Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Anul magazinelor noi in Sibiu: Penny Market, Kaufland, Carrefour, Hornbach

Cel puțin patru mari retaileri vor deschide noi magazine în acest an la Sibiu. Prima panglică tăiată va fi pe strada Alba Iulia, de către Penny Market. Care au planuri serioase de extindere în Sibiu. De altfel, zona intersecției străzilor Alba Iulia cu Maramureșului și Malului va deveni una cu un ridicat flux comercial, având în vedere că peste drum de cei de la Penny Market urmează să se deschidă în luna septembrie a acestui an și un hipermarket Kaufland.

Primul nou Penny Market. Planurile prevăd și altele

Lucrările de construire a noului magazin Penny Market tocmai au început. Potrivit datelor contractuale, aceste lucrări ar urma fi finalizate în termen de patru luni, ceea ce face din luna august un termen rezonabil de deschidere a noului magazin. În acordul de mediu aprobat pentru Rewe Projektentwicklung România, beneficiarul investiției, este detaliat faptul că magazinul va fi ridicat pe un teren cu o suprafață totală de 5.000 de mp, accesul principal urmând a fi făcut din strada Alba Iulia. Un acces secundar va fi amenajat din strada Ștrandului. Magazinul va avea o arie utilă de aproape 1300 de mp, în cadrul căreia se înscriu și cei aproape 70 de mp destinați unei săli de vânzare a zonei de carmangerie. Numărul locurilor de parcare prevăzute în proiect a fi amenajate este de 65.
Cei de la Rewe nu intenționează, însă, să își oprească expansiunea în Sibiu. Surse din piață arată că reprezentanții retailerului german sunt în căutarea altor cinci-șase terenuri de 5 – 6.000 de mp, pe care să ridice noi magazine.

Kaufland-ul va schimba intersecția

La câteva săptămâni după Penny Market, peste drum, ar urma să fie deschis și magazinul Kaufland. Acesta va fi amenajat pe terenul ocupat până la începutul acestui an de halele Polsib, devenite istorie de acum. Clădirea care va adăposti Kauflandul va avea o suprafață de puțin peste 4.600 de mp, iar numărul locurilor de parcare aferente este de 203. În această parcare va fi amenajat un acces direct din sensul giratoriu existent, a cărui configurație va fi modificată. Potrivit documentelor deja aprobate, un al doilea acces va fi creat de pe strada Malului și va fi destinat autocamioanelor. Pentru intervenții de urgență va mai fi creat un acces și de pe strada Alpinismului.

Hornbach, tot prin toamnă

Deschiderea magazinului de materiale de construcții și grădinărit Hornbach este programată tot pentru anul în curs. Cel mai probabil, arată surse din piață, este vorba de luna septembrie. În vederea acestei deschideri, cei de la Hornbach vor reamenaja clădirea pe care au cumpărat-o anul trecut și unde a funcționat Obi, înainte ca acest retailer să se retragă de pe piața din România. Cei de la Obi și-au deschis magazinul în 2010, pe o suprafață de 10.000 de mp, sub media de 11.600 de mp pe care o raportează cei de la Hornbach.

Carrefour mai deschide un magazin

Deocamdată neanunțată oficial, expansiunea celor de la Carrefour în Sibiu va fi făcută în cursul acestui an. Catalogat drept cel mai mare retailer la nivel european, Carrefour intenționează să deschidă un nou magazin în zona pieței Rahova. Surse neconfirmate oficial vorbesc despre clădirea aflată chiar lângă piața agro-alimentară, unde acum funcționează un magazin cu produse importate exclusiv din China.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

39 comentarii

io

Acum 9 ani

Carrefour deschid un Carrefour market in locul Interexului. :)
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

Ma bucur cand apar fabrici noi \' mai ales in zona de vest.....cat despre magazine sunt deja destule.....
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

...atunci sa vedeti ambuteiaje in zona Alba Iulia cu Malului si Strandului.Macar Carrefour,Horbach si Penny vor plati taxe si impozite Sibiului si nu cum este dincolo ,celor din Selimbar...un plus de bani la buget
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Bine primaria! (sarcasm)
Raspunde

eu

Acum 9 ani

daca nu faceti si un mall adevarat,cu cinema multiplex,tot degeaba!
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 9 ani

vrem cinema adevarat si mall pe mai multe etaje
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

pt @6 ai \'\'mAL & ginema cu pitzi pe toace inclus\'\' la iasov, te poti muta acolo :) prin pitesti, targoviste ai acces direct la rm valcea. e doar putin mai departe. cat despre carrefour...probabil un supermarket express, ori in complexul de la piata ori in locul interex.
Raspunde

virgil

Acum 9 ani

se deschid mari magazine in zona unde mai sunt ,sau se deschid unul langa altul.In zona garii cand se va deschide un market ??
Raspunde

@8

Acum 9 ani

in zona garii se va deschide un mall pe mai multe etaje :D in locul fabricilor din spatele trei stejari. cu multiplex aqualand magazine etc inclusiv un carrefur de 8000 mp. ps in proiect mai sunt in zona si cc 20 blocuri
Raspunde

Corectie

Acum 9 ani

Titlul corect al articolului: \"Anusul magazinelor noi în Sibiu .. \"
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

sibieni vom avea in sfarsit ocazia sa incetam sa alimentam buzunarele largi ale lui maricuta din selimbar.
Raspunde

pt 11

Acum 9 ani

ar trebui ca selimbarul sa fie unit cu sibiul. destule porcarii s-au facut in selimbar, mai ales ca primarul va fi invitat la explicatii ....
Raspunde

@5@6

Acum 9 ani

Voi aveți o obsesie cu multiplexul!!! Parcă v-a fătat m a m a voastră în cinematografe. Sunt curios dacă știți ce e acela un cinematograf???? Mă întreb cui i-ar mai trebui?? În afară de niște idioți ca voi, nu văd mulți interesați...
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Fix-pix! De unde bani pt. toți rechinii ăștia?!
Raspunde

@5,6

Acum 9 ani

Retardatilorrrr....bagati-va cel mai nou film de pe siteuri online free de filme pe plasma si mai taceti dreaq de venetici jegosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mars la voi in Iasov sau Prazburgia fomistilor!!!
Raspunde

@15

Acum 9 ani

Stirea zilei in catunul Sighii La noi la tara se cce un Careffour express sau Hornbach poate o sa deschida un magazin mai marisor SI VA MAI PLANGETI CA SUNTETI CONSIDERATI NISTE SARNTOCI NECIVILIZATI SI FUDULI DE RESTUL ROMANILOR Voi chiar nu realizati cat de penibili sunteti cu articolul asta
Raspunde

eliza

Acum 9 ani

Adu-ți aminte că toți cei care reușesc în viață au început prost și trec prin multe greutăți înainte de a reuși. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la *** elizalungu2009***
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

moldovean din vrancea, dragosloveni (@16)... vrei sa faci urmatoarea \'\'tradushere\'\'? \'\'...La noi la tara se cce un...\'\'
Raspunde

cititor atent

Acum 9 ani

Traian Deleanu, Şoseaua Alba Iulia este numele corect...Pune mâna şi citeşte indexul străzilor din municipiul Sibiu!
Raspunde

toni sapa

Acum 9 ani

bai ala de la 16 ,ai vrea tu ,ca orasele importante din tara s-a arete precum catunu sibiu ,tu trebuie ca este dontro padure ,s-au de-pe fundu unui lac desecat ,ba tarane vezi cind intri in sighi [sibiu]sa-ti lasi galosi la intrarea in judet ca s-a nu-ti recunoasca originea ,ba mirlanule de acea ti-ai adus toate neamurile in sibiu ,vezi ca se deschide datorita primaritei inca vreo 10 000 de npi locuri de munca adauga pe cele lasate de johannis vreo 50000 si mai pune alea promise in campanie de sefu tau cindrea inca 11 000 si fa o adunare ,catunu tau ca populatie cred ca intra in cel mai mare bloc de locuinte din transilvania ,ala de linga ,piata rahovei ,grabestete si chemati neamurile care au mai ramas acasa in catunu tau s-a nu se ocupe locurile de munca in sibiu ,frustratule ,te doare sibiu mai tare ca pwe olguta de craiova si pe gelu de amaresti de sus ,dute in cocina ta si nu mai polua aeru sibiului ROGOJINA ,ca stati de 70 deani cu miinile in buzunarele sibienilor ,paduchilor ,istoria se intoarce la normalitate voi veti fi ce at-i fost niste nevertrebate si noi vom vom fi ce am fost inainte de 49 ,adica mica ,VIENA ,mars la necivilizatie si la ale lui mitica
Raspunde

@toni sapa

Acum 9 ani

Bai amice ...tu chiar crezi ce scrii ....sau scrii dupa dictare de la joseph postacul lingau atotstiutor?...dar de ce dreaq nu te invata si ceva gramatica ,popandaule?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

@9 ai ceva detalii? Ma intereseaza in mod direct. Astept acele constructii de ani ...
Raspunde

praf de voi

Acum 9 ani

Rahatilor nu mai comentati aiurea si puneti osul la treaba,sunteti obisnuiti sa fie totul pe tava .la munca cu voi!sa va curatati rahatul din fata blocului si mai lasati Cinematograful si Mall-urile.
Raspunde

Sile catanezu

Acum 9 ani

Pana cand domnilor s-a fim subjugati de mafile straine care ne prostesc cu magazinele lor??? Haide-ti cu totii sa cumparam de la romanii nostri adevarati Transagape, ***, Sevis, Iony. Sa n-e mai lase cu strainii aia ca sunt niste betivani care au ales calea pierzaniei.
Raspunde

@24

Acum 9 ani

Per ansamblu poate ai dreptate....pune insa mana pe carte pt ca iti bati joc de lb. romana in stil barbar...Transagape e praf si pulbere la calitate,la fel si Iony....in schimb despre lactatele de la Sevis am doar cuvinte de lauda...si culmea e ca aceasta firma e a penalului de carabulea!
Raspunde

@25

Acum 9 ani

tu ia de la vel pitar ceva ce nu poate sa manince nici porcii. Iar esti de servici la denigrat produse sibiene, stirpitura.
Raspunde

@26

Acum 9 ani

Starpitura tu esti papagal pupincurist ...jet in MM de kkt!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

@20

Acum 9 ani

Uite imi fac autocritica , daca insa rectifici si tu ... Inainte de 49 Sibiul nu era mica Viena era ffffffff mica Viena ....micutz foc
Raspunde

@28

Acum 9 ani

Nu era ffffffffff mica Viena, era marele Sibiu, asta nu-i oras ca sa stea in umbra altor orase ca voi, ofticatule.
Raspunde

@27

Acum 9 ani

Jet nejet, te-am desconspirat cine esti cu adevarat si cu ce te ocupi, sabotorule.
Raspunde

@28

Acum 9 ani

Fiecare cioara( vezi Cioaba si Mailat) isi lauda puiul! Asadar citez din INSSE sibiu oras de rangul trei cu popilatie de 135 000 de suflete fara zona metropolitana administritativ existenta. Acum ca tu ai orgasm social la chestia cu Viena treaba ta dar totusi exista o limita a grandomaniei peste care chestia devine patologica. E mai citov ala cu multiplexurile lui. Desi si aia e tot o obsesie fiindca alea sunt investitii publice si nu private , macar are o perspectiva peste vreo 50 de ani . Tu cu Viena ta frizezi ridicolul !
Raspunde

@31

Acum 9 ani

Popilație aveți voi la Gîrcin în rezidențiale!Zona metropolitană Săcele, bleah!
Raspunde

pt @9

Acum 9 ani

Si pe mine ma intereseaza ce se intampla cu terenul fostei fabrici Mecanica, si mai ales de ce in ultimile saptamani au fost depozitate pe acesta sute de mc de pamant extras din excavari. In zona este un praf incredibil. Poate ar trebui realizat un articol si despre acest teren care este un focar de infectie in momentul de fata, unde colcaie sobolanii, iar taximetristii care merg spre gara se opresc pentru a-si face nevoile fiziologice si a-si arunca mizeria din masini, iar basculele cu pamant nu-si dau rand sa descarce in timpul zilei.
Raspunde

@33

Acum 9 ani

Si ce aștepți??? Să vină cineva și să ia cuvântul în numele tău? Scrie tu așa ca anonim, pe bloguri abscure și, garantat, problema ta va fi eliminată. Ne-am învățat să așteptăm să fie altcineva cu spirit civic, noi să chibițăm de la peluză. Pune mâna pe telefon, pe stilou, sună autoritățile, scrie, fă o poză!!!! Atunci demonstrezi că te interesează ce e în jurul tău. De sforăituri și grohăituri e plină piața...
Raspunde

@34

Acum 9 ani

Oare de unde stii ca nu am facut deja tot ce ai mentionat mai sus? Ai cumva impresia ca esti singurul pe care il duce capul cu ce trebuie facut in tara asta?! Problema este ca dupa toate aceste demersuri nu a luat nimeni nici o masura, a fost si Politia Locala si a constatat, cei de la Garda Nationala de Mediu stiu de problema, dar toata lumea ridica din umeri. Nu te mai da asa destept ca nu esti buricul pamantului.
Raspunde

ION

Acum 9 ani

PENTRU STUDENT VALCEAN: dUTE IN ..... .... LA VALCEA TA SI FA-TI CINEMA
Raspunde

GHIURI

Acum 9 ani

PTR 16, CUM P....A M..I \"Sighi catun\", Boule pana a venii in Sibiu ai auzit de el, handicapatule ?
Raspunde

un om nacajit

Acum 9 ani

cine palaria mea tot cumapara atata? ca din salariu nu-mi permit decat sa platesc chiria de 100 euro pe luna si imi mai raman 400 de lei pentru mancare; cine sa tot cumpere atatea E-uri? de economii nici nu mai vorbim; voi va descurcati mai bine?
Raspunde

Horia Sima

Acum 9 ani

MarketGlory este un joc de strategie, in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Este un joc de browser online, prin urmare nu trebuie sa va instalati niciun program suplimentar pentru a juca, disponibil la urmatorul link: ***www.marketglory.com/strategygame/tornado2014 Este unul dintre putinele jocuri de business in care sunteti rasplatiti pentru activitatea zilnica. Fiind un joc de simulare, va ofera posibilitatea de a lupta, de a munci, de a deschide companii si de a porni razboaie. Este un joc foarte complex si cu cat jucati mai mult, cu atat veti avea mai multe optiuni pentru dezvoltarea personala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus