Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Cazan: Ponta vorbeste de funie in casa spanzuratului

Copreședintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, îi cere premierului Victor Ponta să se abțină în a cere românilor să-și semneze declarații de venit, atâta timp cât el și-a ascun o parte din bunurile ce ar fi trebuit notate în declarația de avere. ”Constat cu regret că premierul Victor Ponta vorbeşte de funie în casa spânzuratului. Domnia sa este ultimul om din România care trebuie să propună aşa ceva, este ultimul om din această ţară care are dreptul să se pronunţe într-o astfel de problemă. De ce? Pentru că începând cu anul 2010, Victor Ponta a comis în formă continuă infracţiunea privind falsul în declaraţii, prevăzută de articolul 326 din Legea nr.286/2009, noul Cod Penal. Concret, toate declaraţiile de avere depuse de Victor Ponta la Camera Deputaţilor contravin legii, în sensul articolului citat din Codul Penal. Victor Ponta nu şi-a trecut în declaraţiile de avere şi bunurile şi pasivele soţiei sale, Daciana Octavia Sârbu”, a declarat Mircea Cazan.
Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat săptămâna trecută că reintroducerea declarației anuale de venit pentru cetățeni ar putea determina reducerea birocrației și combaterea evaziunii fiscale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

max

Acum 9 ani

Este incredibil cat tupeu are milogul asta care se afisa cu psd-ul si cindrea acum 2 ani.
Raspunde

las fierbinti

Acum 9 ani

Atentie PNL-isti,tot capitalul de imagine al lui Iohannis se duce de rapa daca promovati epavele astea... Neagu cazan turcan ariton tamaian,fosile din fsn usl etc
Raspunde

@77

Acum 9 ani

are dreptate Max si pe langa se pare ca VULPEA ISI SCHIMBA BLANA ......
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 9 ani

Desi stia,in 2012 ca Ponta \'\'o umblat cu lucruri slabe\'\' din 2010 incoace,asta nu l-a oprit pe deontologu\'cu megafon sa-l pupe-n... vorba aia.A avut ieri,brusc si dintr-o data o revelatie:pasivele Dacianei.Evident,daca pui in cumpana pasivele Dacianei cu activele d-nei Brunchea(fost PDL,actual dodolot PNL),pe care o porcaiau toti PNL-istii si FDGR-istii in CL Sibiu,cea din urma cistiga.Cum mama dracului sa te mai duci la vot?Daca se dizolva Parlamentul asta de borfasi,pe cine punem in loc?
Raspunde

atentie la poza :)

Acum 9 ani

Super tare,la articolul in care se ia de ponta si daciana e poza in care tine portavocea psd-istilor,asta e cazan si acum,si da,toti cei comentati de voi mai sus
Raspunde

DVD

Acum 9 ani

a fost ponta scasa la tine mai parlamentarule ? te-a intrebat de bordelul pe care il dezvolti in zona calea dumbravii mai spinzuratule
Raspunde

vecina

Acum 9 ani

vezi mai bine de colegul tau Neagu,si intreabal pe el cum a obtinut el Metalcarul.
Raspunde

###

Acum 9 ani

Halal echipă și-a ales dl. Klaus. Cred că nici nu știe ce prevede doctrina liberală!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus