Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

UNPR Sibiu a sarbatorit Ziua Tricolorului

UNPR Sibiu a sarbatorit Ziua Tricolorului

Reprezentanţii UNPR Sibiu au participat, ieri, la manifestările organizate în Piaţa Mare din Sibiu, cu prilejul Zilei Tricolorului. Tot ieri, prim-ministrul interimar, Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, a transmis un mesaj de către toţi românii, în care spune: “Dragostea pentru simbolurile naționale se naște din fragedă copilărie. Tricolorul reprezintă pentru mine una dintre cele mai importante amintiri. Copil fiind mergeam alături de tatăl meu – militar de carieră – la ceremoniile militare unde drapelul național era ridicat pe catarg pe ritmul imnului național. Așadar, pot să spun că respectul și dragostea față de valorile naționale mi-au fost insuflate încă din copilărie, așa cum ar trebui să se întâmple în fiecare familie de români, oriunde s-ar afla. Am urmat o carieră militară și de fiecare dată când văd tricolorul îmi amintesc de lucrurile importante care contează în viață – istoria și tradiția unei țări, prosperitatea ei, înaintașii noștri, familia și prietenii – tot ceea ce ne aduce împreună ca aparținători ai unei națiuni. Familia din care provin și cariera militară urmată, m-au ajutat și ca politician să văd lucrurile întotdeauna prin prisma interesului național. Mai ales acum, ca prim-ministru interimar, ca viceprim-ministru pentru securitate națională mi-am propus ca în instituțiile statului român, oamenii să se aplece mai mult asupra valorilor naționale, pentru a nu uita cine suntem şi încotro vrem să ne îndreptăm.
Prin ceremoniile organizate de Ziua Tricolorului aducem cu toţii un omagiu militarilor care și-au sacrificat viața în misiunile încredințate de țară şi au dat dovadă de eroism sub culorile drapelului național.”
În finalul mesajului transmis ieride către premierul interimar se precizează: “Pentru aceste trei culori militarii români au murit, pe câmpul de luptă,  în teatrele de operații, au luptat pentru democrație și libertate, iar noi cei de-acasă îi onorăm și îi cinstim.Demonstrarea atașamentului față de valorile naționale trebuie să ocupe un loc aparte în inima fiecărui român, mai ales acum, în zilele noastre când provocările externe sunt de natură a știrbi, poate, însemnătatea lor. Fiecare dintre noi este parte a istoriei și suntem datori cu toții să cinstim simbolurile identității noastre naționale.”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 341

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

R.I.P

Acum 8 ani

Ce tricolor bai ipocritilor ,va mai dati mari patrioti dupa ce ati distrus,jefuit ,devalizat si batjocorit istoria si oamenii cu adevarat patrioti ai acestei tari?nu ti-e rusine bai lingau penibil de oprea ,sa bravezi acum cand ai prins si tu ceva aripi ,general de paie ?....RUSINEEEEE TRADATORILOR!!!!!!!!
Raspunde

@1

Acum 8 ani

Să ieșim în stadă!!! Se dau virgule și cratime!! Vin deconcentratele!!! Săriți!! Pe ei, pe mama lor! Niște idioți mai mari ca trolii ăștia oligofreni, nu am mai văzut!!!
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Sarmanul tricolor : a ramas prizonier in gura fetidã a chilotzarului.
Raspunde

@2

Acum 8 ani

gaozar comunist
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Da\' când dreacu a avut timp să vie şi la Sibiu că parcă îşi arăta muşchii fleşcăiţi prin Secuime?
Raspunde

alzara - reevaluand

Acum 8 ani

Daca nu ma insel dl C. Morar ( ex sef protocol palat Vitoria - Nastase, ex pres CJ -psd) va deveni partizan KWI ! De voie, de nevoie...
Raspunde

SIBIAN

Acum 8 ani

DACA VRETI SA VA VOTAM IAR, APROBATI LEGEA PENSIILOR MILITARE L 212/2015 IN PARLAMENT PANA LA 1 SEPTEMBRIE 2015 SUCCES !!!!!!!!!
Raspunde

pensie

Acum 8 ani

Ce pensii militare, ca astia au niste pensii de te sperii,invers proportionale cu munca si anii de vechime. Valoarea pensiei ptr. toti nu trebuie sa depaseasca proportiia de 1 la 3, data pe ramuri de industrie si vechime in munca, la vechime maxima, pensie maxima pe ramura respectiva, descrescatore in functie de vechimea fiecaruia,asta e o lege corecta, despre contributivitate trebuie sa intre in discutie doar atunci cind cotizezi din afacerea proprie. Cum poti sa spui ca tu ai contribuit la buget, tu fiind bugetar, aberatii mai mari nu poat exista, cu legea asta ticaloasa in forma actuala. La o vechime maxima posibilitatea de a iesi la pensie la 60 de ani. V-ati creat tot soiul de facilitati ptr a beneficia de pensii nesimtite fara ca sa muncit ceva, am vazut categorii de munca date la tot soiul de paraziti care o frecat scaunu intr-un birou Luati in calcul toate categotiile de oameni, nu numai militari sau profesori. AJUNGE BATAIA DE JOC INDREPTATA IMPOTRIVA UNOR CLASE SOCIALE PUSE NUMAI SA MUNCEASCA. OPRITI POLITICILE ASTEA TICALOASE. OPRITI INDEXARILE LA CEI CU PENSII MARI, NU SE POATE ASA CEVA, LA UNU CU PENSIE MARE SA INDEXEZI CU PENSIA UNI AMARIT CARE O MUNCIT O VIATA INTREAGA IAR LA CEI CU PENSII MICI SA LE DAI DE UN LITRU DE ULEI SI SA LE SPUI CA NU MAI SUNT BANI. JOS TICALOSIA DIN TARA ASTA.
Raspunde

@8

Acum 8 ani

Să ieșim în stradă! Tu vezi cât de comunist și mărginit gândești??? Ești același care ai mai vomat o mostră similară din puțul adânc al gândirii tale alambicate. Plin de ură pentru toate clasele sociale și profesiile despre care habar n-ai și multă iubire și înțelegere pentru...gigi cu betoniera. Militarii, profesorii, polițiștii, medicii nu muncesc??? Intelectualii, fir-ar ei să fie, au distrus țara asta. Să iasă clasa muncitoare în stradă și să radă cu bâte, ciomege, betoniere, pluguri etc. pe toți cei care țin un stilou în mâna și își bat capul cu oligofreni ca tine, pe toți cei care asigură protecția oligofrenilor și urmașilor lor etc. Ăștia nu muncesc dom\'le și parazitează pe seama betoniștilor!!! Hai la lupta ce mare!! Când nai auzi voci, dă-ți singur cu două capace peste urechi. Dacă vocile continuă, caută-mă. Precis mai găsesc vreo câțiva specialiști și te ajutăm să-ți revii!!
Raspunde

@9

Acum 8 ani

Securistule,nu mai pacalesti pe nimeni, degeaba incerci sa duci in derizoriu iesitul in strada, poporul o sa iasa si-o da va dea in bot la momentul oportun. Stai linistit.
Raspunde

@10

Acum 8 ani

Cine e poporul??? Tu, provocator nesimțit??? Îmi pare rău că am ieșit în stradă în decembrie \'89. Le-am creat unor mucoși inculți ca tine dreptul la liberă exprimare. Le-am dat unora ca tine posibilitatea de a se destrăbăla într-o libertate prost înțeleasă, jignind, dând în bot și amenințând. Stau foarte liniștit atunci când paraziții și provocătorii vor fi eradicați, iar libertatea de exprimare va fi corect înțeleasă. Cât despre amenințările unor animale turbate cu boturi jegoase....mă lasă rece. Tu nici nu exiști pentru mine și pentru mulți alții. Ești un ilustru anonim. Nevăzut, necunoscut, impitent fizic și intelectual. Te strecori ca i râmă insignifiantă prin mulțime. Până la urmă selecția naturală va triumfa, iar specimenele slabe și neputincioase vor dispărea!
Raspunde

colombo

Acum 8 ani

Ce vorbesc eu si unde duceti voi intelesul discutiilor dupa interesul vostru. Cine e plin de ura ptr. toate clasele sociale, securist pervers? Cine zice ca intelectualii nu muncesc manipulatorule? Plecati acasa perversilor, nu mai pervertiti intelesul comentariilor dupa interesele voastre, bai napircilor si invatati sa respectati fiecare categorie sociala necesara functionarii societatii. Voi vorbiti de jigniri si minti marginite, \"boturi jegoase\"
Raspunde

@11

Acum 8 ani

Tu, in decembrie ai stat in bazin cu mitraliera la cap, dar ai uitat deja, nu-i nimic ca mai vine una.
Raspunde

@12&13

Acum 8 ani

V-am spus mucoșilor că amenințările voastre mă lasă impasibil pentru că voi nu existați decât aici în spatele unui monitor sau al unui telefon mult prea deștept pentru voi. Insignifianta voastră existență de târâtoare nu este sesizată de nimeni. Și atunci, ce faceți: vă descărcați de toate frustrările pe o pagină de net total inofensivă. Înjurați, vomați, flatulați și eructați, în urma voastră rămânând doar mirosuri oestilențiale. Vâ credeți bărbați adevărați atunci când faceți pe alții securiști și îi amenințați cu mitraliere, boi care înjurați toate instituțiile statului și agreați până la extaz proletariatul. Trebuie să tremur de frica voastră, bah, proletari analfabeți!?!?. Habar n-aveți cum arată o armă și voi amenințați ?! Jegurilor!!!
Raspunde

revolutionar adevarat

Acum 8 ani

bai ala cu cretinele si virgule ,mai lasane ca avem si noi dreptu la scris ,ca nu suntem toti doctore in gramatica ,aici ne exprimem si noi ,astiaamarasteni ,tu cu multa scoala cu ce contribui la binele societati ,si tu ala care te dai ca ai iesit la revolutie ma indoiesc ,tu vei fi unu de aia care stataeai dupa geam cind boboru nemultumit trecea pe bul saguna si voi fosti nomenclaturisti injurati boboru ,facindune ,golani si aginturule straine ,s-a nu spui ca ai fost in cantonament la bazinu din incinta unitati de linga fosta ,militie ,bai oligrofenule ,in societate ,este nevoie de toate categoriile sociale ,[gunoieri ,muncitori ,doctori ,militari ,politisti ,etc ] dar la pensie trebuie toti respectati ,pensia nu este meserie ,un calcul corect ,de la 1 la 3 nu de la 1-100 ,s-au modelu ,suedez ,pe care a vrut sa-l puna in practica ,primul guvern ,[petre roman ] de acea comunisti si fosti nomenclaturisti ,au chemat mineri cu ciomegile ,cum de altfel au chemat ai tai toasi ,in 89 la sibiu si timisoara ,muncitori de la vale cu bite si o conserva ,agitindui ca au intrat unguri in tara ,si acum dupa 1500 de oameni tineri zac in pamint tu si fosti nomenclaturisti sunteti oameni de afaceri pe ce am construit noi boboru rabdind de foame si frig in fosta iepoca de aur ,nu va mai convine s-a va petrceti concedile la ,ocna ,mamaia ,bazna ,etc ,acum la ,dubai ,maiami ,abu dabi ,e normal s-a vrea al vostru premier ,s-a ve indexeze pensile si s-a vi -le tripleze ca nu se poate trai cu o pensie nesimtita dupa 45 de ani vechime ,in niste hale neincalzite ,iarna si la temperaturi de minus ,15 -20 de grade ,bai nomenclaturistule actualmente beneficiar de pensie nesimtita pe vechime de taiat frunze la ciini ,dic colegi mei si nu putini vreo 80 la suta ,au dat coltu inainte s-a se bucure de prima pensie ,asa de protejati am fost s-a nu facem boli profesionale ,si eu am o gramada d boli acumulate in fabricile [ghetouri ] ,boli pe care aia de la itm nui le recunosc ca asa au directive de la centru ,toate doleantele ,fostilor muncitori ,[gtupe si comditi grele de munca ] nu sunt luate in considerare ,va ia voua la fosti militari toate adeverintele de la unitati ,ba mai mult va suna si acasa s-a va primiti drepturile ,ba in tara saraca pensie egala dupa vechime pe 3 trepte ,tu de ce trebuie s-a o duci foarte bine si sa-ti faci concedile la ibiza,acapulco ,maiami ,etc si eu la ocna si parcu ,sub arini ,ce numai noi astia de am muncit suntem vinovati de dezastru in care a-ti bagat tara ,ba oligrofenule s-e poate trai cu o pensie de 4-500 roni ,si ti-o spune unu care a lucrat vreo 43 de ani si tu s-a mai vrei o majorare cu pensie de 11 000 roni ,halal gindire si te mai si lauzi ca ai multa scoala ,MODELU SUEDEZ ,desfintata discriminarea intre categorile socio profesionale ,pensia este precum alocatia la copii ,adica egala bai social democrati ,voi alta vorbiti ca da bine la bobor si alta ginditi in favoarea actualilor baroni si boieri ,din gindirea unui mare strateg ,psd ,fost sinistru de transporturi [rus ] s-a se intoarca nevestele din strainatate si s-a nu mai faca pe curvele si copii in tara se fac bagabonzi ,ca ai vostri baizadele nu au de ce s-a fuga in strainatate ,la ce conditio pe bani boborului lea-ti crteat ,ba lupi moralisti stati ascunsi s-a nu va mai vada,boboru ,
Raspunde

@15

Acum 8 ani

Ia-ți medicamentele și lasă-ne, nătâng nenorocit. Eu ți-aș lua și dreptul la vot. Tu n-ai dreptul să decizi pentru mine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus