Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Au inceput lucrarile la adapostul de caini din Gusterita. Animal Life face apel la sibieni pentru a strange 60.000 de euro

Au inceput lucrarile la adapostul de caini din Gusterita. Animal Life face apel la sibieni pentru a strange 60.000 de euro

La sfârșitul lunii iulie au început lucrările pentru un adăpost destinat câinilor abandonaţi din Sibiu.

Adăpostul are o capacitate de 100 de locuri, spaţiu interior şi exterior şi un cabinet veterinar, iar întregul proiect se ridică la aproximativ 60.000 de euro.

Adăpostul Animal Life va funcţiona ca şi centru de adopţii şi va fi un loc prietenos de desfăşurare a diferitelor proiecte educaţionale şi acţiuni de voluntariat.

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor şi a Naturii “Animal Life" face un apel public către comunitatea sibiană prin care caută sprijin pentru finalizarea acestui proiect.

 „Adăpostul pentru câinii fără stăpân este un proiect de suflet al asociaţiei noastre şi ne concentrăm eforturile pentru realizarea acestuia și pentru a putea oferi astfel câinilor fără stăpân un ajutor şi o şansă la viaţă. Ajutorul pe care îl solicităm oamenilor cu suflet mare poate îmbrăca diverse forme: materiale de construcţie necesare adăpostului sau fonduri, cu garanţia unui sistem transparent de colaborare. Dacă tot considerăm că Sibiul este altfel, atunci haideţi să demonstrăm împreună că este altfel şi în ceea ce priveşte dragostea pentru animalele fără stăpân”, a declarat Andreea Roseti, vicepreşedinte Animal Life.

Proiect adăpost Animal Life (3)

Asociaţia Animal Life este activă din 2006 în Sibiu și împrejurimi prin acțiuni de salvare a animalelor în dificultate, tratare, sterilizare și adoptie a animalelor de companie. Mai mult, campaniile de educație în școli desfășurate de-a lungul timpului împreună cu Primăria Sibiu și prezența permanentă a asociaţiei în mijlocul oamenilor a dus la o schimbare de mentalitate care s-a produs încet, dar sigur, în orașul nostru.

Cei care doresc să sprijine acest proiect, sunt rugaţi să trimită un email pe adresa: [email protected]

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2096

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

36 comentarii

qrt

Acum 8 ani

Sugeti *** cu vagabonzii cu tot
Raspunde

Cora

Acum 8 ani

\"Inteligent\" comentariu qrt.insa, doar atâta poți!!!Cu siguranța Animal Life o sa reușească sa finalizeze acest proiect având in vedere ca mai exista si oameni cu suflet!Mult succes in finalizarea cu bine a proiectului!!!
Raspunde

x

Acum 8 ani

ii ajut si eu cu informatii de unde pot sa stranga cainii de pe strazi
Raspunde

Pop

Acum 8 ani

Mda...cand mai auzim ceva de constructia unui orfeliat (sa ne aratam dragostea fata de OAMENI fara parinti), a unui club al elevilor etc.?!? Copiii sunt viitorul sau cainii?!? Ce se rezolva cu acest adapost? Caini fara stapan vor fi pe veci. O idee de a strange bani ar fi din amenzi aplicate proprietarilor de caini care nu respecta legislatia: nu aduna \"rahatelul\", nu pun botnita etc.
Raspunde

Radu

Acum 8 ani

Omfg ce de cretini pe-aici... oare de ce tot timpul majoritatea comentariilor sunt facute de cretini ?
Raspunde

Loredana Kaschovits

Acum 8 ani

1. Draga qrt - vagabondul esti tu. Câinii sunt doar fara stăpân si mai educati ca tine. 2. Draga X, e foarte bine ca poti ajuta cu astfel de info. Cred ca poti si mai mult. Sa te implici eventual intr-o campanie de costientizare ca oamenii sa nu ii mai abandoneze. Eventual sa ii sterilizeze si sa ceara ajutor daca nu se descurcă. 3. Pop - eu nu as vrea sa aud de orfelinate. Orfelinatele sunt institutii de alienare mai degraba a copiilor. As vrea sa aud de campanii de sustinere pentru mamele care se gandesc sa isi abandoneze bebelusii. Organizatii care sprijină mamele si copiii abuzati. Programe de adoptii mai facile. Astea ar functiona mai bine pe termen lung. :) Si nu uita...câinii de pe strada sunt rezultatul ignoranței oamenilor. A unor oameni. Iar câinii luati de pe strada sunt un pericol in minus pentru copilasi - pentru oameni. Think about it!
Raspunde

@6

Acum 8 ani

Prefer să aud că s-au strâns 60.000 de euro (sau orice sumă) pentru campanii de educație sexuală în școli, pentru consiliere psihologică în vederea reducerii ratei de abandon a copiilor, în vederea reducerii abandonului școlar.... etc. Sumele astea sifonate de fundații pentru protejarea patrupedelor sunt bani cheltuiți inutil, cu efecte cvasinule. Stimați sibieni, aveți grijă unde dați banii!!!
Raspunde

baba

Acum 8 ani

Orfelinate sunt destule , unde femeile asa zise mame ii parasesc in loc sa isi caute servici. Si nici nu am auzit pe cine sa adopte vrun copil . Cainii maldanezii au nevoie de ajutor ei nu pot lucra , si nici sa se intretina si tot din cauza omului au parasiti pe strazi . Si nu stiu cum se face ca numai in Sibiu ii deranjaza pe oamenii cainii si nu ajuta sa i-a nastere o data adapostul .Iar cei care o fac sunt prea putin .Unde sunt oamenii iubitori de animale de alta data ?
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Andreea, nu e bine. Trebuie ca oricine vrea să facă o donație să poată dona ușor, pentru asta faceți un teledon, sunt șanse mult mai mari ca un pensionar sau un student să doneze 50 de lei decât ca un milionar să scoată 50 de euro din buzunar. De obicei, milionarii donează când sunt filmați. Cei care donează 50 de lei n-o să-ți scrie ție mesaje pe mail și nici tu nu o să ai timpul necesar să le răspunzi.
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

4, 7 Ce are sula cu prefectura, ăștia se ocupă de câini, alții de copii orfani și firma Pepsi n-are nimic împotrivă. Pe voi, ce vă vorba lui Dabija?
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Și încă o chestie pentru ăștia de comentează negativ, nu vă place proiectul lor, nu dona, îți place un alt proiect cu ajutorarea orfelinatelor, du-te și donează acolo, important este să vă implicați într-un proiect nu să stați toată ziua pe bloguri și să comentați aiurea că niște hateri ce sunteți.
Raspunde

@joseph

Acum 8 ani

Iar emiţi adevăruri absolute??? Ești cumva deținătorul tuturor răspunsurilor la întrebările lumii??? Nimeni nu are voie să-și exprime vreun punct de vedere, că imediat monopolizezi tu discuția. Trezește și pe nătângu\'. Cred că deconcentratele, banii de la gaz, cazărmile din oraș etc. sunt de vină că n-au javrele unde să doarmă.
Raspunde

baba pentru 4

Acum 8 ani

Eu as vrea amenda pentru toti nesimtiti asa zisii domni sau doamne care se caca sau se pisa in ghenele de la blocuri .Sau schimba pampersul si il pune pe pervasul magazinelor . Nu stiu cine este mai animal aici .
Raspunde

eutanasiere

Acum 8 ani

Eutanasierea tuturor....avem bătrâni si orfani fara casa....nu e cazul sa cheltuim bani pe javre
Raspunde

dw

Acum 8 ani

bani pt. un cinema multiplex?
Raspunde

Contabila

Acum 8 ani

Desteptii pamantului!!!! Toti cei care comentati ca mai bine sa faca campanii de educare, orfelinate, camine de batrani, etc!!!! Puneti mana si faceti!!! E nevoie de toate, da! Dar cu oameni care merg la servici, apoi acasa la televizor si comentat pe turnulsfatului Romania e exact acolo unde merita sa fie!!! Respectati voluntarii, indiferent de scopul muncii lor!!! Ei fac mai bine, chiar daca nu in directia pe care v-o doriti voi...
Raspunde

@contabila

Acum 8 ani

Gândire de contabil... A zis cineva că nu-i respectă??? Am spus doar că oentru mine nu este o prioritate să dau bani pentru javre, atâta timp cât sunt lucruri mult nai importante de rezolvat. Cine vrea, n-are decât să le dea cât vrea. Doar să aibă grijă și să urmărească ce se întâmplă cu banii și ce BMW-uri apar prin așa zisele fundații pentru protecția patrupedelor... Atât. Nu e nevoie să-mi comande mie un contabil cum să-mi petrec timpul. Prioritățiile mele nu coincid cu adăposturile pentru javre. După mine, eutanasierea este mai ieftină și fără impact semnificativ asupra ecosistemului.
Raspunde

Ioana E.

Acum 8 ani

felicitări Animal Life ! sper din suflet să strângeți fondurile necesare :) celor care tot aduc în discuție orfelinatele: de ce nu începeți și dumneavoastră să vă mobilizați? Un ong e simplu de inființat, faceți campanii de strângere de fonduri și contruiți orfelinatele alea odată. Oamenii sunt liberi să doneze în ce parte vor... dacă cineva donează pentru un adăpost de câini nu înseamnă că nu va dona și pentru un orfelinat. Mai grav mi se pare să donezi bisericilor... dar e opțiunea fiecăruia.
Raspunde

@contabila

Acum 8 ani

Ciocu\' mic!!! Nu mai striga tu la nimeni. Vezi-ți de meseria și de câinii tăi. Dacă vrei îți donez câteva injecții să scăpăm de jigodiile de pe străzi. Definitiv, nu să le mai construiești tu căsuțe. E simplu.
Raspunde

baba

Acum 8 ani

Doamna contabila mai bine dau bani pentru caini . Decat sa vad la TV cum romanii isi parasesc parintii in azile si copii in orfelinate deoarece nu vor sau nu sunt in stare sa ii intretina .Si apoi isi fac reclama la Tv .Laso moarta .
Raspunde

baba

Acum 8 ani

Eu as vrea sa scapam de toti idioti asa zisii domni si doamne care jicnesc pe strada si se pisa pe strada in ghena de la gunoi de la blocuri si pun scutece murdare de la bebelusi pe jos . La astea ce ar trebui sa le facem ?Sunt mai rai decat animalele . Numai la noi in Romania oamenii sunt atat de rai .
Raspunde

florin

Acum 8 ani

sunt curios cati dintre zoofilii care comenteaza aici dau macar 10 lei pentru adapost
Raspunde

@14

Acum 8 ani

Prietene, sunt ajutati si orfanii, si batranii! Si ei se mai pot ajuta si singuri daca vor... Copiii sa asculte de cei care ii invata de bine, iar batranii sa-si fi strans un banut pana nu au ajuns batrani de tot, sa nu fi cheltuit prin crasme... Animalele, in schimb, sunt lipsite de aparare... vine un ghiolban si da cu piatra in caini sau in pisici numai asa ca are el un tic nervos... pt. asta e nevoie de adaposturi...
Raspunde

baba pentru florin

Acum 8 ani

eu
Raspunde

MONI

Acum 8 ani

Frumos, dar pe langa ca doar costurile initiale sunt exorbitante, in contextul in care inca sunt mii de animale fara mancare asigurata si fara casa, eu una as aduna si as plati cu toti acesti bani o serie de campanii de mediatizare a noii legi cu obligativitatea sterilizarii si respectiv cu pedepsele aplicate pt abandonatori
Raspunde

hahahaha

Acum 8 ani

S-au gasit ecscrocii de la freaca menta life sa incerce sa pacaleasca sibienii. nu va merge fraierilor. de nu ati observat jigodiile voastre nu prea mai exista prin sibiu. in hipodrom sunt rezolvati. mai sunt cativa pe la rondou la dumbravii cu viteazu\' da ii rezolvam si pe aia. si apoi mergem dupa pisleag la primarie si il rapim ca sa cerem ghiolbanului de la cotroceni sa-si rascumpere protavocea. poate il dam pe mana Isis pe Pisleag. Si la sfarsit spargem bmw-ul luat din spagi, panaramei ce conduce societatea sifonului pt. caini.
Raspunde

Mioara

Acum 8 ani

Pentru cei care doresc venituri suplimentare si sa se dezvolte personal! Va asteptam in echipa noastra pentru o colaborare profitabila. Cerem seriozitate maxima! Se lucreaza online part-time sau full –time. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: mioara2327***
Raspunde

daniela

Acum 8 ani

donatii sunt tocmai pentru ca ei sa nu mai fie pe strazi. ANIMALE sunt cei care ii avandoneaza egal din ce motive. Orfelinate si azile sa faca patriarhia ca ea ia milioanele de euro. educatia sexuala cereti-o la sedintele cu parintii din licee si scoli . cand cineva iti va pune pistolul la tampla ca sa scoti bani pentru animalele abandonate atunci poti injura, eventual, daca mai ai sange sa faci asta , asa ca decat sa injuri ca birjarul mai bine ignora stirea. cica esti animal destept!
Raspunde

baba pentru Daniela

Acum 8 ani

Daniela taci din gura , nimeni nu te obliga sa donezi pentru animale sau orice alceva . Esti atat de rea ,ma intreb daca nu esti cumva vaduva , parasita de sot sau de iubit . De ce ai atata ura in tine ? . Oamenii doneaza pentru adapost nu alcineva . Nu ai vazut in tari straine ? Sunt adaposturi pentru animale tot oamenii i-au ajutat . Noi ne-am intors cu 2000 de ani urma .Lumea este tot mai rea si egoista .
Raspunde

baba pentru 26

Acum 8 ani

Nu pacaleste life pe nimeni . Tu singur spui cum vrei sa pacalesti oamenii sa iti fie rusine . Du-te la Isis sa te impuste sa scape lumea de un neispravit ca tine .
Raspunde

Cititescu

Acum 8 ani

Si \"taiatul frunzelor la caini\" e o ocupatie. DACA NU-S CAPABILI SA SE OCUPE DE VIATA OAMENILOR, SE OCUPA DE VIATA CAINILOR. Asta implica mai putina responsabilitate, dar ceva bani tot ies...
Raspunde

baba

Acum 8 ani

De ce trebuie toate societatile care i-au nastere trebuie sa se ocupe numai de oameni ? Asta arata ca oamenii sunt incapabili sa aiba grija de persoana lor si din pacate sunt multi . Ce nu vor sa recunoasca lumea , tot din cauza oamenilor cainii sunt pe strazi si mi se pare foarte normal sa fie un adapost numai a lor .
Raspunde

babu pt. baba

Acum 8 ani

Babo imi place de tine. Daca esti de treaba si corespunzi nu te dau pe mana isis. te las la caini...............poate esti zoofila. mai stii? ia hai sa ne cunoastem.
Raspunde

baba pentru babu

Acum 8 ani

decand iti plac babele de 75 de ani ? Rusine , respecta batranetea mea macar daca la parintii tai nu .
Raspunde

Abc

Acum 8 ani

Sunteti cu totii niste ignoranti! Va limitati la chestii de genu \'\"de ce nu strangeti bani pt orfelinate si scoli? \"Dragilor, de lucrurile alea se ocupa guvernul. Sau ar trebui sa se ocupe! In orice tara civilizata exista asociatii care se ocupa de animalele abandonate sau maltratate. Terminati cu mentalitatea asta de 2 bani si civilizati-va odata!!!
Raspunde

@baba+babu

Acum 8 ani

iubitiva ca fratii ! cainii au nevoie de voi -
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus