Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Tinerii care, de 1 aprilie, nu fac glume pe blog

Am mai scris despre Noii Golani. I-am urmărit, cândva, pentru un reportaj: foarte discreți, chiar exagerat de suspicioși uneori, și-au văzut de treabă, au făcut un fel de flash-mob pentru Basarabia și pentru ceea ce credeau ei și au plecat la casele lor.
Acum am descoperit că au și un blog. Pe care, de 1 aprilie, au ales să scrie cu totul altceva decât majoritatea celor de-o vârstă cu ei - adică undeva în jurul liceului. Nu tu glumițe de ziua păcălelilor, nu tu istorii, nu tu sondaje. Ci un articol despre împlinirea a 129 de ani de la nașterea poetului Octavian Goga. Da, da, acela a cărui casă natală e pe-o străduță apropiată de casa natală a lui Cioran și la câțiva kilometri de Sibiu. Mai mult, pe lângă articol, Noii Golani cheamă și la o întrunire. ” Grupul de acţiune “Noii golani” Sibiu comemorează, joi, 1 aprilie 2010, 129 de ani de la naşterea poetului şi politicianului ardelean de origine aromână Octavian Goga. Acţiunea va începe la ora 15.30, în Parcul ASTRA, la bustul lui Octavian Goga şi este menită să păstreze vie memoria poetului. Evenimentul continuă seria iniţiativelor prin care dorim să readucem în memoria sibienilor marile personalităţi romaneşti care au busturi în Sibiu”.
Pe internet, pe Noii Golani îi găsiți aici.

Foto: 27martie.wordpress.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 265

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

gabi

Acum 13 ani

felicitari pentru articol.
Raspunde

adi

Acum 13 ani

impresionant, nu ma asteptam la o asemenea relatare. mai exista sperante si pentru relatari echidistante din partea presei fara a incerca sa implice senzationalul doar de dragul de a vinde.
Raspunde

gabriela

Acum 13 ani

senzational asa ceva nu s-a mai pomenit:)) :))
Raspunde

yxqeROvqTTPUv

Acum 12 ani

Home run! Great slugging with that awnser!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus