Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Accident. A intrat in intersectie fara sa se asigure si a omorat un om

Un șofer de 28 de ani, care conducea în această dimineaţă un Opel Corsa pe un drum comunal din Sebeşu de Sus, a vrut să se încadreze în drumul judeţean, însă nici măcar nu s-a uitat să vadă dacă vine altă maşină. A intrat în plin într-un Matiz, care mergea regulamentar. Şoferul acestuia, în vârstă de 36 de ani, care stătea în Turnu Roşu, a suferit răni grave în urma impactului. Un echipaj SMURD i-a acordat rimul ajutor la locul accidentului, însă bărbatul a murit în timp ce era transportat la spital.

Şoferul decedat se afla singur în maşină. În Opelul Corsa erau, în schimb, cinci bărbaţi, cu vârste între 26 şi 39 de ani, care mergeau la muncă, la ora 7 dimineaţa. Toţi au suferit răni în urma accidentului şi au fost transportaţi la spital. Niciunuia, însă, nu îi este pusă viaţa în pericol, afirmă medicii.

Şoferul vinovat de accident are doar un traumatism la braţ. Doi dintre colegii săi au traumatisme cranio-cerebrale, iar ceilalţi doi au contuzii la nivelul toracelui şi al tibiei. „Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă”, spune Elena Weler, din cadrul IPJ Sibiu.

Foto: Arhivă
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

ana maria

Acum 8 ani

Vreau mai multe detalii
Raspunde

@ana maria

Acum 8 ani

Stimată duduie, ce detalii macabre vreți să mai aflați??? Chiar nimeni nu mai are/respectă niște limite??? În ce țară trăim!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus