele cu angelica marchiza ingerilor ,etc ,acum acest film este dat pe tv si la ora de maxima audienta ,si ce facea biata angelica se despuia un pic goala ,acuma ce era interzis in iepoca de aur nici pe copii sub 7-8 ani nu-le mai poti interzice s-a se uite
Raspunde

brrrrrrr

Acum 9 ani

este din sibiu poza sau din africa?asa mocirla si trist sa fie in sibiul tare laudat?vomit
Raspunde

@13

Acum 9 ani

nu mai vomita brrrrrrrr, acolo-i santier, peste vreo doi ani o sa mori de oftica.
Raspunde

@14

Acum 9 ani

Sa inteleg ca in doi trei ani o sa aveti un cinematograf in Sibiu?
Raspunde

sfirrr

Acum 9 ani

il compatimesc, de fapt nu vomita ca e mocirla, vomita de frustrare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus