Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Senatorul Iliesiu (ex-PNL, ex-PLR, ex-independent) s-a inscris in PSD. "De azi, penibilul poarta un nume"

Ales al sibienilor în Senatul României de la finele lui 2012, Sorin Ilieșiu a anunțat astăzi că renunță la statutul de senator independent pentru a deveni membru al Partidului Social Democrat. ”Am de făcut un anunț important pentru noi, pentru parlamentarii României, pentru țara noastră, pentru poporul nostru. Începând de astăzi nu voi mai fi senator independent, mă voi înscrie într-un nou partid, un partid care a decis să-și asume proiectul național de reformare morală a societății românești, a României, a poporului român. Acest nou partid este de fapt unul dintre cele mai vechi partide din România, înființat în secolul XIX, numele lui a rămas în principiu neschimbat, se numește Partidul Social Democrat”, a declarat Ilieșiu, potrivit Hotnews, care citează Agerpres.
În replică, senatorul social-democrat Ilie Sârbu, socrul președintelui PSD, Victor Ponta, a spus că Ilieșiu nu este un senator oarecare, dar liberalul Puiu Hașotti l-a ironizat aspru pe fostul său coleg. ”Am asistat din partea domnului Ilieșiu la cea mai comică și cea mai penibilă declarație pe care am ascultat-o în Parlamentul României, anume că PSD este un partid istoric. Știți în ce măsură poate fi PSD un partid istoric? În aceeași măsură în care Ion Iliescu (...) se va înscrie în PNL, ceea ce este chiar imposibil. Iar dacă penibilul, până astăzi, domnule Ilieșiu, nu purta un nume, de astăzi poartă - este numele dvs.”, a declarat Hașotti, citat de aceleași surse.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

27 comentarii

wwww

Acum 8 ani

BLEAHHHHHH.....te-apuca greata cand vezi o asemenea fosila traseista politic.
Raspunde

Cititor

Acum 8 ani

Scârbos! Un JEG! Dar să vedeți că la următoarele alegeri bravii cetățeni din Sibiu, tot vor vota în proporție de vreo 25% pentru el, dacă nu mai mult.
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

S -a intors la origini : pupincurist ceausist pana in \'89 a dat impresia convertirii si a fost coregizor al lung -metrajului \"Piata Universitatii \", etc. Acum si -a incheiat ciclul penibilul. Unde -l putem intalni in Sibiu?
Raspunde

@

Acum 8 ani

O alegere inteleapta!
Raspunde

huo

Acum 8 ani

Un *** de politician
Raspunde

birrrrrrrrrrrrrr

Acum 8 ani

asta ii cel maqi MARE PAPAGAL CARE LAM VAZUT IN VIATA MEA.
Raspunde

au sunat trompetele lui Turcan

Acum 8 ani

Sa vina PUNGA
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Să fie într-un ceas bun. Numai de n-ar fi păcăleală de 1 aprilie.
Raspunde

fuk

Acum 8 ani

Oricum PSD -ul la facut senator! Liberalii erau pe nicăieri ...
Raspunde

vasiladi

Acum 8 ani

sa se inscrie la baia mare sau de unde dracu ii ca si blonda turcana care nu-i din sibiu,botoseneanca sau focseneanca basista
Raspunde

eu sb

Acum 8 ani

Cine l-a propus sa candideze in Sb. , trebuie sa raspunda...de ce noi sibienii suntem tratati asa. Vrem numai sibieni in parlament!
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Traseist
Raspunde

adiarc

Acum 8 ani

Prin câte locuri a trecut , cred ca cel mai bine i-ar sta sa facă trotuarul......
Raspunde

Marina

Acum 8 ani

Succesul stă la îndemâna oricui deschide uşile - nu e nevoie decât de cheile potrivite, iar ele se află deja în tine. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: marina.300.info***
Raspunde

M&M

Acum 8 ani

Hmmm, Sorin Iliesiu, un incompetent care a ajuns senator al României datorită incompetenței celui care l-a propus. Dacă ați avea ocazia să stați de vorbă cu el 10 minute ați remarca fanfaronismul și cultura de fațadă. În rest doar formă fără fond. Un neica nimeni care chiar crede că i se cuvine acest nemeritat statut de senator. Din păcate trebuie să mai suportăm 2 ani rușinea de a avea un așa senator de Sibiu. Ar fi de dorit ca faptele acestui jenant să nu mai apară în nici o publicație locală deoarece el în realitate nu reprezintă pe nimeni.
Raspunde

tudor

Acum 8 ani

ba asta a fost marea pacaleala a politicenior natiei noastre in ultimi 25 de ani ,bai nea iliesiule aia din campanie cu sibiu in patrimoniu mondial ,UNESCO,cum ramine s-au teai inspirat dupa modelu la nu-i dau numele ,unui cu marile proiecte [spitalu regional de urgenta si multe alte gogosi de campanie ,intre timp a facut fis toate ,dute si nu mai hai ,iai cu tine pe toti tradatori sibiului nu meritati nici rupatori de bilete la piata ,dar nu aia de transilvania ,acolo gratis
Raspunde

PNL

Acum 8 ani

Poate isi aduce aminte Cazan cum l-a facut pe asta senator de Sibiu....
Raspunde

nik

Acum 8 ani

d-le Cazan ce faci pui pe liste toti mitici in loc sa pui sibieni si uite ce patest.
Raspunde

Csaba

Acum 8 ani

Puterea de a \"atrage\" este în tine şi trebuie să nu te îndoieşti nici o clipă de existenţa ei. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la ***: munca.de.acasa2002***
Raspunde

halllo

Acum 8 ani

...si Tamaian a crezut in el - sala Thalia in 2013 !!
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

..face de ras prin comportamentul lui pe restul de revolutionari adevarati nu aia cu carnet si au stat acasa la caldurica la vremuri grele.
Raspunde

Vlad

Acum 8 ani

Oare in locul regizorului de film ( oare cum or fi filmele astuia, daca in politica e asa) nu trebuia sa fie dr. Sabau din Sibiu? Parca cu el a fost Cazan pe la prezentari pe Arena dincapitala......si cu ce s-a intors.....RUSINE....
Raspunde

pt 9. fuk (IP 216.185.39.172)

Acum 8 ani

Draga cititorule : Esti caraghios!!!!! Daca PSD a fost motorul campaniei parlamentare din 2012 in Mun. Sibiu, atunci d-ta habar nu ai de date statistice si respectiv traditie in vot politic in MUn. Sibiu. Retine : Nici o data in istoria de dupa 1990 PSD nu a depasit(singur, fara aliante cu PNL) pragul de 25 % in vot politic. In 2008, PNL a fost peste PSD la senat in MUn. Sibiu, in 2004 Alianta DA(PNL+PD) a zdrobit PSD in mun, in 2000 la fe PRM a fost pe primul loc urmat de PNL si pe 3 PDSRl, iar in 1996 CDR a foscut acelasi lucru 49%, iar PDSR 11%. DEci aia cu PSD motor electoral la parlmanetare in Sibiu, chiar nu stiu de unde ai scos-o. Putina decenta nu ar strica...daca nu cunoastem un lucru ar fi bine sa ne documentam inainte. IN rest, optiunile politice sunt individuale, la fel si opiniile...dar sa nu incercam a convinge pe altii sa creada in date false pe care le expunem individual
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

23, cei care au votat pnl în 2012 au fost la fel de prosti(ți) ca și cei care au votat psd.
Raspunde

pt 24. joseph (IP 86.34.5.101)

Acum 8 ani

Ok Joseph, nu caut sa intru in polemica cu nimeni. Doream doar ca orice discutie asa cum este si normal sa se bazeze pe informatii corecte, sa nu introducem pe nimeni in confuzie cu nimic....pana la urma asta este important. Repet, opiniile politice sunt individuale iar eu nu am expus vreuna. Numai bine!
Raspunde

hop

Acum 8 ani

alt lucru slab.....!!!!!!!!sa se termine odata cu astia!!!!!
Raspunde

adevar

Acum 8 ani

suntem inconjurati de oameni fara valoare. Ce sanse avem?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus