Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

TCS 2015: Oscar Gatto a castigat prima etapa. Romanul Eduard Grosu a terminat pe 3 si devine noul purtator al tricoului galben

TCS 2015: Oscar Gatto a castigat prima etapa. Romanul Eduard Grosu a terminat pe 3 si devine noul purtator al tricoului galben

Italianul Oscar Gatto, de la echipa Androni Gicattoli-Sidermec, s-a impus în prima etapă a Turului Ciclist al Sibiului, cu timpul de 5 ore, 28 de minute şi 23 de secunde. Într-o etapă asemănătoare cu una din Turul Franţei, dacă ţinem cont de distanţa traseului: numai puţin de 224 de kilometri a măsurat ruta Sibiu-Mediaş-Sibiu. Podiumul a fost completat de un alt italian, Filippo Fortini, legitimat la GM Cycling Team, şi de românul Eduard Grosu, rutierul echipei Nippi – Vini Fantini. AICI puteţi vedea celelalte rezultate ale etapei.

Grosu, noul lider al clasamentului general

Deşi Oscar Gatto a câştigat prima etapă, românul Eduard Grosu, de la echipa Nippi – Vini Fantini, devine liderul clasamentului şi purtătorul tricoului galben. Poziţia a treia în prima etapă şi locul al doilea în Prologul de ieri îl propulsează pe român în fruntea clasamentului general individual al Turului Ciclist al Sibiului.

Rebellin, doar pe locul 26

Davide Rebellin, favoritul 1 la câştigarea Turului Ciclist, a terminat abia pe poziţia 26, după ce ieri s-a clasat pe locul 24, în Prolog. Astfel că rutierul de la CCC Sprandi Polkowice se regăseşte pe poziţia a 11-a, după Prolog şi etapa 1.

AICI puteţi vedea situaţia din clasamentul general a tuturor rutierilor.

Urmează Păltinişul

Mâine, începând cu ora 10:45, va începe etapa a două din Turul Ciclist al Sibiului, cea de la Sibiu la Păltiniş, ce măsoara 152 km.

 

Foto: velocafe.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 310

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

7 comentarii

x

Acum 8 ani

Rebellin pe 11 la doar 12 sec.de tricoul galben
Raspunde

transmisie tv

Acum 8 ani

Chemati Eurosportu sa transmita ceva din turul ciclist al Sibiului. E inadmisibil cu \"n \" televiziuni sa vezi 5 minute dintr-o etapa de peste 200 de km pe o televiziune si in rest povesti, puteti comenta in timp ce se deruleaza imaginile cu traseul turului.. N-aveti o masina si o camera de filmat? Ne-am saturat de cenzurile si invidia voastra, astept cu nerabdare in fiecare an turul Sibiului si voi nu prezentati nimic [3 minute ca la reclame pe o televiziune si in rest pauza], bine ca dati de la francezi, italieni, spanioli etc. Doamne ce mentalitati infecte zace acolo la voi.
Raspunde

@2

Acum 8 ani

In ciclism important e doar Tour de France si cam atat , prostane ,momentan televiziunile pun accentul pe tenis(Wimbledon) si fotbal(cupa Americii de Sud) ,nu mai da tu sfaturi ce si cand sa transmita televiziunile ,mai ales tu ,un biet slugoi agramat cu creierul (putin pe care-l mai ai) spalat!
Raspunde

ciclist batrin

Acum 8 ani

bai usor usor ne facem loc dupa festivalurile de tot felu su un mare brand de sporturi ,bai vorba aia daca vrei s-a mearga treaba ceas ,s-a votam un sas ,tu asta cu analfabeti ,bai mai la-sa s-a ne dam si noi cu parerea ,astia mai putin gramaticali ,vino si tu vorba citecului cu o idee buna ,acest eveniment trebuia transmis de toate televiziunile din tara ,urmareste turu ciclist al turciei ,ca a intrat pas cu pas in marile turururi ale europei ,bai ai auzit de turu catolomiei ,si ala a intrat in circuitu mondial de si este si marele tur al spaniei ,felicitari organizatorilor d la an la an devine tot mai celebru spre disperarea circotasilor si frustratilor +cozile de topor din sibiu ,serpi veninosi tot ce se face la sibiu nu va convine ,liber ducetiva nu va simte nimeni lipsa ,lasati sibiu in pace circotasilor si detractorilor ,bai si in ce priveste aia cu creieru la tine este loc de intors cu tiru ,partea care judeca este cit un bob de orez
Raspunde

@3

Acum 8 ani

Prostan cu creier spalat, putin sau deloc esti tu cu gasca ta de aurolaci care ma tot cauti peste tot unde comentez ca sa-mi dai replici ticaloase, mafiot comunist. Ba in viata ta n-ai venit cu o idee buna, scirnavie comunista, numai cu invective gunoiere tipice sistemului in care esti format.
Raspunde

@4,5

Acum 8 ani

Ati si aparut in tandem ,natangi analfabeti pupincuristi ,jettt jalnicilor!!!
Raspunde

@4

Acum 8 ani

Ciochist batran nu te doare limba la cat lingi in***sasalaii tai?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus