Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Madalina Ghenea este noua iubita a lui Lewis Hamilton

Fotomodelul şi actriţa Mădălina Ghenea a participat alături de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton la gala anuală organizată la Cannes de amfAR, o fundaţie americană care luptă contra SIDA, presa britanică speculând cu privire la relaţia care ar putea exista între cei doi.

Mădălina Ghenea, care joacă în lungmetrajul "Youth/ La giovinezza/", de Paolo Sorrentino, aflat în competiţia oficială a ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, şi pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton au fost fotografiaţi, stând alături, la aceeaşi masă, la gala amfAR, un cunoscut eveniment organizat anual în timpul festivalului.

Tabloidul britanic The Daily Mirror speculează pe marginea relaţiei care ar putea exista între Mădălina Ghenea şi Lewis Hamilton, având în vedere că în luna februarie pilotul britanic s-a despărţit de iubita lui, cântăreaţa Nicole Scherzinger.

"Lewis Hamilton se poate să fi găsit 'Formula' câştigătoare cu modelul român transformat în actriţă Mădălina Ghenea", se spune într-un articol publicat pe mirror.co.uk.

O fotografie cu Mădălina Ghenea şi Lewis Hamilton participând la gala amfAR a fost publicată şi pe contul de Twitter al pilotului britanic.

Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

geo

Acum 8 ani

Alta data curvele aveau o doza de discretie, la fel se cerea si \"partenerilor sau partenerelor\". Acum, cand s-a trecut in extrema cealalta, de la disretie la lauda imi dau seama ca unul din rosturile discretiei era acela de a nu provoca greatza.
Raspunde

ghita

Acum 8 ani

Madalinei Ghenea i-a dat maicasa sa manance cand era mica urda de la un cioban din sibiu si din asta e asa frumoasa
Raspunde

kadar

Acum 8 ani

Are \"calitatea\" de iubita ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus