Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Capitala Bunelor Maniere, pe asfalt

După ce o parte din trecerile de pietoni au fost zugrăvite pe asfalt sub formă de claviaturi de pian, Primăria Sibiu a trecut şi la vopsirea siglei unei campanii locale înaintea câtorva treceri de pietoni. Deocamdată, sigla campaniei Sibiu – Capitala bunelor maniere a fost imprimată pe asfaltul de dinaintea unei treceri de pietoni de pe bulevardul Corneliu Coposu. Astfel de sigle vor mai fi vopsite înaintea unor treceri de pietoni situate la intersecţiile dintre strada Semaforului cu Electricienilor, strada Ştefan cel Mare la biserică, bulevardul Vasile Milea cu Oituz, bulevardul Mihai Viteazu la biserică şi pe bulevardul Victoriei cu strada Ion Raţiu. Primăria municipiului este partener în cadrul campaniei Sibiu – Capitala bunelor maniere, promovată de o parte a presei din oraş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

george

Acum 13 ani

cu antena 1 sibiu. Cand o vad pe frustrata aia de la ora 16 ca ne spune cum sa mancam, sa vvorbim, de parca restul suntem prosti si neducati. Mi se face scarba atat de fatuca aia cat si de alti din campanie. Mai bine asfaltezi strazile dintre blocuri unde se circula ca dupa razboi, decat sa arunci degeaba vopseaua. Ciresica, Vasile Aron, Hipodrom, Turnisor strazile secundare sunt pline de cratere, auzi domnu' primar de BMW.
Raspunde

eu

Acum 13 ani

super ideea, mai ales ca nu costa mare lucru. poate asa o sa se mai schimbe din mentalitatea majoritatii..
Raspunde

moto

Acum 13 ani

se gandeste cineva ca vopseaua provoaca dificultati in manevrare a motocicletelor si scuterelor?
Raspunde

moto2

Acum 13 ani

Ce cauti tu cu scuter-ul pe banda 2?
Raspunde

dorian

Acum 13 ani

nu mi se pare o idee buna, aceea de a vopsi pe carosabil tot felul de insemne nestandardizate (vezi claviaturi etc., care nu apar in codul circulatiei rutiere) deoarece distrage atentia conducatorului auto de la (pietonii care traverseaza sau) partenerii de trafic.
Raspunde

cineva

Acum 13 ani

dorian, ocoleste claviaturile ca poate le indoi vreo coarda.....
Raspunde

liu

Acum 13 ani

cum ar fi sa ai dificultati la manevrarea scuterului pe semnul ala si sa cazi in fata mea, sa mai distrezi lumea fara maniere
Raspunde

@ Dorian

Acum 13 ani

Iti dai seama ca si Turnul Eiffel nu e standardizat, si Marele Zid Chinezesc e nestandardizat, precum si multe alte opere si constructii importante. Si ele ar putea distrage atentia, eu zic sa le demolam:))
Raspunde

@ @ Dorian

Acum 13 ani

good point :))
Raspunde

titi

Acum 13 ani

lui gerorge: corect este, domnule, Vasile Aaron!
Raspunde

sorin

Acum 13 ani

va dati seama ca este doar o afacere capitala aceasta, si cat de mari sunt costurile doar ca sa lipesti un actibild. incepand de la 20 de euro pe luna pana la 2000.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus