Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cazan: Ponta e neserios

Copreședintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, susține printr-o declarație de presă că în actualul context în care familia premierului Victor Ponta este cercetată de DNA, acesta dă dovadă de nesriozitate. ”Victor Ponta nu ne surprinde (pentru a nu ştiu câta oară) când evită să dea răspunsuri clare în ceea ce priveşte întrebările legate de diversele afaceri sau proprietăţi ale sale şi ale membrilor familiei sale, deşi este obligat să o facă din poziţia sa de premier, conform prevederilor legale în vigoare. A preferat astăzi la întrebările jurnaliştilor să  răspundă,  în nota sa obişnuită deja,  cu "Hai, mă, chiar sunteţi serioşi ?", aşa cum a refuzat să ne lămurească şi în ceea ce priveşte neclarităţile declaraţiei sale de avere ( care nu este în concordanţă cu cea a soţiei, Daciana Sârbu)”, susține Mircea Cazan.
 
Deputatul PNL face referire la situația în care Victor Ponta, în calitate de deputat şi ulterior de prim-ministru, a încălcat prevederile articolului 3, alineat 3 din Legea nr  176/2010 – Declaraţiile de avere se fac în scris, pe propria răspundere, şi cuprind drepturile şi obligaţiile declarantului, ale soţului / soţiei,  precum şi ale copiilor aflaţi în întreţinere. ”În declaraţiile de avere nu a trecut şi proprietăţile imobiliare şi activele bancare ale soţiei sale. Prin ascunderea a trei case, două terenuri, un autoturism şi 7 conturi bancare a intrat sub incidenţa articolului 28 din Legea 176/2010 –„ Fapta persoanelor care, cu intenţie, depun declaraţii de avere sau declaraţii de interese care nu corespund adevărului constituie infracţiunea de fals în declaraţii şi se pedepseşte potrivit Codului penal”, a mai scris Cazan. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 387

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

dubai

Acum 9 ani

acuma si voi ,s-au nu vedeti cum au o problema ,iute ,iute la dubai ,ceva este suspect cu dubaiu asta ,toti care au dat cite o raita pe la dubai a urmat duba de la dna
Raspunde

@Cazan

Acum 9 ani

Te-a lasat Turcan sa te exprimi? Ai cerut voie?
Raspunde

MOSU

Acum 9 ani

Dle mai cazan nu crezi ca esti un ratat neserios al acestei urbe .... O sa-ti vina si tie randul imbogatitule chiar daca esti din pnl ai sa dai curand cu subsemnatul si ai sa te plimbi cu dubai ultima gaselnita in materie miscare cu auto...Daca Ponta este vinovat sa plateasca daca nu saruti -l cu mare pofta undeva ......si ascundetiva langa AIA...
Raspunde

romaneee

Acum 9 ani

Na las\' ca esti tu serios, Cazane ! Ascunde-te, sa nu te ascunda mititica !!!
Raspunde

cruciatul

Acum 9 ani

mai cazane ia intra pe www. cisnadianul turmentat sa vedem ce parere ai si pe cine susti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus