Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Femeile din PNL Sibiu strang carti pentru romanii din diaspora

Organizația de femei a PNL Sibiu lansează o invitație pentru cei care doresc să trimită cărți copiilor și tinerilor din Republica Moldova şi din întreaga Diasporă, să se alăture în campania lor de colectare. Apelul lansat de femeile liberale se adresează oricăror persoane fizice sau juridice interesate să participe la această campanie. Scopul este unul umanitar și de întâmpinare a nevoilor generației tinere din Republica Moldova şi Diaspora de a avea acces la cărți românești cu o mare însemnătate în prezervarea și exersarea limbii române, se arată într-un comunicat de presă remis de PNL Sibiu. 
Persoanele care vor să doneze cărți pentru copiii din Republica Moldova și Diaspora le pot aduce la sediile PNL Sibiu de pe b-dul Nicolae Bălcescu nr. 34 și str. Fabricii nr. 2, până în data de 3 iunie 2015. 
Cărțile vor fi transportate în diverse locații din Republica Moldova, în weekend-ul 5-7 iunie 2015, când vor fi înmânate celor care au nevoie, de către reprezentantele Organizației de Femei a PNL. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

noi

Acum 8 ani

isi bat joc de diaspora care le adduce banii! adevarul este ca au timp de prostii din astea
Raspunde

diaspora

Acum 8 ani

Aşa cum rezultă din lucrarea, O operă românească în exil. Şapte ani de activitate 1949-1956, Biblioteca Română din Freiburg a oferit marii familii din exilul românesc postbelic ocazia să-şi valideze propriile posibilităţi de creaţie, prin colaborarea la o operă românească fără influenţa vreunei diversiuni politice. Aceasta oferea românilor, potrivit lui Mihai Neagu, atmosfera de acasă, dinainte de război, de pe vremea când ruşii nu erau încă stăpâni la Bucureşti. Şi toţi acei exilaţi, toţi refugiaţii români din Germania şi în general din Apusul Europei plângeau de emoţie, retrăind momente ca înainte de război, ştiind şi că aceia rămaşi acasă nu mai au parte de asemenea trăiri.
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Vai de ele! Romanii din diaspora muncesc, n-au timp de citit maculatura pe care o strang distinsele doamne! M-as bubcura daca ar citi! Poate asa vor sti cum sa voteze in 2019!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus