Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

ACCIDENT in Sibiu, dupa ce un taxi a trecut pe rosu

ACCIDENT in Sibiu, dupa ce un taxi a trecut pe rosu

Trei persoane au fost rănite astăzi, după ce un  taximetrist nu a oprit la culoarea roșie a semaforului și a intrat în intersecția dintre străzile Malului și Ion Neculce. Taximetristul venea dinspre benzinăria de pe Neculce și a intrat în intersecție deși era roșu la semafor. A fost lovit de o mașină care circula regulamentar, pe strada Malului.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, cel mai grav chiar taximetristul. Șoferul de taxi, în vârstă de 56 de ani, a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, după ce mașina sa a fost avariată grav și nu a mai putut ieși singur dintre fiare. Bărbatul a suferit un traumatism toracic și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean din Sibiu. Din fericire, viața nu îi este pusă în pericol.

Taximetristul se afla singur în mașină, în momentul producerii accidentului.

Alți doi bărbați din mașina care circula regulamentar au avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajul SMURD i-a tratat la locul accidentului, însă pacienții au refuzat să fie transportați la spital.

Şoferul de taxi va fi cercetat acum penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 555

Comentarii

31 comentarii

xxcc

Acum 8 ani

Fara comentarii - taximetrist=bizon in trafic. Fara exceptie!
Raspunde

dave

Acum 8 ani

Sunt mici exceptii...dar ai foarte mare dreptate... soferii de AB sunt mai ok decât taximetristii...macar la ăia știm la ce sa ne asteptam:))
Raspunde

Observator

Acum 8 ani

Este o intersecti de rahat. Daca faci dreapta ai cedeaza trecerea, nu stop. Daca vrei sa traversezi podul spre Hameiului, schimbi banda pe mijlocul Podului.... Creatia unor berbeci din Primarie & Politie... Cat despre taximetristi, no comment: alta categorie de populatie !
Raspunde

True

Acum 8 ani

Poate o reevaluare a inrsectiei n-ar strica !
Raspunde

hm

Acum 8 ani

Ce naibii sa reevaluezi, e intersectie banala, doar anumiti soferi sunt cretini.
Raspunde

Je

Acum 8 ani

Pe prima banda, cea cu cedeaza trecerea, este sageata de inainte sau la dreapta. Cedeaza trecerea este doar pentru dreapta, deci daca vrei sa mergi inainte, nu mai trebuie sa schimbi banda pe mijlocul podului.
Raspunde

@4observator

Acum 8 ani

Singurul berbec esti tu ca nu stii sa te incadrezi marcajele sunt foarte clare - pe banda care zici tu ca tre sa o schimbi ai marcaj care te obliga sa o iei la stanga nu inainte, daca vrei la dreapta sau inainte tii banda de langa bordura dupa cum iti arata si marcajul.
Raspunde

@3

Acum 8 ani

Ce diferenta e, dupa tine, intre cedeaza trecerea si stop???
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Daca vrei sa mergi inainte te incadrezi pe banda din dreapta, astepti culoarea verde a semaforului chiar daca pentru mers la dreapta ai cedeaza trecerea si verde intermitent.Foarte multi bizoni nu cunosc semnificatia marcajelor si claxoneaza sa eliberezi banda !
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

9, hm, unde ai învățat chestia asta, eu puteam să bag mână în foc că e fix invers? Deși marcajul îți arată că poți să mergi și înainte, bunul simț ar trebui să te oblige să le lași cale liberă celor care fac dreapta, e o chestie de educație rutieră și mă miră că un bizon needucat ca tine, autodovedit, jignește acolo unde nu înțelege de ce autoritatea rutieră a plasat semaforul ăla cu verde intermitent la dreapta.
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Și încă o chestie, marcajul ăla nu are legătură cu semaforul, marcajul îți arată că de pe acea bandă poți să mergi și înainte și la dreapta atunci când semafoarele nu funcționează sau când sunt pe verde. Când semaforul este roşu nu ai ce căuta pe banda aia dacă mergi inainte.
Raspunde

@10

Acum 8 ani

Mai nou esti si tablagiu la politia rutiera? ai avansat ,desteptule ...de la nivelul de puppendos!:)))))...la mai mare ,josephica pe trendul asta descendent!
Raspunde

@11

Acum 8 ani

Corect!
Raspunde

@10&11

Acum 8 ani

Nu știați că e omnipotent? Legislație rutieră, legislația muncii, politică, economie, finanțe, legislația muncii, medicină, istorie, geografie.... joseph scrie tot ce i se spune !
Raspunde

@14

Acum 8 ani

Si cine-i spune/dicteaza??
Raspunde

12 si 14

Acum 8 ani

Si prosti si rai, combinatia mortala. Ceva la subiect, nimic? Ca toata ziua buna ziua numai muscati de fund pe unul si pe altul.
Raspunde

@16

Acum 8 ani

Hopaa...a mai aparut un puppenklaus la orizont ,te-ai molipsit pesemne de la natangii agramati ai lui joseph-postacu\'sef...
Raspunde

sofer cu permisu luat

Acum 8 ani

bai ce de comentari pe o sitiatie absurda ,ba a-ti auzit ultima veste de la 1 iule 2016 se scumpesc gazele la populatie cu 10 la suta ,dar nu guvernu le scumpeste ,aia de la ue sunt de vina ,inainte s-a se micsoreze TVA la alimente s-a facut reclama 6 luni ,asta cu scumpirea la gaze nu da bine electorar ,si faceti o usoara aritmetica ca va dat [guvernu ] cu virfu degetelor ne ia acum inapoi cu miinile pina la coate in rest drum fara evenimente pent-ru soferi
Raspunde

Mihai

Acum 8 ani

Intersectie e bine semnalizata si marcata, poate noi nu stim sa circulam... cat despre bunul simt daca tot aducem vorba, ar trebui aiba si cei care nu lasa prima banda libera (nu ca ar trebui sa o lase), dar si grabitii care isi infig mainile in claxon fara sa gandeasca.\"1.18 Săgeţile cu fusele drepte presemnalizează direcțiile de circulaţie pe benzi, permise în intersecţie.\"
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

19, Scopul acelui verde intermitent la dreapta a fost fluidizarea circulației, iar cei care merg înainte și aleg să aștepte pe banda întâi schimbarea culorii semaforului nu fac altceva decât să contravină acestui scop. Poți să alegi aceea bandă numai dacă semaforul este verde, altfel nu faci decât să anulezi un avantaj creat de autoritatea rutieră, in scopul de a fluidiza traficul. Știu că e greu de priceput la început, dar cu timpul se învață și aceste subtilități.
Raspunde

Mihai

Acum 8 ani

20-Stau in fiecare zi la semaforul ala... pentru inainte tine 10 secunde. Daca ar trece o masina pe secunda pe o banda trec 10 masini la un verde, iar daca stau pe 2 benzi trec 20 de masini. Si nu stiu daca la un rosu trec 10 masini care sa faca dreapta si daca tu vrei sa fluidizezi poti sa te duci prin spatele la Rompetrol pe straduta ca sa faci dreapta.... e mai greu de priceput pentru unii, dar poate pana la urma pricepi si tu subtilitatile... si verdele intermitent e pus in caz ca vrei sa faci dreapta sa nu mai stai pana se face verde pentru toate directiile, nu ca sa lasi o banda libera in caz ca poate vine unul care vrea sa faca dreapta... si poate nu ai observat ca sunt 2 semafoare + cel cu verde intermitent, deci e cat se poate de clar ca banda aia poate fi ocupata de oricine.
Raspunde

@15

Acum 8 ani

Vocile :)))))))))))))
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Mai încerc odată și mă las păgubaș. În momentul în care se face verde, mașinile de pe banda a două pot să treacă nestingherite pe banda întâi , nu le împiedică nimeni, dar atât timp cât roșu durează 70 de secunde și un nesimțit blochează banda întâi numai pentru că așa vrea mușchii lui atunci e vorba de primitivism în trafic și neînțelegerea unor legi rutiere cât se poate de raţionale.
Raspunde

Honorius la volan

Acum 8 ani

Va simtiti ok cand știți ca blocati pe altcineva care ar putea circula in timpul acela? E aceiasi senzației ca atunci cand moare si capra vecinului?
Raspunde

@joseph si honoris

Acum 8 ani

Primitivism zici?... pai uita-te la tine ca vorbesti prostii pentru 70 de secunde... si nu este nici o lege care sa iti interzica sa stai pe banda aia... se vede si din spatiu si din satelit.... cat despre capra vecinului, eu daca ma pun pe prima banda ma pun acolo pentru ca asa se circula nu ma intereseaza unde merge ala din spatele meu
Raspunde

Aici rosu:

Acum 8 ani

Nu o trecut nici un taxi pe mine!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

25, Q.E.D. Nu te interesează de celălalt = nesimţire. Tocmai asta face diferenţa, un om modern şi cu bun simţ trăieşte, dar îi lasă şi pe ceilalţi să trăiască, ciobanii din Mărginime numai ei, vezi carabulea, benzinarii şi alţii...
Raspunde

Otesan

Acum 8 ani

Sa moara in chinuri toti taximetristii!!!!!!!!!
Raspunde

@28

Acum 8 ani

Mămica ta știe ce gibon a zămislit???
Raspunde

Un sibian

Acum 8 ani

se circula haotic fratilor. E ca la nebuni. Poti sa ai marcaje si semafoare cu carul si intersectii perfecte ca tot nebuni in trafic. Nu conteaza profesia. Degeaba va luati de taximetristi. Oamenii aia lucreaza 24 cu 24. Se mai intampla.
Raspunde

.@25

Acum 8 ani

Ciobane, deci tu esti ala de nu lasi pe nimeni sa iese dintr-o parcare sau dintr-o strada laterala pentru ca nu te obliga legea. Pai tot asa nu te obliga legea sa dai o mana de ajutor unui om aflat in suferinta. Astea se numesc politete si umanism si se pare ca lipsesc din vocabularul ciobanilor. No,ai grija ca o sa te claxonez oriunde am sa te intalnesc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus