Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Bivolaru a scapat. Prin prescriptie

Gregorian Bivolaru se alătură lungului şir de presupuşi infractori care scapă de braţul foarte scurt al justiţiei române. Judecat la Sibiu pentru un pomelnic întreg de infracţiuni, cum a făcut, cum nu a făcut, liderul spiritual al MISA a scăpat basma curată. Dispărut în anul 2005 din România, Bivolaru a trecut fraudulos frontiera şi s-a refugiat în Suedia, unde a primit azil politic. Autorităţile au încercat timp de patru ani să dea de urma lui, să poată să îl citeze în procesul început la Tribunalul Bucureşti. Ulterior, procesul a fost strămutat la Sibiu, unde azi s-a dat verdictul. Bivolaru a scăpat. Pentru corupţie sexuală, act sexual cu un minor şi trecere frauduloasă a frontierei, Bivolaru a fost achitat prin prescripţie. Adică a reuşit să se ascundă de autorităţi suficient timp ca să nu mai poată fi tras la răspundere. Iar pentru perversiune sexuală în formă continuată, 2 infracţiuni de act sexual cu un minor în formă continuată şi 2 infracţiuni de trafic de minori, el a fost achitat de instanţă. Sentinţa poate fi atacată de Parchet iar în această situaţie, dosarul va ajunge la Curtea de Apel Alba Iulia.

foto: roncea.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

2 comentarii

Alin

Acum 13 ani

Am plecat din Romania acum 7 ani. Nu ma voi intoarce niciodata. Nu mi-e dor de tara!
Raspunde

Tara

Acum 13 ani

Nici noua nu e dor de tine. Ne bucuram ca o duci foarte bine , ca am scapat de o lichea ordinara si ne urinam cu bolta peste tine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus