Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

ACTUALIZARE Cum a evadat Razvan Stoica din arest. L-au prins la bunici

ACTUALIZARE Cum a evadat Razvan Stoica din arest. L-au prins la bunici

ACTUALIZARE 2, ora 23:40 - Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au reușit să-l prindă pe Răzvan Stoica, în această seară. Tânărul se ascundea în apartamentul bunicii sale, care locuiește pe bulevardul Mihai Viteazul. Potrivit polițiștilor, tânărul nu a opus rezistență. Fapta sa va constitui, însă, o circumstanță agravantă în fața procurorilor, chemați să îl audieze în noaptea de duminică spre luni.

ORA 20.30 - Tânărul de 16 ani care a evadat astăzi din arest nu a avut nevoie decât de perseverență. Potrivit unor surse oficiale, băiatul de 16 ani nu a avut asupra lui niciun obiect contondent cu care să rupă bara de metal de la gratii. Pur și simplu, tânărul a împins cu forță de bara de metal până când aceasta a cedat, din sudură. Răzvan Stoica are doar 65 de kg, însă a reușit să facă acest lucru cu mâinile goale. După ce a rupt bara de la gratii, s-a strecurat printre celelalte două bare de metal și a ieșit pe geam.

Potrivit normelor în vigoare, deținuții nu pot fi supravegheați în celule cu camere video, pentru că li se încalcă dreptul la intimitate.

Fereastra din arestul IPJ, care se află la subsolul sediului Poliției Județene, dă în curtea Inspectoratului. Tânărul a ieșit, așadar, în curte, a traversat incinta prin spatele unei clădiri, după care a sărit gardul instituției și s-a făcut nevăzut.

Răzvan Stoica este arestat pentru că este bănuit de comiterea unor furturi calificate din mașini, case și societăți comerciale, cu un prejudiciu total de 200.000 de lei.

Știrea inițială:

În jurul orelor 15:00, un tânăr în vârstă de 16 ani a evadat din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, unde se afla încarcerat ca bănuit de comiterea mai multor furturi calificate, informează IPJ Sibiu.

Conform polițiștilor, acesta a evadat prin dislocarea unei bare metalice de la fereastra camerei unde se afla încarcerată.

”Este vorba despre STOICA IONEL RĂZVAN, în vârstă de 16 ani, domiciliat în localitatea Agîrbiciu, județul Sibiu. Persoana în cauză a fost încarcerată în data de 17.06.2015 în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Semnalmente: înălțime — 1,70 m, greutate — 65 Kg, păr șaten, fir drept, tuns scurt tip calotă, ochi căprui, constituție atletică, ten piele deschis, rasa caucazian.

Semne particulare: cicatrice la baza nasului, provenită de la o zgârietură.

La data evadării, acesta purta un hanorac de culoare gri, pantaloni de trening, de culoare neagră, cu inscripția ADIDAS pe partea dorsală și adidași albaștri”, au transmis duminică reprezentanții IPJ Sibiu.

În prezent, la nivel național, polițiștii desfășoară ample activități specifice pentru prinderea în scurt timp a persoanei în cauză.

De asemenea, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-a declanșat o anchetă internă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui incident.

Persoanele care pot oferi informații despre această persoană sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2564

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

13 comentarii

Sibian

Acum 8 ani

Sintem de risul universului cosmic!!!
Raspunde

dorel

Acum 8 ani

ce panarama de militie, sa nu ai celulele supravegheate video. Macar bine ca nu v-a scapat vreun criminal sau pedofil.
Raspunde

HI HI HI!!!

Acum 8 ani

Traiasca militia romana!!!...daca un copil de 16 ani i-a umilit pe militieni ce sa mai zicem de marii interlopi si criminali ca zburda in voie ...RUSINE TABLAGIILOR ,LUATI SALARII DE POMANA!!!
Raspunde

ha ha ha !!!

Acum 8 ani

rasa caucazian din bangladesh.
Raspunde

tex

Acum 8 ani

Ionel-Razvan, dupa cum spuneau antelocutorii mei: este de condamnat faptul ca ai furat...dar este de laudat intr-un sens departat ca ai reusit sa-ti bati joc de politistii sibieni...
Raspunde

Valcean

Acum 8 ani

Era din Valcea dar statea la Agarbiciu asa-i ciobi ☺☺☺??
Raspunde

Tzepes

Acum 8 ani

Si trebuia neaparat sal dati la ziar? Altfel nu sunteti in stare sal prindeti. Da aia de la protectia copilului ce fac? Freaca mangalu, in loc sai salveze pe copiii astia cu probleme. Cu metodle voastre sigur, peste doi ani, va fi la puscarie. Daca a furat cai era foame? Sau la pus cineva. Va fost vrodata foame si nati avut ce manca? Cum sa nu se sperie un copil inchis intrun beci?
Raspunde

Elena

Acum 8 ani

Ce vreti asat e politia sibiana eu am depus o teclamtie penala la ei pt fostul meu sot bt violenta si nu au facut nimic apoi daca ia dus de nas un bitanc de 16ani e smecher copilu ce sa zic mda dar daca era o sarman batranica care isi vindea zarzavaturile cultivate de ea si nu avea nu stiu ce acte o umilea in ultimul hal pe muncs ei cinstita isi castiga painea da la un bitanc de 16 ani oe diasupra si hot nu cumva sa-l fi pazita rusineeeeee politia romanaaaaaaaaa
Raspunde

Elena

Acum 8 ani

Aloooo eu cu o problema am fost la protectia copilului si mi-au trantit usa in nas si zicandumi ca ei nu ma pot ajuta in fine.....si lasati ca nu la pus nici dracu sa fure si dupa cum arata nu ca nu avea ce sa manance astea sunt texte si vrajeli da ce mie daca imi zice sau ma pune cnv sa ma arunc in fantana ma arunc hai sa fim realisti e cleptoman oamenilor si eu am avut la munca un cleptoman si cat avea acasa de mult si era fin familie foarte buna el nu putea sta fara sa nu fure ceva
Raspunde

radu

Acum 8 ani

@Elena, normal ca iti umfla ala mufa cand si-o dat seama ca s-o insurat cu o analfabeta
Raspunde

IPJ

Acum 8 ani

Bine, Ioane!!! :))
Raspunde

guta

Acum 8 ani

mirtraliera vreau sa mi iau la dusmani ca sa le dau costica zis ticuita din sura
Raspunde

aylin

Acum 8 ani

frumusel baiat;))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus