Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

CSU Sibiu a ramas fara antrenor principal. Oficialii clubului au ȋncheiat colaborarea cu Miodrag Perisic

Miodrag Perisic a demisionat de la CSU Atlassib Sibiu, după doi ani și jumătate petrecuți la cârma formației de pe Cibin.

"CSU Atlassib Sibiu  si  Miodrag Perisic au decis astăzi, de comun acord, să încheie amiabil înțelegerea contractuală. Până la finalul sezonului 2014-2015, atribuțiile antrenorului principal al lui CSU Atlassib Sibiu vor fi preluate de secundul Cătălin Vulc", se arată pe site-ul oficial al clubului. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

5 comentarii

me

Acum 9 ani

Este clar, oamenii sunt resemnati. Sa vine Schommers inapoi.
Raspunde

un nemultumit

Acum 9 ani

filmul asta lam mai vazut altcineva ar trebui sa plece.
Raspunde

vulcservice

Acum 9 ani

Clubul asta trebuie vulcanizat.
Raspunde

Dan

Acum 9 ani

Era si cazul. Partea proasta e ca acum nu vom avea antrenor deloc. Asa se poate explica necalificarea in play-off. Inca un an ratat.
Raspunde

unu ,

Acum 9 ani

si dezastru va continua la toate echipele din campionat cu arestarile astea in masa se va ajuinge unde a ajuns si industria adica in colaps ,bai legea sponsorizari si incurajate primariile s-a investeasca in sport ,am ajund ciuca batailor la toate disciplinele sportive ,nu este de vina ,vulc ,adunativa toti astia cu potenta financiara si sponsorizati sportu ,nu mai este ,indepedenta ,balanta ,ipas ,etc s-a intretina sportu de performanta ,e normal s-a se intimple asta cind pui nepriceputi la federatie ,la aniu se vor mai retrage vreo 3-4 echipe ,dati o lege a sportului si obligati comunitatile s-a investeasca in sport ,uitativa la cfr clu daca nu au mai fost lasati s-a fure au intrat in insolventa ,ma intreb de unde a avut aia s-a plateasca salari la jucatori de 30 000 de euro lunar ceva este suspect inmultiti cu vreo 100 de angajati si vedeti cit iasa lunar dar anual ,nu se poate face performanta daca nu sti pe ce buget te sprijini ,pacat de atmosfera si cel mai performant public din tara ,s-au nu se vede cind sunt meciuri ,echipele adverse se mobilizeaza la o asemenea ,atmosfera incendiara fata de meciurile pe care le disputa in salile lor unde nu se aude numai crainicu sali ,care indeamna publicu sa-si incurajeze echipa ,pacat mai ales ca la sibieni le place sportu ,
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus