Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

TSTV Dan Fleseriu: Vreau sa intram in play-off

Antrenor CSU Atlassib Sibiu, Dan Fleșeriu, a vorbit la Turnul Sfatului TV despre sezonul pe care îl pregătește, despre jucătorii care rămân și despre cei care vin. Fleșeriu și-a propus un obiectiv accederea în play-off. ”Cred că vor fi cel puțin șase echipe cu un buget asemănător cu al Ploieștiului sezonul acesta, mă refer la Oradea, Cluj, Steaua, Rovinari, Timișoara, care tot timpul au avut buget foarte mare. Apoi vor mai fi cel puțin șase echipe de același nivel cu al nostru, poate unele cu un buget mai bun decât al nostru, dar același nivel de valoare a jucătorilo,r cu care trebuie să ne batem. Se poate teoretic, pe hârtie, să te gândești la locul șapte, opt, dar repet până nu-și declară toată lumea bugetul... Din punctul meu de vedere, eu vreau să intrăm în play-off”, a declarat Fleșeriu.
După ce a întrenat întreaga carieră numai echipe de fete, Fleșeriu se află la prima echipă de baschet masculin. Sibianul spune că Chrissy Givens, jucătoare pe care a antrenat-o la Târgoviște, se poate apropia de nivelul practicat de baschetul masculin. ”În ultimii doi ani am avut o jucătoare, Chrissy Givens, e cea mai bună jucătoare care a fost în România în ultimii șase ani, care ar putea să joace. Dar e greu, e diferență de forță și de viteză. E așa de mare diferența, că nu va putea juca o femeie să joace într-un campionat de băieți. Eventual într-un campionat inferior. Dar, de exemplu, anul trecut, înainte de a juca finala, am jucat două meciuri cu o echipă de divizia B din București și am fost foarte aproape. Nu am ținut scorul, dar din câte știu eu, cred că am câștigat primul meci. În al doilea ne-au luat în serios și ne-au bătut”, a spus Fleșeriu.
 
Întregul interviu îl puteți vedea aici:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Lorin

Acum 8 ani

Eu nu inteleg, nu era mai bine ca banii cheltuiti pe asa ceva sa fie folositi la construirea unui cinema multiplex, de care avem toti nevoie?!
Raspunde

Ady

Acum 8 ani

PARTENERIAT! Cu perseverenta 2-3 ore pe zi, la calculator, poti obtine 300 $ lunar sau chiar mai mult. Oferim si cerem seriozitate maxima. Colaborare cu editura ePublishers. Detalii dupa ce trimeti textul “PARTENERIAT” la adresa de e-mail: ady_iluca*** Va asteptam cu drag in echipa noastra. Multumim!
Raspunde

astrid fodor

Acum 8 ani

@1...Da ba filme jos de pe net. De parca nu traiesti in anul 2015. Iti trebuie multiplex. hahaha..Tu nu ai net acasa, nu ai televizor? Uite nu o sa-ti fac multiplex...sac..Eu vreau sa merg la baschet sa incurajez baietii si sa fiu primarita precum Klausu\'..14 ani..apoi voi fi prima femeie presedinte a romaniei!!!!!
Raspunde

ifg

Acum 8 ani

Lorine vino la un meci de baschet si apoi nu o sa-ti mai doresti multiplex.
Raspunde

dorian

Acum 8 ani

Nici nu ai venit bine si te vaiti de buget. De ce ai acceptat atunci ? Halal obiectiv...calaficare in play off. Cu asta ne aburea si bosorogul. Astia 2 care acum se dau conducatori.....is aceasi care au asigurat bugetul si anul trecut. Deci atata pot ei...buget de locul 8-9. Trebuia sa pui conditi nu sa ne spui ca suntem o echipa saraca. Aceleasi metehne....
Raspunde

hary

Acum 8 ani

O lege prin care banii de pe gaz metan sa ramina in judet, nu sa faci pe altii miliardari si sa tina echipe de fotbal de pe banii din gazul nostru iar noi sa nu avem cu ce tine o amarita echipa de baschet, mai ales ca mai avem atitea de facut prin oras, stadion de 60 000 de locuri, sala de sport de 10 000 de locuri, spital regional, sala de teatru, asfaltari, renovari de monumente istotice s.a- Iesiti ba la atac nu mai tot stati ascunsi si va tot lasati calcati in picioare de mitici si de toti detractorii si sabotorii Sibiului cu legile lor strimbe si ticaloase . Nu va ajunge umilinta la care ne-au supus jegurile astea de peste 70 de ani. Aduceti deconcentratele inapoi, nu sa tii pe banii nostrii tot soiul de paraziti din alte zone.
Raspunde

hary belafonte

Acum 8 ani

daca iar incepem cu nu avem bani, buget de locul 9 si alte pastile m.vulc sintem de compatimit sint atitea exemple ca nu banii multi fac performanta, organizarea si ambitia cu multa munca iar exemple sint destule asa tg mures cu steaua, juve cu r . madrid muresul cu ploiestiul anul asta la baschet si mai sint atitea exemple in rest sa auzim de bine hai C S U SIBIU.
Raspunde

calin

Acum 8 ani

@hary tu esti culmea ...cu ce drept sa luatii voi banii gazului... ??? De peste 100 de ani sediul gazului e la Medias nu la Sibiu...furati destul datorita gazului oricum
Raspunde

@6

Acum 8 ani

Natangule acum am inteles Tu ai venit fomist la Regionala Brasov si te-a abuzat un moldovean din zona De atunci nu -ti mai gasesti somnul si postezi in timpul noptii cand gramatica ta e la nivel maxim E ok o sa devii si tu om candva si si sibiene
Raspunde

agitator bleg

Acum 8 ani

Ne-au furat deconcentratele !!!! Săriți, să ieșim în stradă cu nătângu\' portdrapel și cu toți p(r)ostacii !!!
Raspunde

bleh

Acum 8 ani

Normal, la hoti sa nu le spui ca-s hoti ca te face nating. Foarte frumos, in capul unora metehnele comuniste sunt in floare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus