Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

FOTO - Un bucurestean construieste cel mai frumos complex turistic din judetul Sibiu

Ideea lui Vasile Răzvan prinde contur în Porumbacu de Sus și arată, la prima vedere, ca un castel din filmele Disney. Interesant este faptul că întreaga construcție a fost ridicată în mai puțin de un an, fiind realizată în întregime din materiale naturale.

Bucureștean la origine, Vasile Răzvan a declarat pentru Turnul Sfatului că întotdeauna s-a simțit atras de Transilvania, în parte și pentru că mama lui este din Ardeal. Așa se face că anul trecut, în luna martie, a demarat la Porumbacu de Sus construcția unui complex turistic pe care vrea să-l transforme în afacere de familie și să se mute definitiv în județul nostru.

”Am ales județul Sibiu pentru că am considerat că este o zonă cu foarte mult potențial. M-am gândit și la Valea Prahovei, însă acolo totul este deja suprapopulat. Ardealul m-a atras dintotdeauna”, spune Răzvan. El se declară încântat și de susținerea pe care a găsit-o din partea autorităților sibiene. ”Au fost foarte înțelegători și receptivi oamenii, am primit un sprijin total din partea lor, chiar dacă veneam din București”, a mai spus Răzvan.

Construcția complexului de la Porumbacu a demarat în luna martie a anului trecut și timp de nouă luni Răzvan s-a ocupat personal de proiect, zi de zi, muncind cot la cot alături de angajați. Totul a fost realizat din materiale naturale, pentru că ”este o construcție care respiră, își păstrează umiditatea și ne oferă ocazia de a trăi în comuniune cu natura”. Ceea ce se poate vedea în imaginile alăturate reprezintă doar unitatea de cazare a complexului, urmând a fi construit și un restaurant, o zonă de joacă, un spațiu de recreere și alte anexe. Tot din materiale naturale.

În momentul de față Vasile Răzvan este în căutarea unui partener de afaceri, alături de care să urgenteze finalizarea proiectului. ”În momentul în care finalizăm finisajele interioare și se poate locui în condiții decente intenționez să mă mut la Porumbacu alături de familie. Din păcate lucrurile nu se mișcă atât de repede pe cât mi-aș dori, întâmpin ceva probleme cu băncile și sunt interesat în momentul de față de găsirea unui partener alături de care să finalizez proiectul. Eu sper ca până la sfârșitul verii să pot deschide oficial pensiunea, dacă găsesc fonduri. Scopul este ca la final proiectul să iasă așa cum mi l-am dorit, să fie ceva unic și natural”, a mai declarat Vasile Răzvan.

Pensiunea urmează să aibă zece camere iar construcția are o suprafață de 320 metri pătrați. Conceptul aparține arhitectului Ileana Mavrodin și încă de pe acum atrage privirile turiștilor și trecătorilor, mulți oprindu-se pentru a o admira sau pentru a face fotografii.

”Tot ce am reușit să fac am făcut cu ajutorul și sprijinul familiei. Soția și copilul mi-au fost permanent alături”, concluzionează Vasile Răzvan.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

13 comentarii

@2

Acum 9 ani

ejti de-a dreptu brost cu P !
Raspunde

D

Acum 9 ani

Mai lipsesc hobitii
Raspunde

Nemilosu

Acum 9 ani

Frumos ca dracu, boul ala nu a fost prin Austria, Ungaria, Bulgaria si sa nu bage banii intr-un rahat pansat? Intrarea seamana cu un vagin
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

E atât de kitschoasă încât are toate șansele să fie o afacere de succes.
Raspunde

siby

Acum 9 ani

Daca aprecierea voastra pentru ceva \"foarte frumos\" se refera la acest \"complex turistic\", atunci inseamna ca nu ati fost in alte locuri cu mult mai frumoase din judetul Sibiu!!!! Dar intotdeauna miticii au stiut sa plateasca reclama prostului gust, si nu ma refer aici la mancare!... hait
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

ce mortal arata ! asa trebuie sa refaca si casele in orasul de jos...medieval :) in spatele complexului de casute ar merge un turnul inclinat din pissa, taj mahal, statuia libertatii in fata. Uitati va la slobozia, are tour eiffel & dallas southfork ranch. s a vazut la alegeri ce turism dezvoltat au :)
Raspunde

adi

Acum 9 ani

Aduce umpic cu stilul lui Imre Makovecz, interesant totusi...
Raspunde

@3 nemilosu`

Acum 9 ani

Ai dreptate, seamana cu vaginu` lu` nevasta-ta!
Raspunde

sica

Acum 9 ani

Nu seamana cu nimic, deaia e fain
Raspunde

Sam

Acum 9 ani

Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce *** ****** [email protected]
Raspunde

Nemilosu

Acum 9 ani

@8 e a lu ma-ta, ca-i mare cat usa. La cat te duce capul, probabil ca si nevasta-ta seamana cu turnuletele alea de lut.
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Este foarte OK, dar de\', sunt acrii strugurii...
Raspunde

cunoscator

Acum 9 ani

am fost in acest complex si este o afacere foarte buna dar in care mai trebuie bani investiti este amplasata intr-o zona f frumoasa mai exact pe valea porumbacului. asa ca cei rautaciosii sa puna puna mana pe lucru si sa lase com de 2 bani
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus