Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

O firma din Sibiu plateste facultatea pentru 30 de studenti

O firma din Sibiu plateste facultatea pentru 30 de studenti

KeepCalling, o firmă americană cu sediul central la Sibiu, va plăti pentru anul universitar următor taxa de școlarizare pentru 30 de studenți care decid să urmeze cursurile specializării de Marketing, din cadrul Facultății de Științe Economice de la Sibiu. Parteneriatul semnat în acest cu instituția de învățământ superior are rolul de a ”încuraja studenții să urmeze o carieră în marketing”.
”Studenții acceptați pe cele 30 de locuri disponibile au șansa de a se specializa gratuit în marketing.  Astfel, pe lângă oportunitatea de a urma cursurile facultății fără a plăti taxa, ei au o șansă reală să se specializeze într-un domeniu dinamic, care stimulează creativitatea și nu permite instalarea rutinei la job”, susțin reprezentanții facultății din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.
Interesul celor de la KeepCalling este legat și de faptul că la Sibiu are un departament de marketing online, în continuă expansiune, departament în care studenții vor fi încurajați să aplice atât pentru internship-uri, cât și pentru angajarea pe posturi ”entry și middle-level” încă din timpul facultății.
Înscrierile pentru Facultatea de Științe Economice au început din 13 iulie, iar admiterea se face pe baza concursului de dosare.
”Parteneriatul KeepCalling include și o latură practică, susținută de specialiștii KeepCalling, care îi vor familiariza pe studenți cu activitățile specifice marketing-ului online, cu tool-urile folosite pentru crearea și monitorizarea campaniilor de advertising. Studenții își vor dezvolta astfel competențe care îi vor ajuta să își găsească mai repede un loc de munca, iar ulterior să deprindă mai ușor abilitățile necesare îndeplinirii task-urilor zilnice”, mai arată reprezentanții Facultății într-un comunicat de presă.
De cealaltă parte, cei de la KeepCalling susțin că marketingul online este o afacere de viitor, care a dus în cazul lor la o creștere a cifrei de afaceri de mai bine de 500% în ultimii trei ani. “Tocmai de aceea am luat decizia de a încuraja în mod activ tinerii să urmeze o carieră în marketing, iar subvenționarea taxei de școlarizare este doar unul dintre proiectele pe care le avem în plan” spune Silvana Tatu, managing director la KeepCalling.
Mai multe detalii legate de admitere pot fi găsite pe site-ul Facultății de Științe Economice.

Sursa foto: Universitatea ”Lucian Blaga” Sibiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2873

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Bradu Mihaela

Acum 8 ani

Buna ziua,sunt vaduva cu 3 copii,baiatul mai mare este la Facultatea de Medicina,Lucian Blaga,din Sibiu,A.M.G.,Bradu Dumitru-Adrian,primul an a fost la taxa,4.000/an,anul urmator inca nu se stie.oare aceasta firma,ne-ar putea sponsoriza pentru taxa?
Raspunde

Radu

Acum 8 ani

nu, ei vor sponsoriza doar pentru cei alesi de la Facultatea de Stiinte Economice. Nu au nici o legatura cu medicina
Raspunde

Mihaela Georgescu (KeepCalling)

Acum 8 ani

Buna ziua dna Bradu Mihaela. Va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa [email protected] pentru a discuta mai multe detalii. Multumesc mult!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus