Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Geanta suspecta acasa la Iohannis

Agenții de la Serviciul de Protecție și Pază care erau de gardă duminică noaptea, la reședința lui Klaus Iohannis de pe strada Bâlea, au fost în alertă. SPP-iștii au observat un bărbat care se plimba prin fața casei, cu o geantă în mână.

Agenții, care au ghereta de pază pe trotuarul de vizavi, au sărit imediat să îl legitimeze. Bărbatul, care este din Gorj, avea în geantă doar acte. Acesta le-a declarat SPP-iștilor că voia să arunce geanta peste gard, astfel încât actele și plângerea sa, referitor la o problemă juridică pe care o are, să ajungă la președintele Klaus Iohannis. Nu a mai apucat, însă, să arunce actele în curtea președintelui. Chiar dacă ar fi făcut acest gest, însă, nu este sigur că problema sa ar fi ajuns în atenția lui Klaus Iohannis, pentru că ar fi fost preluată de agenții care asigură paza chiar din curtea casei.

Potrivit unor surse oficiale, bărbatul nu a fost reținut și nici amendat pentru gestul său.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: klaus iohannis

Vizualizari: 716

Comentarii

14 comentarii

ora de sibiu

Acum 8 ani

pai voi care plangeati ca va fura Popescu asa procedati? Ia sa faceti bine sa precizati sursa si chiar sa puneti o trimitere. Rusinica!
Raspunde

Lilian

Acum 8 ani

Poate ca acele documente contineau o cerere sustinuta de multi sibieni, anume construirea unui cinema multiplex la noi in oras. Ce mai asteptati, stimate autoritati?!
Raspunde

@Lilian

Acum 8 ani

Pentru ca exista se pare f multe cereri pt un cinema multiplex (toate lansate posibil de o singura persoana) te sfatuiesc sa faci tu un cinema multiplex cu banii tai daca chiar exista cerere sigur te vei imbogati. Daca nu asta e...
Raspunde

xyz

Acum 8 ani

@ Lilian, nu te-ai saturat sa o tot bati in cap cu multiplexul tau? Daca vrei cinema mulriplex, cine te opreste sa faci unul?
Raspunde

Cinema Multiplex

Acum 8 ani

Multumim Lilian pentru neconditionata ta sustinere. Din pacate, nu exista un segment de cinefili in Sibiu, care sa acopere o astfel de investitie. Vom mai face o analiza peste 6 luni. O zi buna!
Raspunde

vasiladi

Acum 8 ani

in geanta erau acte pt o casa noua,poate a trimiso ponta
Raspunde

anna

Acum 8 ani

Numai daca si când \"dam\" tot ceea ce avem mai bun în noi, ajungem sa descoperim ca suntem în stare sa realizam înca si mai mult. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Nascut pentru succes”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câ?tige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite?i mesajul PROIECT la *** ancadia73***
Raspunde

DAN

Acum 8 ani

IN STATELE UNITE ALE AMERICII RESEDINTA PRESEDINTELUI SI VICE PRESEDINTELUI SE PAZESC NUMAI SI NUMAI ATUNCI CAND DEMNITARII SE AFLA IN ACEA RESEDINTA . CINE PLATESTE PAZA SI PLIMBARILE INUTILE INTRE SIBIU SI BUCURESTI . NOI DIN IMPOZITE
Raspunde

andy

Acum 8 ani

Johanis nu are timp de tine draga omule amărât. ...
Raspunde

Oarecare

Acum 8 ani

Atenţie la gramatică, domnilor redactori. Se scrie \"voia\", nu \"vroia\".
Raspunde

ghita

Acum 8 ani

Eu cred ca era ceva parandărăt de pe vremea cand era primar. Sau poate vreun comision de la vreo intermediere
Raspunde

gigi contra

Acum 8 ani

bai ,johannis este presedinte de tara nu la tara ,dacxa vine un bezevenchi cu gargauni la bibilica si pune un pachetel cu ceva de face bum ,s-au asta vreti ,s-a mai incercat cu amenintari si cind era primar ,ba sunteti panicati rau de tot ,stati cuminti ca 10 ani o data trece ,daca nu se intimpla precum la functia de primar ,s-a se schimbe constitutia si functia de presedinte s-a nu mai fie limitata la 2 mandate c-i nelimitate ,atunci s-a vedeti deznadejde si disperare pe voi pohticiosilor ,a-ti vazut ce primire triumfatoare a avut ,klaus al nostru de sibiu in italia ,bai semne bune ,pina acum aveam tot de aia care se autoinvita ,uitativa la b1 varza tv cum incearca sa-l asocieze pe presedintele ,johannis cu toate jafurile facute de inaintasi neamului in ultimi 25 de ani ,sunt jalnici acesyi pupincuristi de meserie ,daca seful lor daordin de miine laudatil gata s-a vezi osanale si limbi in dos
Raspunde

google

Acum 8 ani

Se creeaza evenimente pentru ca megalomanul sa ceara restrictionarea circulatiei doar pentru riverani. Daca este asa de iubit de ce avea politie la poarta de pe vremea cand era primar ? Din megalomania si o prostie dusa la extreme.
Raspunde

@13

Acum 8 ani

Ai luat știrea de pe Yahoo??? Ești tare...deștept.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus