Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Liberalii au trei candidati la Primaria Sibiu

Liberalii au trei candidati la Primaria Sibiu

Trei liberali au semnat hârtia prin care susțin că vor să candideze pentru Primăria Sibiu, la alegerile locale de anul viitor. ”Sunt trei persoane înscrise în urma formularelor distribuite membrilor noștri”, a anunțat copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan. 
Conform normelor interne, fiecare membru își poate arăta disponibilitatea de a candida la alegerile de anul viitor, forurile locale urmând apoi să stabilească cine este cel mai bun candidat. ”Probabil în luna septembrie se vor clarifica aceste candidaturi. Noi plecăm într-o competiție în care din cele 64 de primării, avem 30. Nu înseamnă că în toate aceste 30 stăm foarte bine. Facem analize și acolo unde gândim că poate nu stăm foarte bine și trebuie să facem ceva”, a declarat celălalt copreședinte al organizației, Mircea Cazan, în urmă cu trei săptămâni.
Copreședintele PNL Sibiu susține de asemenea că nu toți primarii în funcție vor avea garantat o candidatură la alegerile de anul viitor. ”E posibil ca o localitate sau două, în care avem primar, să fie reanalizată. E posibil”, a precizat liberalul în cadrul unei emisiuni TSTV.
     
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 724

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

vasiladi

Acum 8 ani

nu vati saturat de minciunule basistei profasciste neopoedeliste raluKa TurKan,care nu are ce cauta in Sibiu ea vrea/moldovana/postul de primar in sibiu si a spuso de mult dar nu ati fost atenti raluKa RAUS!!!! jeg de moldovili
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

pot sa fie si 300...Neagu & Cazan & Co. nu au cum sa ne convinga sa-i votam...stiu atii sunt candidatii...ei sunt in umbra...nu ne mai aburiti cu tampenii!!! treburile nu merg ok in Sibiu...nici pe departe...dar cu PNL sau PSD in fruntea primariei o sa fie un dezastru complet!!!
Raspunde

Costeiu

Acum 8 ani

Nici cu Astrid nu va fi mai bine; atat de slaba e ca nu se poate impune in fata prostanacei de Arhitect Sef, Urdea, pila lui Johannis. Desii stie ca face multe prostii, nu poate nici macar sa-i atraga atentia ca se supara \"umbra lui sasu Johannis\".
Raspunde

marcela

Acum 8 ani

Situatia ta financiara o poti hotara AZI ,nu maine !Implica-te ca dezvoltator de proiect pentru piata nationala si mondiala !Indiferent daca esti :student ,pensionar ,somer sau lucrezi poti deveni colaborator full-time sau part-time .Plata realizarilor este garantata printr-un contract legal.Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:marcela.rotariu***
Raspunde

Sibian

Acum 8 ani

Popa si brunchea sigur sunt doi dintre ei . Cine e al treilea ?
Raspunde

Petre P

Acum 8 ani

Zavatin e al 3-lea,un avocat super arogant nesimtit si idiot. ati mai vrea un avocat primar ?????
Raspunde

marius

Acum 8 ani

Daca Cindrea de la PSD va csndida la Primarie ii va spulbera pe toti.Pe Bottesch la invins cu peste 15 000 de voturi la CJ in 2012.
Raspunde

@marius

Acum 8 ani

În visele tale și ale acoliților!!!! Nu va avea nici 10% !!!! Nu-l putem lăsa la butoane. Ne-am săturat de sifonarea banilor prin tot felul de licitații trucate. Să-l întrebăm de ce a dat afară toți oamenii corecți din CJ care s-au opus modului de atribuire a contractelor de achiziții ??? Niciodată nu va pune mâna pe Primărie!!!
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Posibila concurenta pd - pnl castigata de primii. Ocazie rarissima pt psd daca -l propun pe Banciu (ex -vice cj) profilat mai mult ca administrator decat \"politician \" ; Corneliu Bcur ar putea fi o solutie transpartinica pt Sibiu ; a fost peste tot si s -a certat cu toti !
Raspunde

dan

Acum 8 ani

sa va i-a NAIBA ca va-ti infrati cu Raluca Turcan .....va alegeam daca nu va recomanda aceasta icoana MINCINOASA,,,,,
Raspunde

votacu din hipodrom

Acum 8 ani

bai lasatil pe ,cindrea ,sa-si termine marile proiecte dati buzna pe bietu om de abia a rezolvat aia cu piata de zarzavaturi de la sala transinvania ,acu lucra intens la executarea marilor proiecte spitalu regional deurgenta ,stadionu regional de 50 000 locuri etc ,il punem primar ca asta mai trbuie suibiului s-a vezi atunnci 4 ani regrete dupa condurat ,ala parfum pe linga asta [cindrea] lasatil sa-l revendice prieteni lui de la cluj si iasov ,doar nu om fi atit de bolinzi s-a schimbam un lucru care mege bine de 16 ani ,astrid fodor primar ,nu are lodc s-a maifacem alegeri cu bani cheltuiti facem ,acua -park ,daca ai motor cota nominala schimbi cu unu cota 2-3 ,lasatil nui mai stricati capu cu primaria cael nu vrea s-a saturat cit nu a facut pentru sibiu si judet ,lasatil sa-l voteze aia de teleorman ca el a fost jenat in noiembrie 2014 ca este sibian ,in 2016 are sansa s-a nu mai fie sibian prieteni lui de la cluj si iasov ,ateapta s-a candideze la ei pentru servicile aduse ,dute si nu mai hai
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Dna Brunchea n-ar fi un candidat de lepadat! Sper sa aiba loc de alti rechini!
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

Dna Brunchea este cel mai bun candidat pentru functia de primar al Sibiului. Nu contează cine te propune.. contează cine esti. Cred ca Sibiul ar arata mai bine cu un primat ca dan Brunchea, decat arata acum. Nu întâlnești o strada perfectă fara gropi, în tot Sibiul. După ce se asfaltează, nu trec 2 săptămâni si se deteriorează. Asa era si inainte, pe timpul domnului Iohannis, si asa este si acum. S-au stricat toate parcurile construindu-se hoteluri si biserici.. locuri de parcare sunt din ce in ce mai putine.. în timpul domnului Iohannis neconstruindu-se o parcare. Hoteluri de renume in Sibiu, nu au locuri suficiente de parcare... au fost doar interese pentru propriul \"buzunar\".. si nu pentru cetățenii Sibiului. Domnul Virgil Popa a fost vice-primar, dar tot degeaba.. aceeasi strategie.. propriul interes.
Raspunde

Varlaam

Acum 8 ani

Dna Brunchea este cel mai bun candidat pentru funcția de primar al Sibiului, este o Dna cu experiența in consiliul local si Sibiul are nevoie de o femeie la conducerea primăriei care ajuta cetățenii orașului.
Raspunde

Liviu

Acum 8 ani

VIRGIL Popa - Primar. Cel care cunoaste cel mai bine ce a lasat Klaus Iogannis.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus