Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

ACTUALIZARE Masina de ridicat masini a luat si stalpul dupa ea. Doua masini avariate, Piete SA va acoperi daunele prin asigurare

ACTUALIZARE

Reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat că daunele vor fi plătite de SC Piețe SA, prin asigurarea care acoperă astfel de probleme.

”Utilajul de ridicări auto a agățat un stâlp de lemn care susținea un cablu de telefonie, avariind două autovehicule. În cazul acestui accident a fost sesizat Inspectoratul de Poliție care a întocmit un proces verbal de constatare. SC Piețe SA va acoperi daunele provocate prin asigurarea contractată, aceasta acoperind și astfel de daune care pot surveni în activitatea zilnică”, a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Știre inițială:

Lucrătorii de la ridicări auto ar putea avea de plătit pagube serioase după ziua de astăzi. Au ridicat o mașină parcată ilegal pe strada Independenței, dar au doborât un stâlp vechi de electricitate, care a avariat, în cădere, o mașină parcată regulamentar.

Întâmplarea a fost fotografiată și postată pe o rețea de socializare de mai mulți sibieni. Se pare că lucrătorii de la ridicări auto au agățat mai întâi firele, în timp ce ridicau mașina parcată ilegal. Nu și-au dat seama la timp și, în mers, au tras prea tare de fire, ceea ce a dezechilibrat stâlpul din lemn. Acesta a căzut apoi pe mașina unui sibian, care era parcată pe un loc marcat.

foto Zeno Popovici /  Calin Turcu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

28 comentarii

Vicent

Acum 9 ani

Macar sa ii dea in judecata si sa le mance tot profitul pe anul trecut. Nesimtitii ridica doar masini din afara orasului si masini de amarasteni. Trec ca vitele pe Calea Dumbravii in fata la Simba unde stau aceleasi BMW parcate pe margine. Sa se duca dupa seful lor marte la mitici, ca de aia l-am exportat.
Raspunde

Sb

Acum 9 ani

Au nevoie hingherii de mașini de bani ptr toti trântorii de la Piețe
Raspunde

Demostene

Acum 9 ani

Eu n-am avut niciodata probleme. Parchez frumos legal si nu-mi ridica nimeni masina. Daca n-am loc merg frumos si doua strazi ca de aia am picioare. Pe de alta parte am vazut masina de la garda ridicata si din cate vad masina din poza are numar de sibiu. Daca ati parcat ilegal sa va fie de bine. Ca pe altii nu-i ridica nu inseamna ca nu ati parcat aiurea.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 9 ani

Au avut noroc! Puteau pali Audu-ul ala alb!Oricum,felicitari asfaltatorilo(modernizatorilor),atit pentru \'\'sugrumarea\'\' raposatului stilp(umiditatea i-a fost fatala) cit si pentru modul maiastru de reparare a totuarului \'\'din contra\'\'.Gut!Sehr gut!Ungleiblich!Burgu-i pe miini bune!Alles klar,ja?
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Bravo bravo!!! Asa le trebuie la handicapati!!! Uneori se impune ridicarea dar de cele mai multe ori sunt abuzuri.
Raspunde

35

Acum 9 ani

da UNGLEIBLICH :)))) Burgu-i pe MIINI bune! Si netu pe maini si mai bune, oder?
Raspunde

Pt 4

Acum 9 ani

Ala alb nu e audi dar nu e problema
Raspunde

pol

Acum 9 ani

Distrugerea stalpilor de electricitate este un fapt penal si se sanctioneaza cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda penala.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 9 ani

@6:E mai putin \'\'nociv\'\' un \'\'i\'\' in loc de \'\'a\'\' decit dorelo-asfaltarile din Burg.@7:E VW?
Raspunde

hahahahahah

Acum 9 ani

lungu cumva?
Raspunde

Tudor

Acum 9 ani

Daca erau cablurile montate la inaltimea corespunzătoare de cel putin 5m nu s-ar fi întâmplat nimic. De vina sunt cei cu cablurile.
Raspunde

Dorel

Acum 9 ani

Dorel este vinovat daca ar fi avut o clasa mai mult ca marfarul ar fi apreciat distanta :))
Raspunde

Klaus Cinstea

Acum 9 ani

...Doamne idioti mai sunt retarzii lu\' Birt de la piata!!!
Raspunde

adi

Acum 9 ani

Daca erau cablurile montate la inaltimea corespunzătoare de cel putin 5m nu s-ar fi întâmplat nimic. De vina sunt cei cu cablurile.
Raspunde

Sicalanul

Acum 9 ani

Apai daca nici stalpu\' n-o fost parcat regulamentar...
Raspunde

@11

Acum 9 ani

De vina e mamica ta. Te rog sa ai o discutie serioasa cu femeia in acest sens
Raspunde

karma?

Acum 9 ani

Mi-e mila de cei care dupa ce ca parcheaza zilnic acolo si trebuie sa se tot urce pe bordura aia (c-asa-i parcarea la noi), s-au mai trezit si cu masinile lovite...
Raspunde

jo

Acum 9 ani

unele comentari aiurea stalp putred,. cablul jos si putin ghinion
Raspunde

dw

Acum 9 ani

Va bate Dumnezeu ticalosilor, sa va ia naiba cu sasalaii vostri cu tot si cu penalul Birt!
Raspunde

popik

Acum 9 ani

da nu v-ar pica un stalp si-n cap sariv-ar ochii..:)))) ahahahaaa....serviciu de *** in folosul comunitatii care-l faceti voi...
Raspunde

driver

Acum 9 ani

lucrul bine facut
Raspunde

:))

Acum 9 ani

stati mai calmi nu patesc aia nimic, ptr aia exista asigurari...doar ca o sa caste mai bine ochii si o sa ridice si mai multe masini parcate aiurea(pacat ca banii se duc tot aiurea ca daca ar face ceva util cu ei nu ar fi probleme)
Raspunde

...

Acum 9 ani

oricum, nu e accident. e distrugere. si aia de la piete merita sa plateasca cu varf si indesat. dosar penal + despagubiri mari pentru cel cu renault-ul
Raspunde

sIbIaNuL

Acum 9 ani

sa le facă proprietarii plângere penala pentru distrugere si neglijenta in serviciu. ASTA merita nesimțiții de la ridicări. Când ii prindem sa-i ardem si noi cu plângeri penale.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Vineri dimineata ridicau o masina de langa benzinaria de pe Calea Dumbravii, dar masina de la SC. PIETE cu care au venit au lasat-o exact in mijlocul trotuarului din fata de la benzinarie, incurcand circulatia poietanilor. Nu este prima data cand o lasa asa in mijlocul trotuarului. Asta denota ca cei de la ridicari care ar trebui sa fie exemplu sunt niste nesimtiti notorii (se vede si pe fetele lor ca au niste priviri tampite, de limitati). De multe ori cand se duc sa ridice masini gonesc cu viteza, am vazut cazuri cand dea bia au mai oprit in timp util la trecerile de pietoni (ex. cele din giratoriul Mihai Viteazu, Dumbravii).
Raspunde

click

Acum 9 ani

aia de ridica`... sa o - su geti - fara frica :)
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

..nu imi sunt la inima baietii dar unii chiar merita sa le fie luate pe sus masinile.Unii au o nesimtire in ei ca,daca ar fi dupa capu\' lor ar intra cu masina in magazin numai sa nu faca febra musculara daca merg mai mult de 50 de metrii
Raspunde

Vasi

Acum 5 ani

Intrebare pentru reprezentantii municipalitatii . Nu este neglijenta in serviciu ? Cine avea in fisa postului atributia de a securiza acele chingi si de a verifica daca acel brat este ridicat la inaltimea corespunzatoare ? Daca se repara din polita RCA automat la noua reinnoire polita va fi mai scump deci un prejudiciu la bugetul local. Se va imputa soferului aceasta diferenta de cost ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus