Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

FOTO | Aloha sibiana. Un cocktail racoros, un soare razlet, fete sexy, sute de priviri si plonjoane cu picioarele si mainile infundate in nisip

FOTO | Aloha sibiana. Un cocktail racoros, un soare razlet, fete sexy, sute de priviri si plonjoane cu picioarele si mainile infundate in nisip

Sute de tone de nisip, un Beach Bar, unde spectatorii savurează un cocktail răcoros, un soare care zâmbeşte cu peste 30 de grade Celsius şi sute de priviri aţintite asupra spectacolului de la fileu, trasat de încheieturile şlefuite ale celor mai buni voleibalişti din ţară sunt principalele ingrediente ce-ţi  teleportează gândul direct pe plajele exotice din Hawaii. Unde spectacolul e în toi: fie că este vorba de fotbal, badminton sau volei.

 

1

“Un cocktail, vă rog. Cu vedere spre teren”

 

De patru zile, Sibiu Sands are o fascinaţie aparte, iar suspansul şi bucuria par desprinse din cele mai frumoase thrillere. Plăcerea de a juca volei pe nisip, aproape că pune în plan secund rivalităţile dintre jucători. Nicio urmă de încordare nu se regăseşte în mimica feţelor băieţilor şi a fetelor de pe plajă. Trăiesc momentul şi doar asta contează.

 

2

Chiar şi când nu sunt în avantaj, zâmbetul nu le dispare de pe faţă

 

Cad, se ridică, îşi şterg repede cu palma nisipul intrat în gură sau în ochi şi continuă bucuria unui volei pur, alături de camaradul din faţă sau din spate, care depăşeşte orice bariere de orgolii personale.

 

3

Plonjoanele fac deliciul publicului

 

Indiferent de scor, fair-play-ul este la cel mai înalt nivel: trist sau fericit, fiecare bate palma cu adversarul, la schimbul de terenuri, şi nu ezită să-şi felicite adversarul la finalul meciului.

 

4

Bucuria de a juca, mai importantă decât scorul

 

Pe o căldură sufocantă, în care şi asfaltul dă semne că se topeşte, pe nisipul arzător din Piaţa Mică se joacă volei aproape non-stop. Când se lasă seara, mici instalaţii de nocturnă se aprind de la un capăt la altul spre a lăsa să se vadă mai bine spectacolul perpetuu născut din plonjoanele abracadabrante cu picioarele şi mâinile înfundate în nisip, cât şi din mişcarile de felină.

 

5

Maratonul voleiului pe plajă ţine şi noaptea

 

Un tânăr pus pe şotii aruncă în stânga şi în dreapta cu jeturi mari de apă, încât ai jura că un val mare, precum în Hawaii, ţi-a răcorit şira spinării.

Atmosfera hawaiiană se află la final. Astăzi se vor definitiva şi finalele de Open Masculin. La amatori, categoria mixt, s-au calificat sibienii de la AD810, urmand ca adversara lor din finala de duminică să fie învingătoarea dintre Cluj şi Alba Jumpers. La Open Feminin, merg în finală fetele de la Satu Mare, urmând ca adversarele lor să fie câştigătoarea dintre CSU Timisoara/Resita şi Team Cluj. Finalele vor avea loc, mâine,  începând cu ora 10:00.

 

6

Cele mai frumoase voleibaliste sunt la Sibiu Sands

 

FOTO: SILVANA ARMAT
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1315

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

4 comentarii

BEN

Acum 8 ani

CULTURA-N CURU GOL
Raspunde

stelu

Acum 8 ani

Oportunitate relaxanta de > > castig! Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa > obtii > > castiguri suplimentare in timpul liber, intr-o > colaborare > > deosebit de interesanta si profitabila! Iti faci cum > vrei > > programul si nu ai nicio obligatie! Oferta este numai > pentru > > oamenii foarte seriosi! Cere acum detalii mai multe la > > adresa mea de email: steliro2004***
Raspunde

@1

Acum 8 ani

Benisor, scumpi, SI tu faci parte din categoria celor pentru care strugurii sint acri !!! Bravos! Halal sa-ti fie! :)) :)) :))
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Ce mai frumoasa priveliste a zilei si cel mai bun lucru au fost gagicile in chiloti! Sa ma pofteasca si alta data! Vara e in toi! Pana la Targul olarilor le tot asteptam...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus