Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

ACTUALIZARE 15 turisti, dintre care 4 copii, intoxicati la Perla Paltinisului

ACTUALIZARE 15 turisti, dintre care 4 copii, intoxicati la Perla Paltinisului

ACTUALIZARE ora 15 - Patru copii au fost transportați de echipajele de prim-ajutor SMURD Sibiu la spitalul de Pediatrie. Alți11 adlți au fost preluati de Serviciul  Județean de Ambulanță. Toti sunt constienti, dar prezentau grețuri si vărsături.
 
Știrea inițială:
Mai mulți turiști care au luat astăzi masa la restaurantul Perla Păltinișului au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit o intoxicație alimentară.
 
Șapte vizitatori din Arad, printre care trei copii, au solicitat intervenția echipajelor medicale. Clienții restaurantului acuză stări de greață, amețeli și dureri de cap. Mai multe mașini SMURD, dar și de la Serviciul Județean de Ambulanță, i-au preluat pe turiști și i-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Sibiu.
 
Pe drum spre restaurant se află și echipe ale Oficiului pentru Protecția Consumatorilor și ale Direcției de Sănătate Publică, pentru a investiga acest caz.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1641

Comentarii

23 comentarii

Radu

Acum 8 ani

Niste golani. Au baut peste masura iar acum le este rau si dau vina pe saracii de la perla palti.
Raspunde

Alex

Acum 8 ani

Chiar asa sa fie? Ma îndoiesc! Toti 7 au mancat același fel de mancare? Sau acolo orice mananci ti se face rau. Ma iertati ca nu am încredere in astfel de știri puse pe prima pagina
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

O fi de la aerul de munte.
Raspunde

@2

Acum 8 ani

In general romanul nu prea stie sa comande la restaurant. E surprinzator, dar sa stii ca in general 60% din comenzi sunt cam la fel. Romanul stie clasica ciorba de burta sau de vacuta plus nelipsitii mici. Eventual daca nu se comanda mici o sa se comande ceafa de porc. Asadar sansele ca acele persoane sa manance aceeasi mancare sunt foarte ridicate.
Raspunde

Munteanu\'

Acum 8 ani

No,ma, auzi si la astia din AR!??!?! S-or fi cufurit otâră si pun pe drumuri ditamai institutiile europene (OPC & DSP)!? Si aceasta doar pentru un natural si inerent proces de imunizare a organismului si de creare a anticorpilor necesari supravietuirii in fascinantul si inegalabilul spatiu carpato-danubiano-pontic. Pai e frumos din partea vostra, dragi tovarasi si pretini de la şes ??!?
Raspunde

Ion

Acum 8 ani

Io am mancat acum 2 zile, in afara de o mica insolatie n-am nimic, doamne-ti multam.
Raspunde

ss

Acum 8 ani

Concurenta restaurantului își freacă mâinile de fericire
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Deviza turismului romanesc - Mancati aici muriti acasa. Ne tot minunam de ce tursimul nostru este varza - preturi mari laturi pe post de specialitati culinare - aicea avem multe de invatat de la turci pt ca aicea nu se potriveste aia cu daca era ca-n Germania. La noi in Sibiu restaurantele sunt foarte scumpe dar calitatea mancarilor nu trece de o cantina muncitoreasca poate nici la nivelul asta nu e in multe locuri. Daca comanzi ceafa afumata la gratar te trezesti cu 2 felii de Kaizer perpelite iar in papanasi nu cred ca ai vrea sa stii ce baga astia.
Raspunde

turist

Acum 8 ani

pt Radu: Crezi ca 4 copii de aprox 4 ani au baut fara masura? Pina la ora 12? Te inseli! Pt 1, 3, 4, 5, 7: ar fi bine sa ganditi inaite sa scrieti comentarii. Din grupul de 26 persoane, au ajuns la spital 18. Au scapat cei care nu au mincat omleta!
Raspunde

Luca

Acum 8 ani

Luni a fost operata o pacienta de 65 de ani (pietre la rinichi) la Spitalul Public si azi familia ii cauta sicriu ... fara explicatii ... Asa ca, atentie ...
Raspunde

Radu pentru turist

Acum 8 ani

era ironic mesajul meu. Acum cativa ani la un banchet de liceu din oras s-a intamplat acelasi lucru, iar proprietarii restaurantului au declarat ca pacientii erau de fapt beti, de aceea le era rau.
Raspunde

pisi rau

Acum 8 ani

Nu le-o fi priit fainosagul :))
Raspunde

Client

Acum 8 ani

Regretabil ce s-a intamplat,doar cine este in domeniul poate sa intealga,dar de ce doar pt unii se face atata valva si atata mediatizare si pt altii nu,sa nu vb de cazul bounavista de luna trecuta unde nu au fost 10,ci peste suta...de aia nu se vb si nu sa mediatizat delok in presa...
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

niste derbedei......sunt platiti sa defaimeze turismul din sibiu. Sa nu mai vina prin sibiu
Raspunde

@14

Acum 8 ani

Joseph puppenklausule ,se pare ca esti mai derbedeu si mai prost crescut decat turistii aia ,care n-au avut nicio vina ,poate doar ca s-au aflat in locul nepotrivit la timpul nepotrivit!
Raspunde

joseph - the real

Acum 8 ani

14, Gata, s-a rezolvat misterul, de fapt, oule cu salmonella proveneau de la o fermă din Braşov.
Raspunde

Blacklist

Acum 8 ani

Perla Paltinisului, DJ106A, Păltiniș 550001 Gata, am notat. Nu mai dau pe acolo cat ii lumea
Raspunde

@16

Acum 8 ani

Se pare ca javrele alea betive de turisti sunt platite de brasov sau cluj sa denigreze sibiul. Sa nu mai puna piciorul in sibiu
Raspunde

@18

Acum 8 ani

Mai mult decat atat Eu stiu din surse sigure ca exista un complot mondial sub conducerea celor din Brasov cu un rol bine stabilit pentru Cluj de decaimare si sabotare a turismului sibian Justice for Sighii Pe ai i sa nu mai vi..iiiiiii!
Raspunde

agitator

Acum 8 ani

Eu zic să ieșim în stradă. Nu se poate să acceptăm \"decăimarea\" Sibiului de vandele de vrașoveni puși să ne fistrugă. E revoltător !! Da, e revoltător când toată lumea are acces nerestricționat la tastaturi. Și mai au și drept de vot.
Raspunde

aaa

Acum 8 ani

alcolicii aia nu au mancat asa masa de cand i-a fatat masa si acum fac figuri
Raspunde

@21

Acum 8 ani

Copii erau alcoolici??? Idiotule! Înțeleg eu că vrei să-i scapi pe evazioniștii și pe hoțomanii ăia care cică fac turism (hahaha), dar totul are o limită. Tu ciocu mic !!!!
Raspunde

rosu

Acum 8 ani

Io am citit c-o fo un grup de turisti la Sibiu, care stie une se manca bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus