Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Top 10 afaceri de vanzare in Sibiu: De la cateva mii de lei la aproape jumatate de milion de euro

Top 10 afaceri de vanzare in Sibiu: De la cateva mii de lei la aproape jumatate de milion de euro

O societate de taxi cu zece mașini, un magazin de încălțăminte și îmbrăcăminte, o fermă de ciuperci, o fabrică de lapte sau o pensiune dotată complet, toate sunt de vânzare ”la cheie” în Sibiu. Unele costă doar câteva zeci de mii de lei, cum este cazul unei covrigării, altele ajung până la câteva sute de mii de euro, cum este cazul unei fabrici de textile.

Găsiți mai jos, crescător, un top zece afaceri de vânzare în Sibiu:

Locul 10

Gogoșerie-covrigărie: 20.000 de lei

Este poate cea mai la modă afacere din ultimii ani, prin toate orașele țării apărând și dispărând la fel de repede. Dacă sunteți interesați, există una de vânzare în Sibiu, cu toate dotările necesare: un malaxor, trei mese de frământat și pregătit aluatul, două fripteuze, aragaz, chiuveta cu frigider și junkers (n. r. așa zice vânzătoarea), cuptor de covrigi și pizza pe gaz cu bandă, lung de aproximativ patru metri.  ”Activitatea este în desfășurare în acest moment”, spune patronul, pe nume Ileana Topea. Anunțul este aici.

Locul 9

Magazin de haine și pantofi: 4.900 de euro

Unitatea este deschisă doar de trei luni și se vinde pentru că patronul își schimbă domiciliul. Zice el. Dar locația este ultracentrală, contractul de închiriere valabil pe doi ani, suprafața de 58 mp, are încălzire centrală, termopane, internet, telefon și marfă cu valoare de vânzare de peste 9000 euro. Dacă vă face cu ochiul, mai multe detalii găsiți aici.

Locul 8

Cafenea în Piața Mică: 15.000 de euro

Proprietarul nu spune de ce o vinde, dar o laudă: ”amplasată în zona cu cel mai intens vad comercial din Sibiu, cafeneaua este complet dotată, utilată și mobilată. Deține veranda care servește ca terasă pe tot cursul anului și posibiltitatea amenajării unei terase de vară pe domeniul public”. Dacă v-ați visat vreodată patron în centrul Sibiului și aveți cel puțin 15.000 de euro, găsiți mai multe detalii aici.

Locul 7

Pizzerie în centru: 49.000 de euro

Coform proprietarului, se pare că este una dintre cele mai frumoase și mai profitabile pizzerii din Sibiu. ”Vad comercial tot timpul anului și clientela formată, cu numerele de telefon pentru comenzile la domiciliu. Spațiul este dotat cu toate aparaturile și mobilierul necesar. Spațiul este compus din două încăperi pentru servitul mesei (48 locuri) și are un bar. Chiria lunară este de 1.000 euro”, spune patronul. Cui îi place pizza și vrea să angajeze și pizzer, poate vedea mai multe aici.

Locul 6

Firmă de taxi cu 10 mașini – 100.000 de euro

Aici am încercat să afăm de la patron despre care dintre firmele cunoscute din Sibiu este vorba, însă a refuzat să ne spună ”la telefon”. Cert este că firma vine cu zece autoturisme cu licență și alte acte de funcționare cu valabilitate la zi. Mașinile sunt Dacia Logan, fabricate între 2007 și 2010, și au între 35.000 de km la bord și 295.000 de km. Pentru profesioniști, este specificat faptul că toate autoturismele sunt dotate cu instalație GPL TOMASETTO ACHILLE cu rezervor de 40 litri, stație emisie-recepție MOTOROLA și aparat de taxat SELIROM. Dacă visați să circulați gratuit cu taxiul în Sibiu, și aveți 100.000 de euro negociabili, găsiți detalii aici.

Locul 5

Cazare regim hotelier – 140.000 de euro

Practic este vorba despre patru garsoniere în blocul de la intersecția Căii Dumbrăvii cu Bulevardul Milea. Vânzătorul spune că toate camerele sunt licențiate de Ministerul Turismului și clasificate cu două stele. „Locația este ultracentrală iar camerele sunt concepute arhitectural impecabil servind tuturor exigențelor de clienți”. Mai mult decât atât, indicatorul grad de ocupare poate fi verificat din datele contabile care vor putea fi puse la dispoziție. Dacă vă atrage o afacere în turism, găsiți aici detalii.

Locul 4

Fabrică de lactate – 271.000 de euro

Aici nu-i vorba de o vânzare ci de o licitație, firma  SC Lactocrist SRL din Cristian fiind în faliment. 271.800 de euro (inclusiv TVA) este prețul cerut la ultima licitație: în acest preț intră atât hala, cât și utilajele de producție, toate fiind evaluate inițial la aproape jumătate de milion de euro. Potrivit datelor publicate de Ministerul Finanțelor, SC Lactocrist SRL a înregistrat în 2008 o cifră de afaceri de aproape un milion de lei, realizată cu un număr de șapte angajați. În anul intrării în faliment, societatea înregistra datorii totale de 1,8 milioane de lei. Alte detalii găsiți aici.

Locul 3

Fermă de ciuperci – 300.000 de euro

Ferma de ciuperci se află în Poplaca și a fost construită în perioada 2012-2013. A functionat doar 13 luni și vânzătorul spune că ”este relativ nouă și este compusă dintr-un teren de aproximativ 12.000 mp, 8 tunele de producție individuală, fiecare având o suprafață de 136 mp”. Dacă nu vă plac ciupercile, investiția este versatilă, putându-se transforma în producție de legume sau flori. La prețul de 300.000 trebuie adăugat și TVA-ul, iar detalii se găsesc aici.

Locul 2

Algenia Confex – 405.000 de euro

Fabrica este cunoscută în Sibiu și este vândută cu totul de lichidatorul judiciar. De la clădirea cu parter, trei etaje și mansardă în care sunt spații de producție și birouri de peste 1000 de mp, până la clădirea administrativă cu patru etaje și mansardă, în suprafață de 867 de mp, mijloace fixe precum mașini de cusut sau de surfilat, precum și alte echipamente de producție și auxiliare. Nota Bene: Prețul este redus cu 45%, deoarece au mai fost patru licitații! Detalii aici.

Locul I

Pensiune în Sibiel – 556.000 de euro

Este adevărat, prețul de 556.000 de euro a fost la prima licitație, pentru că trebuie să știți că pensiunea este executată silit. Are nu mai puțin de 20 de camere, restaurant, sală de conferințe cu 80 de locuri, saună și piscină. A ajuns să fie scoasă la vânzare în urma falimentului SC Media Trading  SRL, procedură deschisă tocmai în primăvara anului 2012. La ultima licitație garanția de participare a fost de 50.400 euro. Detalii aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

Laviniu

Acum 8 ani

Si totusi, cea mai buna afacera pentru noi sibienii ar fi un cinema multiplex, unde sa vedem cele mai noi si interesante filme. Cum se poate sa nu apara pe aceasta lista??
Raspunde

@ 1

Acum 8 ani

stai si asteapta!!!
Raspunde

@laviniu

Acum 8 ani

Am 2 lucruri pentru tine: Astea sunt firme de vanzare ... si un cinema multiplex ar falimenta instant in sibiu, la fel si un mall mai mare. Nu avem populatia necesara inca. Mai trebuie vreo 60 000 de oameni tineri pentru a fi fezabil o astfel de investitie. Momentan sibiul e oras micut, cu populatie imbatranita care sufera de un drenaj de oameni. Sa speram ca nu va iesi fodor si se vor schimba consilierii locali .. sa plece obsedatii de turism si sa vina niste economisti adevarati.
Raspunde

@3

Acum 8 ani

Multiplex exista in orase ca Baia Mare si Tg. Muresc, care in cel mai bun caz sunt similare cu Sibiul. De ce acolo nu intra in faliment?
Raspunde

Tropinii noi

Acum 8 ani

Dar pe cand cinema multiplex si locuri de grătare si piknik pentru familiile care plătesc impozite, domnilor?
Raspunde

@4

Acum 8 ani

Nu te gandi ca alea merg de duduie ca nu au salile pline ca in alte orase (cluj, bucuresti, timisoara). Cel mai probabil merg asa pe un trend descendent daca nu pe pierdere curata. Si oricum Tg. Mures are o populatie mult mai intinerita ca a sibiului. La noi pleaca toti tinerii spre alte orase mai mari pentru ca aici nu se face nimic. Doar din turism nu poti trai si nici din investitii doar asa care sa fure privirea.
Raspunde

uuuaa

Acum 8 ani

patroni de kkt tepe si au fugit
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

cineva are fetis cu multiplex, cinemaplex etc :)))....iti place sa ti-o freci draga in timpul filmului pe intuneric in timp ce te uiti la vecina de scaun? :))) sibiu ca tg mures sau baia mare? wtf?!!! ambele sunt mult mai mici si putin importante. se pare ca Nr.3 de pe bagdasar are acces la net...de multa vreme :)))
Raspunde

misu

Acum 8 ani

dar la terenuri de sport nu va ganditi ? In asa ceva nu se poate investi ? Dar onor primaria ce face pentru sanatatea locuitorilor ?
Raspunde

anna

Acum 8 ani

Atât timp cât vei continua sa sustii în mintea ta imaginea schimbarilor pozitive pe care ti le doresti, acestea vor continua sa se petreaca în viata ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai nascut bogat”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câ?tige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite?i mesajul PROIECT la *** ancadia73***
Raspunde

@10

Acum 8 ani

fa anO nu mai debita prosti stai jos nota 2
Raspunde

Radu Florian

Acum 6 ani

Afacerile profitabile serioase se gasesc pe https://www.piataafacerilor.ro . Cel putin e un site specializat pentru asa ceva... Afaceri din sibiu gasiti aici: https://www.piataafacerilor.ro/vandafacere.php?page=2&searchleft=1&searchhome=1&judet=Sibiu
Raspunde

...

Acum 6 ani

o gramada de detalii despre afacerile de vanzare gasiti aici - adica 0 detalii
Raspunde

Timoce Alexa

Acum 5 ani

Caut firmafara datori la stat la cele mai mici preturi sa o pot insrie ii italia
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus