Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Presedintele Iohannis a eliberat-o din functie pe judecatoarea Gabriela Berghezan, din cadrul Tribunalului Sibiu

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul ”privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Sibiu a doamnei Gabriela Liliana Berghezan — pensionare, la data de 10 aprilie 2015”.

Gabriela Liliana Berghezan deține în acest moment funcția de judecător în cadrul secţiei a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal din cadrul Tribunalului Sibiu.

Numele Gabrielei Liliana Berghezan a apărut în presă, în ultimii ani, legat de condamnarea la închisoare cu executare a prim-procurorului Ioan Berghezan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

JUDEX

Acum 9 ani

noi sibieni asteptam aducerea deconcentratelor inapoi inclusiv curtea de apel ca ne sta rau s-a ne conduca niste catune +asta onseamna vreo 1000 de locuri de munca ,daca tot platim taxe si impozite ,s-a beneficieze ai nostri sibieni de bani incasati ,stiu ca uni si-au pus la adapost joburile multor sibieni ,vindindune ,dar aici este vorba de notorietatea sibiului nu de mofturile la uni care se da si sibieni GET SI BEGET
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Ni la oi ma!
Raspunde

ion

Acum 9 ani

De ce? E frica de CSM? dUPA ce a dat niste hotarari, total ilegale, si-a incasat comisionul si pleaca in pensie Dumnezeu are grija de toti!!!!!!!!!!
Raspunde

Ana

Acum 9 ani

Sa aiba o parte de pensie. Nu trebuie privit un om prim prisma altor persoane, ea a fost o fata dintr-o familie de oameni cu credinta, bine educata, este un om, ca s-a intimplat sa fie târâtă în gura lumii de partenerul de viață, asta e. Dar privită doar ea sa știți că e de omenie. Daca a greșit profesional tot ea va raspunde. Sa fi sanatoasa Gabi
Raspunde

doru

Acum 9 ani

Cand ai credinta in Dumnezeu nu lasi oameni nevinovati sa plateasca pe nedrept. Gabi si tu ai o fiica, pe nedrept ai decis soarta unor oameni nevinovati, pentru BANI. cei ai facut tu este cu mult peste ce a facut nelu al tau. Nu ai invatat nimic de la preotii din bisericiile in care ai mers. Acum esti si tu o mama singura cu o fiiica, sa ai parte doar de lacrimile pe care le-ai pricinuit unei MAME... E SAPTAMANA MARE A PASTELUI,
Raspunde

eliza

Acum 9 ani

Adu-ți aminte că toți cei care reușesc în viață au început prost și trec prin multe greutăți înainte de a reuși. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la *** elizalungu2009***
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Nii tu, ma
Raspunde

adi3

Acum 9 ani

da pe judecatoarea care a dat sentinta in 2007 ca fdgr e urmasul grupului etnic german hitlerist,si care de fapt a fost interzis prin DECRET REGAlL si nu de catre comunusti no dato jos?nu ca ...ste el dece!
Raspunde

@8

Acum 9 ani

tu esti la fel de idiot ca judecatoarea aia. FDGR nu poate fi urmasul nimanui. Citeste si documenteaza-te inainte sa repeti lozinci de o prostie crunta. tu esti urmasul carui trib de tigani?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus